Optimaal genieten van de Costa Brava vanuit jouw 16 persoons vakantiehuis

Maria Saris – Club Villamar

Wil je met de hele groep of familie op vakantie, maar heb je nog geen idee waarheen of waar je wilt verblijven? Dan raden wij een 16 persoons vakantiehuis aan de Spaanse Costa Brava, Costa Maresme, Costa Dorada of Costa Blanca aan. Club Villamar heeft een breed aanbod aan vakantiehuizen en luxe villa’s in en rondom de Spaanse Costa’s. Zo kun je genieten van de zon, en de omgeving verkennen vanuit jouw vakantiehuis voor 16 personen. Een groot vakantiehuis is de ideale uitvalsbasis om de stranden, het centrum, de boulevard en de culturele attracties van de Spaanse kust probleemloos te ontdekken.

Omring je met luxe in de mooiste vakantiehuizen voor 16 personen

Wanneer je verblijft in een 16 persoons vakantiehuis van Club Villamar, dan weet je een ding zeker: je verblijft in een prachtig vakantiehuis met de luxe van een hotel en de privacy en ruimte die je thuis gewend bent. Alle vakantiehuizen zijn ruim opgezet, zodat iedereen in het gezelschap voldoende ruimte voor zichzelf heeft tijdens de vakantie. Bovendien kun je online gemakkelijk filteren op gewenste extra’s zoals een privé zwembad. Stel je jezelf eens voor, dat je wakker wordt en direct een duik kunt nemen in je eigen zwembad, die bij jouw grote vakantiehuis hoort.

De luxe vakantiehuizen liggen allemaal op de mooiste plekjes en dichtbij de voorzieningen. Je staat dan ook zo in het centrum van de stad of op de boulevard, waar alle gezellige en authentieke restaurantjes zich bevinden. Mocht je zelf iets in elkaar willen zetten voor het diner, dan doe je dat natuurlijk met gemak in de compleet ingerichte keuken in jouw vakantiehuis voor 16 personen.

Bekijk het complete aanbod en boek jouw 16 persoons vakantiehuis direct bij Club Villamar!

Zon, zee, strand en cultuur: er is genoeg te ontdekken vanuit jouw 16 persoons vakantiehuis

Spanje staat natuurlijk bekend om zijn zonnige stranden en overheerlijke zee. Wil je dus genieten van een heerlijk dagje strand dan is dat geen enkel probleem! Er is namelijk genoeg te doen en te beleven voor iedereen. Aan het strand zelf kun je verschillende watersporten beoefenen. Maar ook gewoon heerlijk relaxen met een koud biertje in de hand. Je kunt eindeloos over de boulevard struinen langs leuke souvenirwinkeltjes en je hebt een ruime keuze aan restaurantjes met overheerlijke lokale en internationale gerechten.

Maar ook buiten het strand is er genoeg te beleven. Zo kan de hele familie zich vermaken in een van de waterparken, of kun je avontuurlijk de bergen ontdekken. Maar ook Barcelona ligt praktisch om de hoek van jouw 16 persoons vakantiehuis. Deze mooie stad is zo te bereiken en is een weelde aan kunst en cultuur. In Spanje, is genoeg te beleven!

Bekijk het complete aanbod en boek jouw 16 persoons vakantiehuis direct bij Club Villamar!