Vakantiehuis Spanje met privé zwembad: luxe genieten van de zon

Vakantiehuis Cyrus – Club Villamar

Wanneer je op vakantie gaat wil je maar een ding, genieten van de zon en een beetje luxe. Maar als je jezelf en je familie echt wilt verwennen, dan is een vakantiehuis in Spanje met privé zwembad ultiem genieten. Je hebt niet alleen je eigen villa of vakantiehuis met privé zwembad, maar ook nog eens alle ruimte en rust. Je duikt zo vanuit de slaapkamer, woonkamer of terras in je eigen privé zwembad, die je niet hoeft te delen met andere vakantiegangers dan je eigen familie of vrienden. Dat is nou nog eens echt genieten van een luxe vakantie aan de Costa Brava!

Neem een frisse duik in je eigen privé zwembad tijdens je vakantie in Spanje

Er valt genoeg te beleven tijdens jouw vakantie aan de Spaanse kust. Je kunt genieten van de mooiste stranden, heerlijk dineren bij verschillende authentieke restaurantjes of gaan shoppen op de boulevard. Maar niks is heerlijker dan een frisse duik in je eigen privé zwembad die bij jouw vakantiehuis hoort. Het is niets voor niets het symbool van ultiem genieten. Na een dag cultuur snuiven of winkelen duik je direct bij aankomst in je vakantiehuis in het zwembad. Je hoeft niet op zoek naar een bedje of vanuit je hotelkamer helemaal naar het zwembad te lopen, want het privé zwembad hoort gewoon bij jouw vakantiehuis! Maar vergeet  vooral niet om er ook op uit te gaan, want in de Spaanse kust regio’s valt er meer dan genoeg te beleven. Of je nou komt voor zon, zee en strand, de prachtige natuur of de mooie historie, Spanje heeft het allemaal. Vanuit jouw eigen vakantiehuis met privé zwembad heb je een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen in alle privacy en rust.

Boek vandaag nog jouw luxe vakantiehuis met zwembad in Spanje!

Boek eenvoudig jouw luxe vakantiehuis met eigen zwembad

Wanneer je een vakantie wilt boeken wil je natuurlijk wel weten wat je krijgt. Een vakantiehuis in Spanje met privé zwembad boek je eenvoudig online bij Club Villamar. Online kun je het complete aanbod aan vakantiehuizen en villa’s bekijken, en kies je gemakkelijk een vakantiehuis uit met eigen privé zwembad. Bovendien weet je zeker dat je nooit teveel betaald voor je vakantiehuis, Club Villamar heeft een laagste prijsgarantie.

Het mooie aan een vakantie in jouw eigen vakantiehuis met privé zwembad is de combinatie van luxe en gemak. Je ervaart de luxe van een hotel, met alle voorzieningen die je thuis ook gewend bent. Alle vakantiehuizen zijn voorzien van compleet ingerichte keukens, comfortabele slaapkamers en een mooi uitgeruste woonkamer. Op het comfortabele terras met al fresco eetgedeelte neem je plaats voor een heerlijke diner in de avondzon. Uiteraard is deze lekkere maaltijd bereid op je eigen BBQ. Genietend van een formidabel uitzicht over zee kom je helemaal tot ontspanning. De kinderen? Die vermaken zich opperbest in het zwembad! Er is geen betere plek voor puur genot dan in een vakantiehuis in Spanje mét zwembad.

Boek vandaag nog jouw luxe vakantiehuis met zwembad in Spanje!