logo
Ontspan in je eigen droom villa met zwembad
icon
Populaire bestemmingen
 

Over Club Villamar

Ik ben verliefd op Spanje! Jij ook?

Mijn collega’s zeiden dat ik gek was. Een veelbelovende carrière als officier bij de Nederlandse Korps Commandotroepen (Special Forces) beëindigen om wat te doen?!? Naar Spanje verhuizen? Waarom? Maar het was tevergeefs. Ik was verliefd. En liefde uit zich nou eenmaal op mysterieuze wijze. Verliefd op mijn vrouw, natuurlijk, maar er was een nieuw, warm gevoel. Ik was verliefd geworden op Spanje.

Ahhhhh Spanje....... Terugkijkend kan ik niet echt mijn vinger leggen op hoe dit land precies mijn hart heeft weten te stelen. Zeker hield het verband met het aantal zonuren per dag. Nadat ik het grootste deel van mijn jaren, op dat moment 31, had doorgebracht in het fijne, maar regenachtige Nederland, was ik klaar voor wat warme zonnestralen op mijn huid. Spanje bleek een uitstekende keuze daarvoor!

De vriendelijke mensen en hun relaxte manier van leven. Het leek me gewoon dat, mensen die midden op de dag kunnen rusten en veel tijd buiten besteden in de prachtige natuur, het liefst met familie en vrienden, hun prioriteiten goed op een rijtje hebben. En de verse visgerechten, waar Spanje zo beroemd om is, smaken gewoonweg beter als je heerlijk in de zon op een terras zit. Oké, dat moet ik even rechtzetten: vroéger at ik mijn lunch in de zon. Typisch gedrag voor mensen die in regenachtige landen wonen, denk ik. Tegenwoordig zit ik in de schaduw, zoals de echte lokale bevolking. Beter voor de huid en minder impact van de wijn. En ik denk dat mijn vader het altijd goed verwoordde: ‘Uitkijken over de zee verruimt je geest’. Jep, we waren overtuigd: Spanje was het land waarin we (mijn vrouw en ik) onze toekomstige kinderen wilden opvoeden.

Contact us →

Natuurlijk zijn er ook enkele uitdagingen geweest. Alleen al om weer gewend te raken aan het burgerlijke leven zou al uitdaging genoeg zijn geweest. Gewend raken aan de ontspannen cultuur van Spanje terwijl je ook nog dingen wilt doen, is pas echt een enorme opgave voor mij gebleken. Geloof het of niet, maar ik ben nog steeds niet gewend aan de sluitingstijden tijdens de siesta! Maar al met al, zelfs na meer dan 12 jaar: Spanje is geweldig. Nog altijd onwijs verliefd! Ben jij dat ook? Je zal het worden!

Quality time... Wie wil dat nou niet?

Wonen in Spanje heeft zeker zo zijn vreemde voordelen. Toen we jaren daarvoor binnen Nederland verhuisden, was het moeilijk om onze familie en vrienden ‘helemaal naar de andere kant van Nederland’ te krijgen (ongeveer 1,5 uur rijden) om ons te bezoeken. Blijkbaar is vliegen naar het zonnige Spanje echter helemaal geen probleem! Het was geweldig om zoveel van onze dierbare familieleden en vrienden te ontvangen tijdens hun vakanties. Het genieten van elkaars gezelschap tijdens een vakantie zorgt voor zo’n diepe band. Zoveel dieper dan wanneer we elkaar gewoon een paar uur per week zien, zoals we vroeger deden. De gesprekken tijdens de barbecue, genietend van een goed glas wijn, tot in de vroege uurtjes, weg van de dagelijkse afleidingen… gingen niet over de laatste apps of iPhone. Ze gingen over het leven. Over de dingen die er echt toe doen in onze levens. Dromen, wensen, kinderen, tijd, prioriteiten. Weet je wat we het meeste hoorden? ‘We zouden vaker op vakantie moeten gaan’, ‘We hadden deze ontspanningstrip echt nodig’, ‘Het is zo geweldig om de kinderen meer te zien genieten’, en ‘Ik voel weer dat ik leef!’.

Ik heb recentelijk een boek gelezen genaamd Top 5 Regrets of the Dying (Spijt-top-5 van stervenden), van Bronnie Ware. Zij was een verpleegster en schreef een boek over de spijt die mensen hadden toen ze wisten dat ze niet lang meer te leven hadden. Dit is de top 5 van meer dan 8 jaar aan gesprekken:

  1. Ik wou dat ik de moed had gehad om mijn eigen leven te leiden, niet het leven dat anderen van me verwachten. Dit ging vooral over onvervulde dromen.
  2. Ik wou dat ik niet zoveel had gewerkt. Elke man met wie Bronnie sprak had deze spijt. Het was de nummer 1-spijt onder mannen.
  3. Ik wou dat ik de moed had gehad om mijn gevoelens te uiten.
  4. Ik wou dat ik meer in contact was gebleven met mijn vrienden.
  5. Ik wou dat ik mezelf gelukkiger had laten zijn. Geluk is een keuze.

Klinkt dit bekend? Genieten van je vakantie met je naasten in het zonnige Spanje zal je helpen om enkele van deze spijten weg te nemen. Je zult je batterij opladen, (opnieuw) verbinden met elkaar en de kwaliteit van het leven ervaren. Club Villamar biedt je prachtige locaties om meer tijd te besteden aan de dingen die er echt toe doen voor jou. Onze zorgeloze lokale service zal je helpen om je te focussen op jouw prioriteiten en om het meeste uit je verblijf te halen.

Alles wat je hiervoor hoeft te doen is de volgende stap te nemen. Jouw familie en vrienden zullen je dankbaar zijn.

Zien we je in Spanje?

Maar… Waarom boeken bij Club Villamar?

Omdat we een brede selectie (meer dan 2,000) villa’s in de aanbieding hebben, speciaal voor jou geselecteerd, met een privé-zwembad aan de Spaanse kustregio. Jouw droomvilla bevindt zich dus zeker in onze selectie! We hebben de website zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt, met up-to-date beschikbaarheid. Op die manier kun je gemakkelijk en snel jouw familie en vrienden verrassen met een perfecte vakantievilla. Daarnaast bieden we je een uniek tevredenheidsgarantie van 100%, een laagsteprijsgarantie en de optie om veilig te betalen met creditcard. Vanaf het eerste contact met ons professionele en internationale personeel, zal het je al duidelijk zijn: wij geven echt om jouw vakantie!

Je kunt je droomvilla bij Club Villamar boeken, maar wie zorgt er voor je wanneer je in Spanje aankomt? n Spanje hebben we lokale, gastvrije partners gevonden in de Home Service organisatie. Met kantoren in Sant Antoni de Calonge, Lloret de Mar, Santa Susanna en Sitges zal het enthousiaste personeel je in de watten leggen vanaf het moment dat je arriveert tot aan je vertrek. Zij zijn jouw contactpersonen ter plaatse en zullen ervoor zorgen dat jouw vakantie een groot succes is. Dat is wat wij garanderen! We hebben ook betrouwbare partners gevonden aan de Spaanse Costa Blanca en Costa del Sol, die gezegend zijn met een geweldig klimaat, en op de prachtige eilanden Ibiza en Mallorca. Ze hebben allemaal een hoge standaard wat betreft gastvrijheid. Onze intensieve samenwerking met de Banco de Sabadell en Google tillen onze diensten zelfs naar een nog hoger niveau.

In 2023 genoten 40,717 gasten van onze 2,652 vakantievilla’s, 94% van de gasten die een tevredenheidssurvey hebben ingevuld (ingevuld door 2,397 gasten), hebben gegeven dat ze opnieuw bij Club Villamar zouden boeken, en 95% zou ons aanraden. Wij zijn erg trots op deze cijfers en zullen zeker doorgaan met onszelf verbeteren. Bij Club Villamar staan we al jarenlang garant voor een heerlijke, ontspannende vakantie, die tot in de puntjes verzorgd is. Dat is onze belofte aan jou! Boek jouw villa en laat ons zorgen voor de rest. Jouw vakantie is al begonnen!


Heb je nog vragen? Neem dan gerust hier contact met ons op.

Hartelijke groeten,

Club Villamar


Ben je een veteraan of zit je op dit moment bij de krijgsmacht? Club Villamar is, met een veteraan als eigenaar, trots om jou van dienst te mogen zijn. Geniet van je 5% korting op jouw verblijf. *

* Maak simpelweg je reservering en stuur een bewijs (een kopie van je militaire of veteranen ID) naar reservations@clubvillamar.com. We zullen je een bevestiging sturen met de correcte prijzen. Helaas kan deze korting niet worden gecombineerd met andere kortingen.


Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Homeservice kantoren

Homeservice Calonge

Homeservice Calonge

Avinguida Catalunya 19, local 3
17252 Sant Antoni de Calonge

GPS: 41° 50' 48.6996" N, 3° 5' 57.4008'' E

Email: hscalonge@gmail.com

Homeservice Maresme

C/ Ramón Turró, 2
08389 Palafolls, Barcelona

GPS: 41° 39' 56.8908'' N, 2° 44' 53.6136'' E

Email: g.pastor@clubvillamar.com

Homeservice Lloret de Mar

Homeservice Lloret de Mar

Avinguda villa de Tossa 103
17310 Lloret de Mar

GPS: 41° 42' 20.05" N, 2° 51' 39.017" E

Email: lloretnorth@clubvillamar.com

Homeservice Sitges-Costa Daurada

Homeservice Sitges

Carrer Baixador,2
43882 Segur de Calafell, Tarragona

GPS: +41° 11' 32.5104", +1° 36' 13.158"

Email: sitges@clubvillamar.com