logo
Ontspan in je eigen droom villa met zwembad
icon
Populaire bestemmingen
 
Zoek in ons aanbod villa's:
icon
info
iconAankomst
iconVertrek
icon
Gasten

Last Minute? Doe nu een bod!

Bent u vandaag op zoek naar een Last Minute vakantie tegen een gunstige prijs?
Laat ons nu weten wat een villa u waard is en wij proberen direct voor u de beste last minute prijs bij de eigenaar te krijgen.

Hoe werkt dit?:

  • U zoekt, door middel van de zoekmachine aan de linker kant van het scherm, een vakantiehuis dat aan uw wensen zoals beschikbaarheid en aantal personen voldoet.
  • In de zoekresultaten klikt u het huis aan dat het u het meest aanspreekt.
  • Op deze pagina vindt u meer informatie over en foto's van de vakantiewoning. U wilt deze villa eigenlijk boeken, maar wilt graag een Last Minute korting. U klikt op: Doe Last Minute Bod! indien getoond, en er opent zich een pop up venster. Let wel: Uw scherm blokkeert mogelijk, als beveiliging, pop ups. Door op de balk bovenin uw browser te klikken, kunt u pop ups tijdelijk toestaan.
  • U vult de gevraagde informatie in en laat ons weten voor welke prijs u deze villa wilt huren. De prijs die u hier aangeeft is een huurprijs. De bijkomende kosten zijn hier niet in verwerkt. Deze kosten staan onderaan de pagina per villa aangegeven. Het heeft geen zin om een extreem laag bod in te sturen: we zullen u dan zeker teleur moeten stellen.
  • Wij ontvangen uw bod. Als uw bod aansluit bij de beste prijs die we kunnen bedingen bij de huiseigenaar, dan nemen we contact met u op. Als uw bod niet aansluit, dan bieden we u een alternatief aan per email. Binnen 24 uur heeft u een antwoord van ons. Tijdens de bieding heeft u geen optie op de villa en is deze vrij te boeken door anderen.
  • U boekt de villa online voor de afgesproken prijs en er worden last minute betalingsafspraken met u gemaakt.
  • U geniet extra voordelig van een heerlijke vakantie!