10 persoons vakantiehuis aan de Costa Brava, genieten van de Spaanse zon met de hele familie

Vakantiehuis Majo – Club Villamar

Wat is er nou leuker dan op vakantie gaan naar de zon met de hele familie of een vriendengroep. Of je nou op vakantie gaat met je vrienden, of een weekje heerlijk wilt ontspannen met de hele familie, bij Club Villamar vind je de mooiste vakantiehuizen met privé zwembad in Spanje. Wanneer je opzoek bent naar een vakantiehuis of villa voor 10 personen, wil je natuurlijk ook wel wat luxe en comfort. Een hotel is leuk, maar over het algemeen zeer ongezellig met 10 personen. Vindt maar eens een strandbedje of tafeltje bij het ontbijt of diner voor 10 personen! Een vakantiehuis aan de prachtige Spaanse kust is dan de perfecte oplossing. Deze heerlijke luxe vakantiehuizen zijn compleet voor jezelf, en je kunt zelfs een vakantiehuis kiezen met eigen privé zwembad!

Bekijk alle vakantiehuizen voor 10 personen bij Club Villamar!

Beleef de Costa Brava vanuit je eigen vakantiehuis voor 10 personen

Een vakantiehuis aan de Spaanse Costa Brava, Costa Maresme, Costa Blanca of Costa Dorada is de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie met de hele groep. De luxe vakantiehuizen voor 10 personen staan op de mooiste plekjes en zijn voor het gemak en comfort van de gasten van alle gemakken voorzien. Je kiest zelf of je met de groep of jouw familie liever in het hart van de stad wilt verblijven, of toch liever aan de rand in de heuvels, met uitzicht over zee.

Aan de Costa’s zelf is er ook meer dan genoeg te beleven. Er zijn talloze stranden waar je heerlijk kunt zonnen en zwemmen. Ben je een liefhebber van cultuur, dan kun je terecht in de leuke musea of een uitstapje naar het bruisende Barcelona maken. Maar ook ‘s avonds valt er genoeg te beleven. Ga heerlijk dineren in een van de leuke en gezellige restaurantjes. Of geef jezelf en jouw groep over aan het nachtleven en ontdek de leukste clubs en barretjes aan de boulevard. Waar je ook zin in hebt, tijdens jouw vakantie valt er genoeg te beleven en te genieten in Spanje.

Jouw vakantiehuis voor 10 personen is van alle gemakken voorzien

Het grote voordeel van een vakantiehuis voor 10 personen is dat ze voorzien zijn van alle luxe en comfort die je je maar kunt wensen. Daarnaast biedt het ook nog eens de privacy en ruimte die je thuis gewend bent. Alle vakantiehuizen bij Club Villamar hebben 110% tevredenheidsgarantie!. Zo weet je zeker dat welk vakantiehuis of villa je ook boekt, je altijd krijgt waar je recht op hebt! Daarnaast kies je zelf de droombestemming waar je jouw vakantie wilt vieren, en heb je de keuze uit verschillende luxe extra’s zoals een prachtig dakterras of eigen zwembad. Poedel dan ook heerlijk rond in het zwembad, geniet van een goed glas wijn op het al fresco terras of steek de barbecue aan voor een heerlijke maaltijd! Het mooiste is dat je dit zorgeloos kunt doen, in alle privacy, met de hele familie of vriendengroep!

Bekijk alle vakantiehuizen voor 10 personen bij Club Villamar!