Compleet en luxe ingerichte vakantiehuizen in Spanje voor 14 personen

Villa Romana – Club Villamar

Het kan nog wel eens lastig zijn om voor een grote groep een goede locatie voor een droomvakantie te vinden. Maar Club Villamar heeft de ideale oplossing. Een comfortabel 14 persoons vakantiehuis aan de Spaanse Costa Brava, Costa Maresme of Costa Dorada!

In jouw eigen vakantiehuis, met privé zwembad en prachtig uitzicht, kun je optimaal genieten van alle ervaringen, activiteiten en stranden die er zijn onder de Spaanse zon. Naast alle luxe aspecten van een eigen vakantiehuis is het ook nog eens heel gemakkelijk om te regelen! Zo hoef je geen losse kamers voor je gezelschap te boeken (en te hopen dat je bij elkaar in de buurt zit) en kun je probleemloos heerlijk te samen genieten van het ontbijt, de lunch en diner! Geen lange wachtrijen bij het buffet en heerlijk met zijn alles aan één tafel. De voordelen van een vakantiehuis, helemaal voor grote groepen, is simpelweg reuze!

Boek nu direct een prachtig 14 persoons vakantiehuis in Lloret de Mar!

Iedereen komt tot rust in een groot 14 persoons vakantiehuis voorzien van alle comfort en privacy

Je komt aan in jouw luxe 14 persoons vakantiehuis en je kunt direct de koffers uitpakken en genieten. De Spaanse vakantiehuizen van Club Villamar zijn namelijk voorzien van alle gemakken en comfort. De vakantiehuizen zijn ruim ingericht, voorzien van alle denkbare moderne apparatuur en hebben een overvloed aan faciliteiten.

Club Villamar heeft een ruim aanbod aan 14 persoons vakantiehuizen en villa’s. Er is voor ieder wat wils! Zoek je een vakantiehuis met uitzicht over de stad of liever een luxe villa midden in de natuur met uitzicht over zee? Allemaal uiteraard met een groot privé zwembad, de ultieme luxe! Bij Club Villamar zal je dan ook zonder enige twijfel jouw droomvakantie probleemloos weten te vinden! Je droomvilla voor het hele gezelschap boek je ook nog eens eenvoudig online en alle extra’s wensen boek je er snel en eenvoudig bij!

Aan de Spaanse kust is uiteraard ook meer dan genoeg te beleven, of je nu houdt van watersport, het strand, lekker uitgaan of de Spaanse cultuur, in Spanje vindt je het allemaal!

Beleef de mooiste avonturen, bezoek prachtige steden en geniet van het strand vanuit jouw vakantiehuis voor 14 personen

Naast een mooie vakantiehuis wil je op jouw vakantiebestemming natuurlijk ook leuke dingen met de hele groep. Gelukkig is er aan de hele Spaanse kust, geen gebrek aan activiteiten, excursies en mogelijkheden om te ontspannen. Aan het strand kun je niet alleen zonnebaden en zwemmen, maar ook verschillende watersporten beoefenen en leuke activiteiten ondernemen. Voor groepen met jonge kinderen zijn er in de omgeving leuke wandelingen om te maken, of is een dagje naar een waterpark of pretpark een echte aanrader.

Mocht je ook nog eens van cultuur houden, dan sta je zo in het bruisende hart van Barcelona met zijn gezellige eettentjes en grote musea. Voor de liefhebbers van uitgaan is Lloret de Mar natuurlijk de ideale bestemming. Er zijn vele clubs en barretjes waar je tot in de late uurtjes terecht kunt. Na een lange nacht sta je zo weer bij jouw 14 persoons vakantiehuis waar je tot rust komt zodat je de volgende dag weer mooie avonturen kunt beleven!