Top 10 excursies rond Lloret de Mar

Waarom maak je geen gebruik van jouw vakantie in Lloret de Mar om Catalonië te ontdekken? Of je nu graag winkelt, historische bezoeken maakt, gaat wandelen of themaparken bezoekt, er zijn vele verschillende plaatsen te zien en te bezoeken rondom Lloret.

Wij hebben de 10 beste excursies speciaal voor jou geselecteerd!

Kom de fascinerende geschiedenis ontdekken!

De Costa Brava is een verrassende streek. Naast de clichés van de fijne zandstranden en de mooie natuur, is het historische erfgoed rijk en gevarieerd.

De hoofdstad Barcelona is een goed voorbeeld. De vrij tumultueuze geschiedenis en het architectonische erfgoed maken het een onvergetelijke bestemming tijdens jouw verblijf in Lloret de Mar.

Maar er is meer! Er is veel te zien en te doen rond Lloret. Een goede manier om op een andere manier van je vakantie aan zee te genieten en de geschiedenis van Catalonië te ontdekken.

Geniet van het prachtige landschap!

Het landschap van de Costa Brava is echt spectaculair, zo schitterend dat het tijdens jouw vakantie in Lloret de Mar moeilijk is om je camera of smartphone even neer te leggen. Bewonder de turquoisegekleurde stroken tussen land en zee en de okerkleurige grond bezaaid met het donkergroen van de dennenbossen.

Voor degenen die van de natuur en rust houden, zijn er verschillende plaatsen ver weg van de drukte van de toeristen. Sportliefhebbers kunnen prachtige wandelingen maken in de natuurparken van de regio, terwijl anderen kunnen genieten van een wandeling door de pittoreske straatjes in de dorpen van Catalonië.

Geniet van een prachtig uitzicht:

Huur een villa met zeezicht in Lloret de Mar!

Geniet met familie en vrienden!

Een andere manier om van Catalonië te genieten buiten Lloret de Mar, is om te kiezen voor een leuk dagje uit met familie of vrienden. In een van de themaparken aan de Costa Brava of in steden zoals Barcelona of Sitges is plezier gegarandeerd voor elke leeftijd. Tot slot zal een uitstapje naar een van de grote winkelcentra aan de kust enthousiaste shoppers verheugen. Ze zullen een fantastische tijd beleven!

Om je voor te bereiden op jouw reis naar Lloret raden wij je aan om meerdere dagtochten te maken. Hier vind je veel informatie en advies.

Hier is onze selectie van de top 10 excursies tijdens uw verblijf in Lloret de Mar:

Een pittoreske dag in Tossa de Mar.

Een dag vol waterplezier in Marineland.

Een dag vol natuur op de Medes-eilanden.

Een historische dag in Girona.

Een artistieke dag met Dali.

Een dagje weg van de drukte in Cadaqués en in Cap de Creus.

Een dag in Barcelona.

Een trendy dag in Sitges.

Een tijdloze dag in Montserrat.

Een dag vol opwinding in Port Aventura.