Lloret de Mar met vrienden

Het hoofdstrand van Lloret de Mar.

Lloret de Mar heeft alle ingrediënten voor een fantastische vakantie met vrienden: zon, zee, activiteiten en nachtclubs.

Wil je na een stressvol jaar de zorgen van je afschudden en volop feesten? Dit is Lloret dé bestemming!

De perfecte plek voor een vakantie met vrienden

Lloret de Mar is een van de bekendste badplaatsen aan de Costa Brava. Lloret heeft een geweldige ambiance en er is altijd genoeg te doen. Geen wonder dat het jaarlijks zoveel bezoekers trekt.

Of je nu met twee, drie of een grote groep vrienden komt, Lloret is de perfecte bestemming voor ontspanning en plezier. Jongeren uit heel Europa brengen hier hun jaarlijkse vakantie door. Beleef plezier met je vrienden en maak ook nieuwe vrienden!

Elk jaar komen er veel mensen naar de Costa Brava vanwege het klimaat. De temperaturen zijn mild en de zon is er om je te begroeten. Je kunt tot laat in het jaar genieten van de prachtige omgeving, de zee en het strand.

Bovendien is er in Lloret veel te doen. Als je met een groep reist, is er voor iedereen altijd wat te beleven. Geniet van de cultuur van de regio, breng een dagje aan het strand door of ga sporten. Er zit zeker iets voor jou tussen om te doen in of rond Lloret. Ga feesten op het strand en je wordt er warm verwelkomd. De meeste accommodaties in Lloret zijn geschikt voor groepen vrienden. In Lloret de Mar is het onmogelijk om je te vervelen!

Ben je op zoek naar iets te doen met jouw vriendengroep? Lees dan ons artikel over “Wat te doen als groep vrienden in Lloret de Mar”.

Het enige wat je nu hoeft te doen is iets vinden waar je kan verblijven. Als jullie met veel vrienden zijn, is het niet altijd gemakkelijk om een geschikte vakantiewoning te vinden die aan alle behoeften voldoet.

Hotel, camping, appartement: wil je waar voor je geld? Heb je al gedacht aan het huren van een villa? Een geweldige optie als je met een groep komt.

Uitzicht op zee én een privézwembad: vind de ideale plek om te verblijven voor jouw vakantie in Lloret de Mar!

Hier zijn de villa’s die te huur zijn in Lloret.

Beleef een geweldige tijd met je vrienden in Lloret de Mar.

Lloret, het feestparadijs voor jou en je vrienden

Lloret de Mar is bovenal een feeststad. Als je op zoek bent naar een vakantie vol feest en om lekker te luieren, is Lloret dé ideale bestemming.

Er zijn niet alleen veel bars en pubs, maar Lloret heeft ook talloze nachtclubs en concertzalen. Met de vele thema-avonden, een ruime keuze aan muziek en internationale gast dj’s is de reputatie van Lloret voor een geweldig nachtleven welverdiend. Als je wilt feesten, ben je op de juiste plek.

Voor meer informatie, lees ons artikel over “Uitgaan met vrienden in Lloret de Mar”.

De feestelijke sfeer van deze stad trekt ook veel vrijgezellenfeesten aan. Ook hier zijn er veel mogelijkheden. Kies uit ontspanning, sport of avontuur. Haal enkele originele ideeën uit ons artikel “Een vrijgezellenfeest in Lloret de Mar”. Jouw vriend(-in) zal nooit vergeten wat je voor hen hebt gedaan!

Drie keer per jaar verandert de stad in een grote openlucht nachtclub. De perfecte tijd om te feesten in Lloret de Mar! Ingevoerd uit de Verenigde Staten, worden deze voorjaars-, zomer- en kerstvakanties (spring, summer and Christmas breaks) steeds populairder in Europa en Spanje. Lloret in het bijzonder, is de ideale plek om te ontspannen na de eindexamens. Er is veel te doen, genoeg ontspanning en er worden allerlei feesten georganiseerd.

Kom je naar Lloret voor een voorjaars– of zomervakantie? Klik hier om te zien wat wij aanbevelen!