Wat te doen in Lloret de Mar?

Lloret de Mar is dé perfecte bestemming voor je volgende vakantie met vrienden. Het heeft alles om je verblijf onvergetelijk te maken: sportactiviteiten, watersporten, culturele uitstapjes, zon én een turquoise gekleurde zee…

Hier volgen een aantal tips en ideeën over wat te doen in Lloret.

Buitenactiviteiten

Sommigen zullen dit misschien moeilijk geloven, maar Lloret de Mar is een belangrijke Spaanse bestemming voor het sporttoerisme. Er is veel meer te doen dan zonnebaden en cocktails te drinken. Je kunt diverse buitensporten beoefenen.

Het moet gezegd worden dat het klimaat absoluut ideaal is. Het hele jaar door milde temperaturen en vele uren zon. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om sportief bezig te zijn.

Lloret de Mar beschikt over alle faciliteiten die je nodig hebt om verschillende sporten te beoefenen. Individuele sporten, teamsporten of trainen in de sportschool, de mogelijkheden zijn oneindig. Loop in de ochtend langs de speciale route die langs de kustlijn van Lloret de Mar loopt. Houd je schema bij en beoefen je favoriete sporten tijdens je vakantie!

Waarom geen nieuwe sport leren tijdens je verblijf in Lloret de Mar? Er zijn tal van sportclubs in de stad met lessen voor individuele sporten of teamsporten. Golf, tennis, zumba, yoga en nog veel meer, staan elk jaar op het programma in de vakantieclubs en op de stranden van de stad.

Om meer te weten te komen over alle activiteiten en faciliteiten die worden aangeboden, klik op onze lijst “15 sporten die u kunt beoefenen in Lloret de Mar”. Je zult zelf ontdekken dat er volop keuze is.

Als je graag alleen of in de buitenlucht actief wilt zijn, is er wederom genoeg keuze. In het binnenland van Lloret de Mar zijn er tal van bossen die ideaal zijn voor wandelingen, mountainbiken of nordic walking. Je hoeft alleen maar de stad (en de drukte!) te verlaten en je kunt de verschillende wegen verkennen die door de dennenbossen lopen.

Ook zijn er andere originele activiteiten, bijvoorbeeld boomklimmen. Het Aventura park ligt op slechts een paar minuten afstand van de stad. Het beschikt over verschillende boomcircuits geschikt voor alle niveaus. Iets wat jullie samen kunnen doen – al je vrienden zullen een geweldige tijd beleven.

De hoofdactiviteit van Lloret is het strand. Of je nu wilt zonnebaden, een verfrissende duik wilt nemen of in het water wilt spelen, je kunt genieten van de 7 km lange kustlijn in Lloret. Krijg een kleurtje en geniet met je vrienden van één van de 5 stranden en idyllische baaien die samen de kust van Lloret vormen. Leg je handdoek op het hoofdstrand van Lloret, maar wees gewaarschuwd, want tijdens het hoogseizoen kan het moeilijk zijn om een plekje te vinden. Aarzel niet om wat verder te gaan. Vermijd de overvolle stranden en zoek een kleine, intieme baai.

Om volop van de zon en het water te genieten, kan je een accommodatie met zwembad huren! Je kunt je stranddagen verlengen en genieten van de tijd die je met vrienden doorbrengt.

Bekijk de villa’s met privézwembad in Lloret de Mar.

Beleef plezier op het strand met je vrienden!

In en rond het water

Geef toe, het zou echt jammer zijn om aan de kust te verblijven zonder ooit een voet in het water te zetten! Op de stranden van Lloret de Mar kan je volop genieten van vele wateractiviteiten. Alles hangt af van jouw budget en de ervaring die je zoekt!

Als je op zoek bent naar “la fiesta” en “la dolce vita”, kan je meegaan met een van de boottochten die tijdens het seizoen worden georganiseerd. Ga feesten aan boord van een catamaran in gezelschap van andere jongeren. In een prachtige omgeving, dansen op muziek die ter plaatse door een dj wordt gedraaid en genieten van het eten en drinken, en…

Je kunt zelfs zwemmen in de open zee! Bekijk alle arrangementen die tegen een aantrekkelijke prijs worden aangeboden door organisatoren van evenementen.

Als je liever jouw adrenalinegehalte wilt verhogen, raden wij het activiteitenprogramma van Lloret Water Extreme aan. Bij de meeste activiteiten gaat het om racen met hoge snelheden op bijvoorbeeld opblaasboten, de vliegvissen of de bananenboot. je kunt ook jetskiën of aan parasailing doen, hoog boven de Middellandse Zee.

Themaparken

Als je nog steeds op zoek bent naar snelheid en nog meer adrenaline, kan je de dag doorbrengen in een themapark.

Vanuit Lloret de Mar, is Waterworld het dichtstbijzijnde themapark. Het heeft verschillende waterglijbanen die duizelingwekkende snelheden bereiken. Je kunt ook relaxen in het golfslagbad, jacuzzi of solarium. Bij Waterworld is er voor ieder wat wils, zodat iedereen van je groep vrienden blij zal zijn!

Hoewel het iets verder weg van de kust ligt, is Port Aventura de moeite waard. Met zijn beroemde achtbanen en waterattracties in het Caribe Aquatic Park is dit themapark een geweldige bestemming voor elke jongere die Lloret de Mar bezoekt. Port Aventura: een onvergetelijke dag gegarandeerd als je op vakantie bent in Lloret de Mar!

Breng de dag met vrienden door in de bar van Port Aventura.