Top 20 restaurants in Lloret de Mar

Heb je besloten je vakantie door te brengen in Lloret de Mar? Een uitstekende keuze! Nu moet je goede plekken vinden om uit eten te gaan. Want al klinken ze allemaal verleidelijk, in realiteit is dat niet altijd zo!

Om je te helpen een goede keus te maken, is hier een selectie van 20 goede restaurants en tapas bars in Lloret de Mar.

(Her)ontdek de Spaanse gastronomie

De Spaanse keuken, beroemd in de hele wereld, is gevarieerd en bereid met simpele producten van goede kwaliteit. Tijdens je verblijf in Lloret de Mar kun je genieten van het proeven van verschillende culinaire heerlijkheden uit Spanje, en met name die uit Catalonië.

De meeste gerechten die aan de Costa Brava gegeten worden zijn beïnvloed door de Mediterrane keuken. De hoofdingrediënten van deze beroemde keuken zijn groenten, gegrild vlees, zeevruchten en vers fruit.

Door de ligging aan zee is Lloret een ideale plaats om heerlijk zeevruchten te eten. In het verleden, voordat het een populaire vakantiebestemming in Europa werd, was het een klein vissershaventje. Zowel gekookt als tapas, gegrild of in paella, zijn de producten uit de zee vers en goed van smaak. Vergeet van de gerechten uit Catalonië niet om fideua te proberen! Het is een variant van de traditionele paella waarin de rijst vervangen is door kleine vermicelli. Een must tijdens je verblijf, net als de crema catalana!

Onder de specialiteiten die het meest gewaardeerd worden door vakantiegangers zijn, natuurlijk, de tapas! Als je op zoek bent naar een plek om tapas te eten in Lloret de Mar heb je keus genoeg! Vele restaurants of “tapas bars” hebben deze kleine gevarieerde porties. Het is een geweldige manier om verschillende kleine gerechten te delen die geschikt zijn voor elke eetlust en smaak. Het is ook een goede manier om goed en goedkoop te eten in Lloret de Mar.

Probeer van de selectie van klassieke tapas in ieder geval de “pan tomaca” of “pan con tomate”, sneetjes van brood besmeerd met geplette tomaten en olijfolie. En waarom spoel je het niet weg met een sangria of een glas verse vruchtensap?

Foodies worden ook niet buitengesloten. In Spanje, en zeker in Catalonië, vinden we beroemde koks. Zij hebben niet alleen de traditionele Catalaanse keuken gemoderniseerd, maar hebben het ook verrijkt met internationale toevoegingen en exotische smaken.

Veel gastronomische restaurants in Lloret de Mar bieden je de kans om deze creatieve keuken uit te proberen.

En voor liefhebbers van eten: mis niet ons artikel ”Waar een goed dessert te eten in Lloret de Mar?”!

Proef de Mediterrane keuken In Lloret de Mar!

Lokale en internationale gerechten!

Als je liever iets anders hebt dan Spaans eten, dan zijn vele andere mogelijkheden om uit eten te gaan in Lloret. Het biedt veel diverse restaurants: Aziatisch, Italiaans, Latijns-amerikaans, enz. Je zult zeker vinden wat je nodig hebt om je buik te vullen en je smaakpapillen te verrassen!

Raadpleeg de volledige lijst van restaurants in de stad.

Ben je op zoek naar een villa voor je verblijf in Lloret de Mar?

Reserveer meteen je vakantiewoning!

Onze geweldige plaatsen om te eten in Lloret de Mar:

Voordelige restaurants: La Lonja, El Romani, Sa Xarxa, Ca l’Amic, Can Guidet, La Parrilla, Ca l’Enric, Can Bolet, El Jardi

Middenklasse restaurants: Atics-La Carpa, Al Freskito, La Cantina by the beach, Can Tarradas, Planiol

Gastronomische restaurants: Freu, El Trull, Mas Romeu, Restaurant de Sant Pere del Bosc

Internationale keuken: Mesón Montevideo, Trattoria da Paolo