Atics-la Carpa – Leuke bar in Lloret

Een subliem uitzicht over de baai van Lloret, een verfijnde keuken, een uitgebreide selectie van cocktails, een schitterede ambiance…

Atics heeft alles om vakantiegangers die op zoek zijn naar een goed restaurant te verleiden, en la Carpa is een geweldige bar!

Ontdek dit restaurant – een strandclub, de enige in zijn soort in Lloret de Mar.

Een restaurant en strandclub

Het verbaast je misschien: een restaurant dat verandert in een nachtclub als de zon ondergaat! Dit is het originele concept van Atics-La Carpa: eten in Atics en dansen in la Carpa.

Het restaurant heeft een smaakvolle Mediterrane keuken, verrijkt door internationale invloeden. Dankzij de uitgebreide keus aan gerechten en tapas, kun je de favorieten uit de Catalaanse keuken proberen of experimenteren met nieuwe smaken. Uiteraard kun je paella en fideua (een Catalaanse variant van paella met vermicelli in plaats van rijst) krijgen, alsook een verscheidenheid aan vlees en vis. De dessertkaart zal elke hongerige gast verheugen.

Atics heeft ook verschillende menu’s: een lunchmenu voor €12, inclusief voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en drankjes, en een weekendmenu voor €25. Een goede manier om verschillende tapas specialiteiten voor een redelijke prijs te proberen!

Waarom ga je na het eten niet wat drinken op het terras dat op zee uitkijkt? La Carpa (het bar en club gedeelte van het restaurant) is een aangename plek om wat drinken in Lloret de Mar.

Geniet van een sfeervolle lounge uitkijkend over de zee

Een van de belangrijkste attracties van deze plaats is de locatie. Heel dichtbij het centrum van de stad en ten zuiden van het grote strand van Lloret, waar het over uitkijkt, waardoor het een schitterend uitzicht over de zee heeft. Je kunt genieten van een ontspannen moment in een heerlijke sfeer op het grote terras van La Carpa. Het is zonder twijfel een van de restaurants met het beste uitzicht van Lloret de Mar.

Het is een goede locatie om je avond te beginnen voordat je naar een van de 10 beste nachtclubs in Lloret de Mar gaat. In het hoogseizoen komt hier een internationaal trendy publiek, maar in het laagseizoen komen er ook veel mensen van de plaatselijke bevolking.

Plan je vakantie in Lloret de Mar vandaag:

Boek je vakantiewoning!

Handige informatie

Tijden: open van dinsdag tot vrijdag van 13.00 tot 16.00 en van 20.00 tot 23.00. Zaterdag van 13.00 tot 16.00 en van 20.00 tot middernacht. Zondag van 13.00 tot 17.00. Gesloten op zondagavond en maandag.
Adres: Carrer de Josep Tarradellas, 1, Lloret de Mar
Tel.: +34.972.36.93.83
Website