La Lonja Restaurant in Lloret

Een goede plek om tapas of paella te eten in Lloret de Mar. La Lonja heeft een traditionele Spaanse keuken, overvloedig en voordelig.

Een restaurant geschikt voor families en vriendengroepen met een klein budget!

Een typisch Spaans restaurant

La Lonja ligt in een klein straatje dat recht uitloopt op de boulevard, slechts een korte wandeling van het historische centrum van Lloret de Mar. Het is een rustige plek die gemakkelijk te voet te bereiken is.

Of je nu buiten op straat of binnen zit, je kunt hier goede kwaliteit traditioneel Spaans eten proberen.

Een teken dat de gerechten goed zijn: veel plaatselijke mensen spreken hier aan het eind van de dag af om tapas met vrienden te delen.

Traditionele Spaanse keuken en visspecialiteiten.

Dit kleine restaurant biedt traditionele tapas in aanvulling op à la carte Spaanse wijnen en de beroemde sangria. De keuze is enorm en je kunt tortilla (aardappelomelet), croquetas (kleine kroketjes met vlees, vis of champignons gemengd met béchamel, bedekt met broodkruimels en gefrituurd) of zelfs inktvis krijgen. Aarzel niet om je pinchos gelijk aan de bar te bestellen! Pinchos, of montaditos, zijn kleine stukjes brood belegd met verschillende garnituren en zijn meestal heel kleurrijk. Kies de pincho die je aanspreekt uit een selectie gebaseerd op vis, koud vlees of groenten!

De echte specialiteit hier is echter vis. Als je goede vis in Lloret de Mar wilt eten, kijk dan niet verder! Als tapas of gekookt in paella, we raden je echt aan de specialiteiten van La Lonja te proberen.

Kort gezegd, La Lonja is een vriendelijk en zeer voordelig restaurant. De porties zijn royaal en je krijgt al een vast dagmenu voor €9.50 inclusief brood en een drankje. Een vast menu dat families en vriendengroepen die op zoek zijn naar goedkope restaurants in Lloret de Mar zal bekoren.

Ben je op zoek naar een vakantiewoning in Lloret de Mar?

Raadpleeg onze lijst van voordelige villa’s.

Handige informatie

Adres: Calle Santo Tomás, 11, Lloret de Mar
Tel.: +34.972.36.74.99
Facebookpagina