Goedkope vakantiehuizen Spanje: een betaalbare, onvergetelijke vakantie onder de zon

Vakantiehuis Melancolia – Vanaf € 227,38 per week – Club Villamar

Op vakantie met een klein budget, het kan soms een lastige opgave zijn. Maar iedereen kan optimaal genieten van de vakantie met dit geweldige aanbod aan goedkope vakantiehuizen Spanje.

Club Villamar heeft namelijk een groot aanbod aan vakantiehuizen aan de Spaanse Costa’s, en ook nog eens tegen een goede prijs. Zeker omdat Club Villamar daarnaast ook nog eens een laagste prijsgarantie heeft, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaald voor jouw vakantiehuis in Spanje! Zo kun je ook met een klein budget helemaal tot rust komen op een van de mooiste plekjes in Europa. Geniet van alles wat Spanje te bieden heeft vanuit jouw goedkope vakantiehuis met zwembad!

Bekijk alle goedkope vakantiehuizen in Spanje!

Goedkope vakantiehuizen bieden rust, ruimte en ontspanning aan de Spaanse kust

Hotels kunnen prijzig zijn, zeker in het hoogseizoen. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken is een vakantiehuis vaak stukken goedkoper en kent het ook nog eens vele andere voordelen. Zo ervaar je dezelfde luxe als in een hotel maar geniet je in alle rust en privacy van het echte vakantiegevoel.

De vakantiehuizen en villa’s van Club Villamar in Spanje zijn comfortabel en ruim opgezet. Zo heb je een compleet ingerichte villa tot je beschikking tegen een goede prijs, op een ideale locatie. De authentieke restaurantjes van de pittoreske dorpen zijn altijd binnen handbereik. Een vakantiehuis is echter ook ideaal als je even zelf iets wilt koken. En laten we ook niet vergeten wat je hier mee uitspaart! De ruime keukens in de vakantiehuizen zijn perfect om een heerlijke maaltijd in elkaar te zetten. Geniet met het hele gezelschap van een overheerlijk zelfgemaakt diner bij zonsondergang.

Deze budgetvriendelijke vakantiehuizen zijn simpelweg de perfecte uitvalsbasis voor iedere zonvakantie. Of je nou van avontuur houd, of graag wilt uitgaan in het bruisende nachtleven, er zit altijd een betaalbaar en luxe vakantiehuis voor je bij! Een vakantiehuis huren in Spanje is voor iedereen een goede keuze.

Een betaalbaar vakantiehuis in Spanje aan de zonnige Costa Brava vol activiteiten

Het vinden van een goedkoop vakantiehuis via Club Villamar is de eerste stap. Eenmaal aangekomen in Spanje, wil je ook nog wel wat leuke activiteiten ondernemen, die niet te duur zijn. Gelukkig zit je aan de zonnige Costa’s helemaal goed. Je kunt iedere dag wel een ander mooi strand in de omgeving van jouw budget vakantiehuis bezoeken en genieten van het warme zonnetje en frisse zeewater.

In het centrum van de stad kun je overheerlijk eten voor een betaalbare prijs, en de vis komt zo vers uit de zee. Maar ook als je even zelf iets wilt koken heb je daar natuurlijk in jouw vakantiehuis de ruimte voor. Bovendien is het nachtleven in Spanje verrassend betaalbaar en kun je genoeg barretjes en clubs vinden met een Happy Hour!

Voor de avonturiers zijn er verschillende mooie wandelroutes door de bergen en langs pittoreske dorpjes. Zorg echter wel voor voldoende water en bescherming tegen de hete Spaanse zon!