Het grootste aanbod aan luxe en grote vakantiehuizen in Spanje

Finca el Encanto – 22 personen – Club Villamar

Wanneer je op vakantie gaat met een iets grotere groep kan het nog wel eens een uitdaging zijn om een geschikt vakantiehuis te vinden. Bij sommige aanbieders is het aanbod aan grote vakantiehuizen in Spanje nog wel eens beperkt. Maar bij Club Villamar heb je ruime keuze aan grote en luxe vakantiehuizen in heel Spanje.

Naast zon, zee en strand heb je dus tijdens je vakantie je eigen vakantiehuis met zwembad tot je beschikking. In alle rust en privacy, wie wil dat nu niet! Een groot vakantiehuis is uiteraard voor een grote groep of familie de perfecte uitvalsbasis om tezamen wat quality-time te beleven maar ook om de omgeving te ontdekken en te genieten van een welverdiende vakantie.

Boek vandaag nog een vakantie in een groot vakantiehuis in Spanje!

De tijd vliegt aan de Spaanse kust vanuit jouw grote vakantiehuis

Grote vakantiehuizen bieden niet alleen lekker veel ruimte en privacy, maar ze zijn voor grote groepen, in tegenstelling tot hotels, ook nog eens heel gemakkelijk om te boeken. Je verblijf kun je namelijk in een paar eenvoudige stappen regelen bij Club Villamar.

Naast heerlijk tot rust komen en genieten in je eigen vakantiehuis met zwembad is er ook meer dan genoeg te beleven aan de Spaanse kust. Spanje heeft namelijk de mooiste en meeste Blue Flag stranden van Europa. De talloze boulevards hebben alles wat jullie nodig hebben voor een dagje lekker shoppen of dineren, en met Barcelona binnen handbereik is er ook aan cultuur geen gebrek!

Ook voor gezinnen heeft Spanje meer dan genoeg te bieden. Er zijn talloze leuke stranden, mooie water- en pretparken en eindeloze natuurgebieden waar iedereen kan genieten van een welverdiende vakantie. Voor de avontuurlijk ingestelde personen in jouw grote vakantiehuis zijn er vele wandelingen en routes die je kunt volgen langs mooie landschappen en kleine dorpjes. Aan de Costa Brava en in Lloret de Mar is genoeg te beleven voor iedereen!

In een groot vakantiehuis in Spanje kun je optimaal genieten van jouw vakantie

De grote en luxe vakantiehuizen van Club Villamar zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken. Zo heb je de beschikking over een mooi ingericht woonkamer, comfortabele slaapkamers en een heerlijk terras met zwembad. Een compleet ingerichte keuken staat uiteraard ook tot je beschikking. Hier kun je een heerlijk ontbijt voorbereiden zodat je jouw zonnige dag goed kunt starten. Daarnaast is het nog beter genieten omdat alle grote vakantiehuizen bij Club Villamar een laagste prijsgarantie hebben. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaald voor jouw vakantie en met een gerust hart op reis kunt.

De ruime vakantiehuizen liggen uiteraard ook allemaal op prachtige locaties. Je hebt genoeg keuze uit vakantiehuizen in de stad zelf, maar ook in de heuvels rondom de stranden wanneer je een iets rustigere omgeving zoekt. Bovendien kun je zelf kiezen voor luxe extra’s zoals eigen terras met barbecue mogelijkheden. Of kun je zelfs een groot vakantiehuis boeken met eigen zwembad. Bij Club Villamar boek je voordelig en snel een prachtig vakantiehuis voor een groot gezelschap. Voor je het weet sta je met beide voeten in het warme zeewater aan de Spaanse kust.

Boek vandaag nog een vakantie in een groot vakantiehuis in Spanje!