Wat mee te nemen voor een Verblijf in een Spaanse Villa!

Een Verblijf In Een Spaanse Villa

Het mooie Spaanse landschap zit vol afwisseling, zo zijn er bergen, stranden en alles wat daartussen zit! Spanje is dan ook voor velen, ongeacht de accommodatie waarin zij verblijven, een droombestemming. Het is dan ook niet vreemd dat als ze in Spanje zijn, ze ook echt alles willen zien wat er te zien valt! Wanneer je dus aan het pakken bent voor je vakantie naar Spanje wil je ervan verzekerd zijn dat je ook echt datgene bij je hebt, wat je voor welk avontuur dat je staat te beleven nodig hebt. We weten dat het een hele onderneming is om écht alles te pakken, dus we zijn je voor geweest en hebben deze lijst samengesteld voor wat mee te nemen voor een verblijf in een Spaanse villa;

De Basisbenodigdheden

Als het gaat om op vakantie gaan, dan zijn er wat basis benodigdheden die je altijd mee moet nemen. Tegen de tijd dat je je koffer aan het volproppen bent, én je handbagage, én oké, misschien ook nog een tweede koffer voor de balans.. moet je altijd de basis van je vakantie in gedachten houden. Denk hierbij aan de volgende 3 beginselen:

1. Hoeveel dagen blijf je weg

Als je een langere tijd blijft, wil je zeker genoeg outfits meenemen om het meerdere dagen uit kunt houden, maar houd in gedachten dat jouw villa hoogstwaarschijnlijk ook een privé wasmachine en droger heeft, of dat er vlakbij ook wel een openbare wasgelegenheid te vinden is. Dat betekent dat je echt niet TE veel hoeft mee te nemen, wanneer je voor een langere tijd wegblijft. En zeg nou zelf, niemand houdt toch van het rondsjouwen met tig koffers?!

2. Waar ga je allemaal naartoe?

Een Verblijf In Een Spaanse Villa

Je hebt je villa in Spanje vooraf geboekt, dus je weet waar je het grootste deel, zo niet je vakantie gaat doorbrengen. Het maakt daarnaast niet uit waar in Spanje je precies bent, je zult zonder twijfel meer zonnige dan niet zonnige dagen beleven. Kijk echter altijd wel even naar de voorspellingen om een idee te krijgen wat je nodig bent. Zelfs in Spanje is het geen 30 graden in de winter! Over het algemeen is het, waar je ook gaat, altijd een goed idee om een windvanger, regenjas of paraplu en een dun jack mee te nemen. Zo ben je op alles voorbereidt, wat het weer ook met zich mee brengt. Uiteraard schreeuwen de heerlijke zomerse dagen ook zeker om korte broeken en t-shirts, terwijl wintervakanties eerder om langere broeken en sweaters vragen.

3. Wat ben je van plan om te gaan doen?

Een Verblijf In Een Spaanse Villa

Deze vraag is misschien niet altijd makkelijk om te beantwoorden als je nog aan het pakken bent, maar denk aan waar je zult zijn en wat de mogelijkheden kunnen zijn! Ben je vlakbij de bergen, stranden of de stad? Of een combinatie van de drie? En wat is je doel tijdens de vakantie? Hele dagen lekker zonnen en relaxen, of bij je het type dat de wereld wil ontdekken? Bergbeklimmen, Hiking, Mountainbiken, sightseeën, en meer!

Wil je van het fotogenieke Spaanse landschap genieten, neem dan zeker comfortabele wandelschoenen mee, zeker als je vlakbij de bergen zit. Deze locatie is namelijk perfect om te gaan fietsen of wandelen! Maar als je meer in de stad wilt blijven, ook dan zal je comfortabele schoenen nodig hebben om overdag te winkelen of sightseeën en vergeet natuurlijk ook de  dansschoenen niet voor in de avond. Strandliefhebbers moeten ook dienovereenkomstig plannen, dus neem vooral je zwemkleding mee! Of niet, als je van plan bent op te genieten op een naturistenstrand (ja, ook die hebben ze!).

Een belangrijk ding om op te merken is echter dat items zoals surfplanken, fietsen en klimuitrusting niet echt eenvoudig is om mee te nemen op reis, maar deze kun je eenvoudig ter plaatse huren!

Persoonlijke Spullen die je ECHT niet Thuis wil laten

Spullen die je mee zou nemen op iedere vakantie, waarheen dan ook, neem die dan uiteraard ook mee op vakantie naar Spanje! Denk hierbij aan: reisdocumenten, toiletspullen, je telefoon, je camera, favoriete accessoires en persoonlijke spullen die je nooit thuis zou laten! Belangrijke zaken die je zeker nog toe moet voegen, als je dat niet al gedaan hebt, zijn natuurlijk een zonnebril en zonnebrand, en wellicht een hoed. Die 300 zonnedagen die Spanje telt zijn geen grap! Je kunt dit uiteraard ook op je bestemming kopen, zodra je daar bent, maar als je ze al bij je hebt dan ben je ervan verzekerd dat je de eerste dag al goed voorbereid aankomt op het strand of bij je villa !

Wat je NIET nodig hebt!

Onthoud, je verblijft in een privé villa, dus je hoeft echt niet alles mee te brengen! Voorzieningen die je thuis hebt, hebben ze hoogstwaarschijnlijk ook in je villa, en misschien zelfs nog meer. En anders kun je er altijd even na informeren! Daarom is deze lijst ook echt gericht op persoonlijke spullen en dingen die je gemakkelijk voor de zekerheid mee kunt nemen, om ze voorhanden te hebben wanneer je ze nodig hebt. Maar zorg ervoor dat je jouw specifieke villa altijd even dubbel controleert, zodat je precies weet wat je wel en niet kunt verwachten, én wat je wel en niet nodig hebt!

***************************************

KLIK HIER om de luxe villa’s in Spanje te ontdekken!