Fietsen in Lloret: Een avontuur!

Fietsfanaten en diegenen die houden van een fietstochtje zullen hun hart ophalen tijdens hun vakantie!

Lloret de Mar beschikt over diverse fiets- en wandelroutes om te genieten van de weelderige natuurlijke omgeving en om de adembenemende landschappen van de Costa Brava te ontdekken.

Een perfecte setting voor fietsers

Naast het feit dat het een aangenaam klimaat geniet, biedt Lloret de Mar een bijzonder goede omgeving voor fietsen en mountainbiken. Of het nu in wedstrijdvorm is, op de paden die langs de Middellandse Zee lopen, of in het binnenland, er is voor ieder wat wils!

Bovendien is de stad onderdeel van het Selva Mountain Biking Centrum. Het heeft daarom gemarkeerde routes die variëren afhankelijk van de gewenste moeilijkheidsgraad van het circuit evenals de verschillende fietsdiensten (fietswasstations, reparatieplekken, etc.). Sportfanaten en natuurliefhebbers kunnen genieten van de diverse landschappen die Lloret de Mar te bieden heeft, tezamen met hun familie of een groep vrienden.

Zorg er altijd voor dat je weet hoe lang en hoe moeilijk de fietsroute is. Het Catalaanse binnenland is bergachtig en vereist sterke kuitspieren! Zoals altijd wanneer je op pad gaat, zorg er ook in dit geval voor dat je de gemarkeerde route volgt (of laat je vergezellen door een professionele gids), dat je jezelf goed uitrust en genoeg water met je meedraagt.

Verken Catalonië op de fiets

Kies voor een georganiseerde trip of volg je eigen plan. Hier zijn 7 verschillende routes waarop je de prachtige maritieme landschappen evenals de typisch Mediterrane dennen- en eikenbossen zult ontdekken.

Stop om te genieten van het uitzicht, bezoek een hermitage of kapel en dompel jezelf onder in de geschiedenis van Catalonië.

 • GR 92-2: 14 km in een richting
 • Caulès-route: 31 km rondtrip
 • Lloret-strandwandeling: 9.4 km
 • Hermitages-route: 19 km, rondtrip
 • Montbarbat-route: 22.5 km heen en terug
 • Oude weg naar Tossa-route: 15 km on een richting
 • Lloret de Mar-rouin een richting

Ben je op zoek naar een vakantiehuis omgeven door de natuur?

Boek nu je villa nabij Lloret de Mar!

Waar kun je in Lloret de Mar fietsen huren?

 • Glory bikes
  Adres: Av. Vila de Blanes, 145, Lloret de Mar
  Tel.: +34.872.26.42.75
 • Lloret bikes
  Adres: Carrer Puerto Rico 1, Lloret de Mar
  Tel.: +34.679.98.81.89
  Emailadres: info@lloretbikes.com
  Website