De Ultieme Lloret de Mar Uitgaansgids

Alle ins en outs voor een heerlijke nacht uit: met o.a. de best clubs, discotheken en bars.

Ben jij de ultieme feestvakantie aan het plannen? Dan is Lloret de Mar dé ideale Party bestemming dankzij het bruisende nachtleven en het uitgebreide aanbod aan heerlijke beachbars, de beste clubs en de gezellige cafés. De tientallen clubs en bars, met veel verschillende soorten muziekstijlen, zorgen er voor dat je hier de nachten van je leven beleeft. En dit alles ook nog eens in een prachtige kustplaats met een mooie ligging tussen de bergen en een kristalheldere zee.

Ontspan overdag op één van de mooie stranden en dans in de nachten door tot in de late uurtjes in één van de hippe clubs. Heb je zin in een feestje overdag? Ook dat is mogelijk in Lloret de Mar! Geniet dan van een spetterende poolparty, een chique feestje op een boot of een exclusief feest op een afgelegen strand.

Heb je behoefte aan Hollands eten of Nederlandse muziek? Zelfs dan kun je in Lloret de Mar gerust je Nederlandse hart ophalen. Lloret heeft namelijk voor elke feest- en vakantieganger wel wat wils. Plan nu je ultieme feestvakantie in Lloret met deze ultieme uitgaansgids, voorzien van alle ins en outs voor een bruisende vakantie.

Het nachtleven in Lloret de Mar

 

Lloret de Mar kan gerust de koning van alle feestbestemmingen in Europa genoemd worden, dankzij de meer dan 20 grote clubs en de meer dan 100 bars. Lloret kent een lange partystraat in het centrum waar veel van deze clubs en bars aan liggen. Dit stadje komt in de zomer echt tot leven wanneer hier de vele vakantiegangers op afkomen. Geniet van de meest bijzondere clubs, feesten met de bekendste DJ’s of de leuke kroegen waar je zelfs kunt geniet van Nederlandse muziek.

Overdag vinden er verder ook veel poolparty’s, strandfeesten en zelfs feesten op boten plaats. Ontdek elke dag weer iets nieuws. Naast de verschillende soorten uitgaansgelegenheden kun je hier ook genieten van allerlei soorten muziekstijlen: van Dance, Techno, Hardstyle, R&B, Rock, Pop, Nederlandstalig, Top40 tot nog veel meer. Waar je ook voor kiest, je zult hier een vakantie beleven die je nooit meer vergeet. Lloret biedt het perfecte recept voor een echte feestvakantie: ‘s avonds lekker uitgaan en overdag ontspannen uitbrakken op één van de mooie stranden.

9 must-go-to bars en clubs

Je staat te popelen om uit te gaan in Lloret de Mar, maar je weet eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen. Er is zoveel keuze, maar No worries…wij helpen je op weg in het bruisende nachtleven van Lloret! Begin gewoon bij één van deze 9 must-go-to bars en clubs.

El Pub Lloret

Ben je echt een bierliefhebber? Dan is El Pub Lloret zeker iets voor jou. Het is een mooie en grote kroeg waardoor je hier dus ook heel goed heen kunt gaan met een grote vriendengroep. Geniet samen van een lekker biertje en een goede snack. Ze hebben hier namelijk een uitgebreid menu met veel soorten bier en lekkere snacks voor erbij. Dit is de perfecte plek om alvast wat in te drinken en op te warmen voor de club, of wanneer je zin hebt in een wat rustigere avond in een fijne kroeg.

Disco Tropics

Heb je zin in een feestje? Dan ben jij bij Disco Tropics aan het juiste adres. Deze discotheek bestaat al sinds 1979 en is in Lloret dan ook echt een begrip. Er wordt hier veel Top40 en Dance gedraaid en er draaien ook veel bekende Dj’s. Verder kent deze discotheek ook wekelijkse themaparty’s, zoals de Ibiza-party, de schuimfeesten en zelfs de Nederlandse avond met Nederlandse Dj’s. Dit alles zorgt ervoor dat dit een populaire plek is waar zowel veel Nederlandse jongeren als Duitsers, Engelsen en Spanjaarden op af komen.

St. Trop

Een feestvakantie in Lloret is niet compleet zonder een bezoekje aan St. Trop. Dit is één van de grootste en populairste discotheken in dit badplaatsje: er passen meer dan 3000 mensen in en het heeft maar liefst drie verdiepingen en drie grote danszalen. Ga los in één van de zalen op de house muziek of de laatste zomerhits en kom bij op het terras of in de lounge area. Deze club is het gehele jaar open en er gaan naast toeristen ook veel lokale jongeren heen. In de zomermaanden kun je er genieten van het feest Viva la Vida, dankzij de live drums, danseressen en lasers is het een show die je niet snel meer zult vergeten.

Millennium Party

Millennium is één van de grootste discotheken van Catalonië, zo passen hier zeker 3000 partygangers in en kent het drie party-zones met elk zijn eigen muziekstijl: van R&B tot House. Verder heeft het ook een prachtig dakterras waar je met fijne lounge muziek rustig een drankje kunt drinken terwijl je uitkijkt over de bergen. Deze bijzondere discotheek ligt namelijk in de bergen, op 20 minuten rijden vanaf Lloret. Er vertrekken dan ook speciale feestbussen vanuit Lloret, Malgrat, Blanes en Calella die je naar de discotheek brengen. Ga los in deze discotheek met vakantievierders uit de hele regio.

Tequila 85

Wil je even rustig een drankje drinken met je nieuwe vakantieliefde of juist even indrinken met een groepje vrienden? Dan is Tequila 85 de perfecte plek, het is een mooie bar waar je verschillende shots en cocktails uit kunt proberen. En de keuze is reuze, deze bar staat bekend om de grote variatie aan drankjes. Geniet hier dus van je favoriete cocktail of probeer iets nieuws uit. Ze hebben hier drank van over de hele wereld dus jouw favoriet zal er vast tussen zitten.

Disco Colossos

Dans je graag tot in de late uurtjes? Ga dan vooral je gang in Disco Colossos, dit is een grote discotheek waar 2500 mensen compleet uit hun dak kunnen gaan op de drie dansvloeren met elk weer hun eigen muziek. Zo is er een R&B gedeelte, de grote zaal waar vooral zomerhits gedraaid worden en een Tropical Area met verschillende soorten muziek. En moet je even bijkomen? Dan is er ook een patio waar je even af kunt koelen en kunt uitrusten van het vele dansen. Verder vindt er hier iedere maandag de beruchte schuimparty plaats, met zwembaden, schuim- en waterkanonnen en zelfs een gratis BBQ en Sangria. Heb je wat heimwee? Op dinsdag is er de Holland Party, geniet van Nederlandse DJ’s en muziek.

Bumper’s

Bumper’s kent een handige centrale locatie in het centrum van Lloret. Het is een bijzondere club die bekend staat om de exclusieve atmosfeer, de tropische tuin en de dansvloer waar vissen onder zwemmen. Je kunt hier genieten van vele verschillende soorten muziekstijlen: House, Dirty House, Trance, feestmuziek, Top 40, R&B en nog veel meer. Elke avond kent weer een andere muziekstijl, met als basis altijd House. Verder komen in de zomer ook de beste Europese Dj’s naar Bumper’s. De club met drie bars en een cocktailbar is dan ook populair onder Nederlanders, Duitsers, Belgen, Zwitsers en Scandinaviërs.

Nederlands genieten

Lloret de Mar is een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders en dat zie je hier zeker terug. Lloret zou natuurlijk Lloret niet zijn als je hier niet zou kunnen genieten van Nederlandse cafés, zoals de Bonte Koe. Ben je echt toe aan een Nederlandse snack? Ook dan stelt Lloret de Mar je niet teleur, er bestaat namelijk Patathuis De Koe, Bakker Bert en eethuis Kootjes. Een gezellige Hollandse kroeg en een lekker Nederlandse hapje eten is de perfecte manier om even bij te komen van al het gefeest op deze leuke vakantiebestemming!

Bar Cala Banys

Houd je eerder van een wat rustigere bar met een prachtig uitzicht? Ga dan naar Bar Cala Banys. Deze verborgen schat kent een adembenemend uitzicht over de kliffen en de zee. Het is daardoor dan ook de perfecte plek om te genieten van een prachtige zonsondergang én een heerlijk drankje. Heb je zin in een mooie wandeling? Je kunt naar deze bar wandelen via een rotsachtig kustpaadje dat begint aan het einde van de boulevard van het hoofdstrand van Lloret. Liever lui dan moe? De bar is ook bereikbaar per auto.

De dresscode

En natuurlijk hoort bij uitgaan ook de altijd belangrijke vraag: what to wear? Want je wilt toch niet underdressed of juist overdressed de bar of club in lopen. Het makkelijke aan Lloret is dat de dresscode casual is. Lloret draait om strand en feesten, en daar past deze dresscode perfect bij. Verder kunnen er ook feesten plaatsvinden met een speciale dresscode, zoals een white party waar iedereen in het wit is.


 

Kom bij in je vakantievilla na een heerlijke avondje dansen in Lloret

Je feestvakantie in Lloret de Mar maak je verder helemaal compleet met het huren van een mooie vakantievilla gelegen op een centrale plek zodat je na een nachtje uitgaan spreekwoordelijk naar huis kunt rollen. Huur met je vriendengroep een mooi vakantiehuis waar jullie na een wilde nacht lekker kunnen ontspannen en bijkomen in het zwembad. Geniet daarna in de avond samen van een lekkere BBQ en een fris drankje op het mooie terras.

 

Lijkt het je wel wat om tijdens jouw ultieme feestvakantie een vakantiehuis in Lloret de Mar te huren ? Neem dan gerust contact met ons op, als echte Spanje experts helpen wij jou hier graag verder mee!