Ben je er klaar mee om net rond te komen? Probeer dan eens een leven vol luxe in Spanje!

leven vol luxe in Spanje!
Leven vol luxe in Spanje!

Dit luxe leventje kan het jouwe zijn..

Dit scenario kennen we echter een stuk beter: Je komt (net) rond, je hebt het einde van de maand gehaald en daarvoor 36 tot 40 uur in de week gewerkt. De kasten moeten echter weer dringend aangevuld worden en de rekening betaald. Je kijkt angstig op je rekening om te zien hoeveel je deze maand nog uit kunt geven aan leuke dingen.

Shock! Horror!

Er staat minder geld op dan dat je dacht., en dezelfde vraag als iedere maand schiet weer door je hoofd:

Waar is al dat geld gebleven?

Heeft al mijn harde werken dan niets opgeleverd?

Hoe kan ik hier van loskomen en een leven vol luxe leiden?

Is dit de enige luxesoort?

Ah! Luxe! Waar denk je aan wanneer je dat zegt? Jachten? Reizen? Kaviaar? Dure schoenen?

Of wil je misschien fantaseren over ontsnappen aan het gewone leven om zo een leven vol luxe te leven, gewoon om een keer te zien hoe dat is?

Wat als ik je zeg dat dit echt mogelijk is? Je kunt ontsnappen aan het gewone, saaie binnen leven en een leven vol luxe in Spanje ervaren. Het enige wat je hier voor nodig hebt, is dat jij voor jezelf bepaalt vaststelt hoe deze luxe eruit ziet en hoe dit ook voor jou betaalbaar is. Hoe? Lees snel hieronder verder!

Luxe Definiëren

Tim Ferriss, de auteur van het populaire boek Een werkweek van 4 uur, spreekt over de mythe van het hebben van geld. Echte rijkdom, zo schrijft hij, is wanneer je tijd en geld uitgebalanceerd hebt naar jouw gemak. Wat heb je aan ontzettend veel geld, als je niet de tijd hebt om ervan te genieten? Of wat is er leuk aan je tijd in te vullen met wat je ook maar wil, als je geen geld hebt om het te doen.

Echte luxe zit hem in de balans. Door minder geld te gebruiken dan je denkt, kun je in Spanje een leven van echte luxe leven. Spanje is echt een van de verborgen schatten van Europa, en die veel minder kost dan vele andere Europese bestemmingen. Dat houdt in dat je in Spanje veel meer voor je geld krijgt dan waar ook in Europa.

Dus, laten we eens een paar luxe mogelijkheden bekijken waar je van kunt genieten, wanneer je voor een vakantie in Spanje kiest.

Vrije Tijd aan de Costa Del Sol

Leef het Costa Del Sol leven

Als je denkt aan iemand die een leven vol luxe leeft, stel je je dan voor dat ze pas opstaan lang nadat de zon is opgekomen, dat ze gaan zwemmen in hun eigen zwembad en dan een plan maken hoe ze hun dag gaan doorbrengen?

Dat kan over jou gaan wanneer je naar de Costa del Sol reist. Het is een van de eenvoudigste bestemmingen in Spanje om vanuit elk land te bereiken, en het biedt je de mogelijkheid om je tijd zo door te brengen hoe je maar wil.

Het leven gaat langzamer in kustgebieden en aan de Costa del Sol is het niet anders. Als jouw idee van luxe is je tijd te rekken om zo de dag te vullen, nooit gehaast, altijd ontspannen en rustig aan, dan zal je deze plek heerlijk vinden.

En met meer dan 300 zonnige dagen, kan Spanje je altijd huisvesten wanneer jij zin hebt om op reis te gaan. Als je het gevoel hebt dat je moe wordt van een druk en hectisch schema, waarbij je je van de ene afspraak naar de andere vergadering of bijeenkomst haast, dan is het tijd om het rustiger aan te doen. Een leven vol luxe laat je toe om je eigen agenda te bepalen en niet dat je agenda jouw dag bepaalt.

Privé Accommodatie in Lloret de Mar

Privévilla in Lloret Del Mar

Een ander veel voorkomend thema bij het denken aan mensen die genieten van een prachtig leven, is dat ze op fantastische plekken verblijven. Ze verspillen geen tijd met het boeken van motels of hostels. Ze zwijmelen weg aan de rand van hun eigen zwembad, bereiden een maaltijd in hun eigen keuken en slapen tijdens hun reizen in villa’s met meerdere slaapkamers.

Lloret de Mar kan jou diezelfde ervaring bieden – en het mooie is dat dit niet eens duur is! Privé villa’s in Lloret de Mar liggen ook in jouw prijsklasse. En je hebt de vrijheid om je hele gezin mee te nemen zonder ooit het gevoel te hebben dat je op de tenen van iemand anders trapt.

Met privé villa’s kunt je ontspannen in jouw eigen tuin, zonder gedoe met hotelregels, onaangename gasten of ongewenste kledingbeperkingen. Wil je naakt zwemmen? Waarom niet? Zo voelt luxueus leven.

Als een van de meest populaire kustbestemmingen in Catalonië, biedt Lloret de Mar ongelooflijke uitzichten, om vanaf jouw terras van te genieten. Drink tot laat in de nacht Spaanse wijn, terwijl je in je privé eetkamer van het diner geniet. Trek je terug in een grote ingerichte slaapkamer, weg van het rumoer van gasten aan de andere kant van de muur of die luide gesprekken voeren in de gangen van het hotel. Klinkt dat als onbereikbaar? Geloof me, dat is het echt niet.

Je zou drie keer zo veel voor je kamer in een hotel betalen om toegang te hebben tot een eigen privé keuken. Wil je een privé zwembad om in te zwemmen? Je zult zien dat dat duizenden euro’s kost, als het al beschikbaar is. Wil je een schitterend uitzicht vanaf een balkon wat over de stad kijkt? Dat ‘voorrecht’ kost je een rib uit je lijf.

Maar, met een privé villa heb je dat allemaal. En als je met een grote groep bent, kan het zelfs MINDER kosten dan een standaardkamer in een doorsnee hotel.

Stranden van Wereldklasse aan de Costa Brava

Een geen enkele luxe droom is compleet zonder quality-time aan een strand van wereldklasse. Stel je die mensen eens voor die een luxe leventje leiden en je weet zeker dat je ze aan hun drankje ziet nippen, terwijl de zon ondergaat over de kalme zee.

De Costa Brava heeft de juiste stranden voor jou. Of je nu van watersport houdt, of je wil een privé cabana, zodat je kunt slapen op de klank van de golven, die stranden vindt je allemaal aan de Costa Brava. Het beste deel van naar Spanje reizen voor deze stranden, is dat je aan de Mediterrane kust altijd prachtig weer hebt en mooi zand en een heerlijke zon om van te genieten. 

Wanneer je je vakantie aan de Costa Brava boekt, zorg er dan voor dat je goede toegang tot het strand hebt. Begin en eindig jouw dag, zoals miljonairs en miljardairs dat doen: aan het strand. Het is onvoorstelbaar hoe een paar golven en een vlugge duik in het water, al je zorgen en lasten van thuis van je afspoelen.   

En weet je wat het beste deel van luieren op het strand is? Het is gratis. De zee is het beste en meest effectieve kuuroord ter wereld en het kost je letterlijk niets. Zelfs als je besluit om je hele vakantie aan het water door te brengen, krijg je nooit het gevoel dat het leven van luxe aan je voorbij gaat. In feite zul je medelijden hebben met iedereen die niet dezelfde ontspanning en plezier aan de Costa Brava beleeft heeft.

Luxueus leven in Spanje

Zelfs iets eenvoudigs kan luxe voelen

Hoe ziet luxe er voor jou uit?

Hoe ik het zie, is dat alles wat je nodig hebt om aan het dagelijks leven te ontsnappen en een groter leven te leiden, in Spanje te vinden is. Ook al is het voor slechts twee weken, je zult altijd onthouden hoe het voelt om grootser te leven met minder geld.

Je kunt niet anders dan jouw volgende uitje te plannen naar een rijker leven.

***********************************

KLIK HIER om de luxe villa’s in Spanje te ontdekken!