Villa Lloret de Mar – Jouw droomvakantie begint hier!!

Villa Leyla – Lloret de Mar

Tijdens de zomermaanden is het altijd zonnig aan de Costa Brava, in Lloret de Mar kun je dan ook voor de volle 100% genieten van zon, zee, strand, cultuur en het ultieme zomerse uitgaansleven. Bij Club Villamar heb je volop keuze als het aankomt op mooie privé villa’s in Lloret de Mar. Je kunt daarbij kiezen uit verschillende soorten villa’s en vakantiehuizen met onder andere een privé zwembad, een terras, een barbecue, uitzicht op zee en heel veel privacy.

Een villa in Lloret de Mar staat garant voor de luxe, privacy en gemakken van thuis, alleen dan in een prachtige omgeving en met een zonovergoten klimaat. Al onze Lloret de Mar villa’s zijn gelegen in of rondom Lloret de Mar, op korte afstand van zee en met het uitgaansleven binnen handbereik. Liever iets meer rust en ontspanning? Kies dan voor een Lloret de Mar villa aan de rand van de stad, zodat je in alle rust kunt zonnebaden, genieten van wat quality-time met de familie en relaxed te samen kunt dineren tijdens de ondergaande zon.

Boek nu jouw luxe privé villa in Lloret de Mar!

Geniet van alles wat Lloret de Mar te bieden heeft vanuit je eigen villa

Een villa in Lloret de Mar is de ideale uitvalsbasis om verschillende activiteiten te ondernemen in en rondom Lloret de Mar en de Costa Brava. Je kunt gaan paardrijden met de kinderen, een dagje naar het strand, heerlijk rondstruinen op de boulevard, of verse vis gaan eten in een van de authentieke restaurantjes. Wil je met je vrienden wat spannends doen? Neem dan plaats in een jeep en ga op jeepsafari, bezoek het waterpark Water World of ga parasailen en genieten van het uitzicht.

Het huren van een villa in Lloret de Mar heeft, buiten het gemak en comfort, vele voordelen. Zo betaal je een stuk minder dan voor bijvoorbeeld een hotel, en heb je ook nog eens je eigen privé voorzieningen. Een luxe keuken, een compleet uitgeruste woonkamer, een heerlijk buitengedeelte en vaak zelfs een privé zwembad. Bij Club Villamar kies je zelf wat voor leuke extra’s je wilt bij jouw vakantiehuis of villa in Lloret de Mar. Alles is aanwezig voor jouw droomvakantie.

Onze villa’s zijn er in alle soorten en maten, of je nu weg wilt met zijn tweeën, de familie of een grote vriendengroep. Op Club Villamar vind je altijd een villa die aan jullie wensen voldoet.

Geniet van alles wat Lloret de Mar te bieden heeft vanuit je eigen villa

Lloret de Mar is ook een ideale bestemming als je in de zomermaanden lekker uit wilt gaan. Maar wat velen niet weten is dat je in deze Spaanse badplaats ook heerlijk tot rust kunt komen en tal van leuke activiteiten kunt ondernemen. Je kunt kiezen om een cultureel uitstapje te maken naar Barcelona, of te gaan varen langs de kust. Er zijn verschillende soorten jachten, boten en catamarans die aanmeren in Lloret waar je de hele dag op kunt vertoeven, zwemmen en zonnebaden. Je sluit de dag af in een van de gezellige restaurantjes. Hier kun je genieten van de lokale Spaanse specialiteiten zoals verse vis of paella.

Heb je even geen zin om uit eten te gaan, dan zijn de villa’s in Lloret de Mar voorzien van alle benodigde voorzieningen zodat je ook zelf in een handomdraai een diner of lunch op tafel zet. Geniet van het uitzicht vanaf je eigen (dak)terras!

Boek nu jouw luxe privé villa in Lloret de Mar!