Vakantiehuis Lloret de Mar centrum – Verblijf in het bruisende hart van Lloret

Vakantiehuis Comodo – Lloret de Mar

In het bruisende hart van Lloret de Mar kun je heerlijk eten, uitgaan en genieten van de Spaanse zon. Verblijf je in een vakantiehuis in het centrum van Lloret de Mar dan zit je bovendien op loopafstand van het strand en de boulevard. Alle hotspots en toeristische trekpleisters van Lloret de Mar zijn binnen handbereik, maar wel met de rust en privacy van je eigen vakantiehuis!

Club Villamar heeft een ruim aanbod aan vakantiehuizen in het centrum van Lloret de Mar. Deze vakantiehuizen en villa’s zijn voorzien van alle luxe en comfort die je maar nodig hebt om jouw vakantie tot een succes te maken. Kom helemaal tot rust in het altijd bruisende Lloret de Mar!

Bekijk snel het ruime aanbod aan vakantiehuizen in het centrum van Lloret!

Gegarandeerd genieten in je vakantiehuis in het centrum van Lloret de Mar

Tijdens je verblijf in je eigen luxe vakantiehuis in het centrum van Lloret de Mar zit je op steenworpafstand van diverse parelwitte zandstranden, leuke watersportactiviteiten, de prachtige boulevard en attractieparken als Gnomo World & Water World. Flaneer langs de tal van leuke restaurantjes en barretjes of stap in het bruisende uitgaansleven van de stad.

Dit alles kun je probleemloos ontdekken vanuit jouw vakantiehuis Lloret de Mar centrum, welke uiteraard voorzien is van alle gemakken en comfort. De ruime huizen en villa’s in het centrum van Lloret beschikken over tal van heerlijke faciliteiten, als een zwembad, een ruime tuin, een dakterras of een barbecue. Je kiest zelf wat je nodig hebt voor jouw ultieme vakantie en boekt het direct bij Club Villamar waar je ook nog eens de laagste prijs krijgt voor het vakantiehuis. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaald voor jouw vakantiehuis in het centrum van Lloret de Mar en kun je genieten van alles wat de Spaanse Costa te bieden heeft.

Rondom jouw vakantiehuis in het centrum is in Lloret de Mar genoeg te doen!

Lloret de Mar staat bekend als een zonnige vakantiebestemming aan de Spaanse kust. En dat klopt! Zowel in het centrum van Lloret de Mar, als in de omgeving van de stad zijn talloze stranden te vinden waar je heerlijk kunt zonnebaden, een frisse duik kunt nemen en als watersportliefhebber je hart kunt ophalen. Als je trek hebt gekregen van de zee, dan kun je dichtbij je vakantiehuis in het centrum van Lloret de Mar terecht bij talloze restaurantjes. Struin de boulevard af op zoek naar verse vis, of kies voor een heerlijke pizza of lokale delicatessen.

Nadat de zon onder is gegaan barst het los in het uitgaanscentrum van Lloret. Je kunt terecht in clubs cafés en barretjes voor een fris drankje of om de hele nacht te dansen. Doordat de vakantiehuizen van Club Villamar in het centrum van Lloret de Mar staan, ben je zo terug in jouw accommodatie om te slapen en uit te rusten voor een nieuwe en zonnige dag!

Bekijk snel het ruime aanbod aan vakantiehuizen in het centrum van Lloret!