Goedkope vakantiehuizen Lloret de Mar: genieten onder de zon voor de laagste prijs

Vakantiehuis Luzbel – Lloret de Mar

Een zonvakantie hoeft helemaal niet duur te zijn, en al zeker niet met de vakantiehuizen in Spanje van Club Villamar. Je kunt in Lloret de Mar verblijven in een prachtig vakantiehuis in het centrum of aan de rand van de stad zonder teveel te betalen voor je verblijf. Zo blijft jouw vakantie betaalbaar en kun je toch genieten van een heerlijke vakantie aan de Spaanse Costa Brava. Want naast voordelig geprijsde vakantiehuizen, is er ook voor ieder budget genoeg te doen in en om Lloret de Mar. Van strand en zon, tot natuur en allerlei watersporten, je kunt er een geweldige, en niet te dure, vakantie van maken.

Ontdek Lloret de Mar vanuit je betaalbare vakantiehuis in Spanje

Tijdens het hoogseizoen schijnt de zon volop in Lloret de Mar, maar ook in het voor- en najaar is het heerlijk vertoeven in Lloret. De goedkope, doch zeer aangename, vakantiehuizen in Lloret liggen op korte afstand van strand en het azuurblauwe water van de Middellandse Zee. Ideaal wanneer je wilt genieten van een verfrissende duik of simpelweg lekker in het zonnetje wilt liggen om een mooi bruin kleurtje te krijgen.

Na een dagje op het strand struin je de boulevard af langs de vele restaurantjes waar je voor een eerlijke prijs, overheerlijke en lokale gerechten kunt eten. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om te genieten van een heerlijke (voordelige) zelfbereide maaltijd in de keuken of op de barbecue van je vakantiehuis! Heb je ‘s avonds nog genoeg energie, neem dan een kijkje in het uitgaansgebied. Lloret verandert ‘s nachts namelijk in een van de mooiste uitgaansgebieden ter wereld, met talloze clubs en leuke barretjes.

Club Villamar heeft een ruim aanbod aan betaalbare vakantiehuizen, zodat je altijd wel een vakantiehuis of villa kunt vinden die bij je past. Of je nou naar Lloret de Mar komt voor de natuur en de cultuur, of midden in het centrum wilt zitten bij het strand en het uitgaansgebied, je kunt bij Club Villamar op eenvoudige wijze het perfecte vakantiehuis vinden in Lloret de Mar.  

Bekijk alle betaalbare en comfortabele vakantiehuizen in Lloret de Mar!

Een goedkoop vakantiehuis in Lloret de Mar die altijd past bij jouw wensen

De voorpret begint vaak al thuis, maar je wilt wel zeker weten dat je een vakantiehuis krijgt die niet alleen aan je prijs maar ook aan je wensen voldoet. Bij Club Villamar krijg je altijd een 110% tevredenheidsgarantie, naast ook nog eens de laagste prijsgarantie. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaald én dat je krijgt waar je voor betaald.

Daarnaast heeft een (goedkoop) vakantiehuis in Lloret de Mar veel meer voordelen. Je hebt de ruimte, luxe en privacy die je thuis gewend bent, maar met net dat beetje extra onder de zon. Je kiest daarnaast ook nog eens voor leuke extra’s als het budget het toelaat, zoals een eigen zwembad, een BBQ, een ruime tuin, een dakterras of de locatie. De vakantiehuizen liggen zowel rondom Lloret de Mar voor vakantiegangers die op zoek zijn naar wat meer rust, maar toch in de buurt van het strand willen zijn, als vakantiehuisjes in het centrum, op loopafstand van het bruisende uitgaansleven en de authentieke restaurantjes. Bekijk dus snel het ruime en brede aanbod, en kies voor een onvergetelijke vakantie in Lloret de Mar.

Bekijk alle betaalbare en comfortabele vakantiehuizen in Lloret de Mar!