Vakantiehuis Lloret de Mar voor 4, 6 of 8 personen: Ultiem genieten in Lloret

Vakantiehuis Gandesa – Lloret de Mar

Lloret de Mar in Spanje is de ultieme vakantiebestemming. Het warme klimaat, de heerlijke stranden, hippe restaurantjes en prachtige natuur zorgen ervoor dat er altijd wel wat te doen is in deze badplaats aan de Costa Brava. Maar waar verblijf je dan als je in Lloret de Mar bent? In een vakantiehuis natuurlijk!

Bij Club Villamar heb je een groot aanbod aan vakantiehuizen en villa’s voor 4, 6 en ook 8 personen. Zo kun je met je vrienden, familie of kennissen verblijven in een prachtig vakantiehuis met privé zwembad, mooi aangelegde tuin, een balkon, dakterras en diverse andere luxe faciliteiten. Bij Club Villamar is er volop keuze aan luxe vakantiehuizen in Lloret de Mar!

Doordat Club Villamar een ruim aanbod aan vakantiehuizen heeft in en rondom Lloret de Mar, is het vinden van vakantiehuis voor 4, 6 of 8 personen zo gedaan. Je kunt kiezen voor een grote villa met privé zwembad aan de rand van Lloret, of een mooi vakantiehuis in het bruisende centrum van Lloret de Mar.

Boek vandaag nog jouw vakantiehuis voor 4, 6 of 8 personen in Lloret de Mar!

Vakantiehuizen voor 4, 6 of 8 personen in het centrum of in de omgeving van Lloret de Mar

Een vakantiehuis in het centrum is ideaal als je graag dicht bij het strand wilt zitten of het uitgaansleven van Lloret de Mar wilt ontdekken. Houd je wat meer van rust, kies dan voor een luxe vakantiehuis aan de rand van Lloret de Mar. Zo zit je dichtbij de gezellige restaurantjes, de parelwitte zandstranden en andere spectaculaire activiteiten van Lloret de Mar, maar heb je toch de rust van de natuur om je heen. Ook een uitstapje naar de wereldstad Barcelona is zo gemaakt vanuit je eigen villa!

De voornaamste voordelen van een vakantiehuis zijn de privacy, rust en de luxe van thuis. Maar als je bij Club Villamar boekt dan weet je ook nog eens zeker dat je jouw vakantie boekt tegen de laagste prijs, want met een laagste prijsgarantie betaal je gegarandeerd nooit teveel voor je vakantiehuis in Lloret de Mar voor 4, 6 of 8 personen.

Beleef de ultieme vakantie in je vakantiehuis voor 4 tot 8 personen in Lloret de Mar

De vakantiehuizen in Lloret de Mar zijn centraal gelegen aan de Costa Brava. Er is daarom ook veel te doen in en rondom Lloret de Mar zelf. Je kunt er ook eenvoudig een auto of scooter huren met je reisgezelschap en er op uit gaan. De Costa Brava bruist van de activiteiten. Zo kun je diverse watersporten beoefenen, een wandeling door de natuur maken, of naar een groot waterpark gaan. Daarnaast liggen de prachtige steden Barcelona en Girona ook nog eens op korte afstand.

Na een dag vol activiteiten, spanning, avontuur of relaxen vind je in Lloret de Mar altijd wel een restaurantje waar je heerlijk kunt eten. Heb je even geen zin om uit te eten te gaan, maar wil je liever zelf wat op tafel zetten en lekker dineren met de familie? Dan kan dat natuurlijk ook, de zeer complete vakantiehuizen zijn allen voorzien van compleet uitgeruste keukens. Waar je ook naar op zoek bent, Club Villamar heeft de mooiste vakantiehuizen in Lloret de Mar.

Boek vandaag nog jouw vakantiehuis voor 4, 6 of 8 personen in Lloret de Mar!