Bekijk deze checklist en ontdek of een vakantievilla huren iets voor jou is!

Club Villamar – Villa Son Odre

Ben je druk bezig met het plannen van je welverdiende vakantie in de bizarre corona tijden? Dan moet je uiteraard, naast alle Covid-19 restricties en maatregelen, ook goed nadenken over de plaats van bestemming en welk type vakantieverblijf het beste bij jou of jullie past. Wordt het een Camping, Hotel of toch een vakantiehuis in Spanje? Elke optie heeft natuurlijk zo zijn voor- en nadelen, en voor elk reisgezelschap is een andere keuze het meest aantrekkelijk. Maar juist in deze tijden is het belangrijk dat we vooral de veiligheid in acht nemen!

Laten we ons daarom focussen op de meest veilige optie: de vakantievilla! Deze biedt namelijk alles wat je nodig hebt in corona-tijd: onafhankelijkheid, privacy, ruimte, zekerheid, goede locatie, luxe én voordeligheid. Vakantiehuizen hebben kortom veel te bieden. Maar is een villa huren wel iets voor jou? Ontdek dat hier aan de hand van deze handige checklist.

De checklist : 17 manieren om te ontdekken of een vakantievilla bij je past!

1. Is een vakantievilla corona-proof?

Villa Maria Saris – corona-proof genieten!

Huur je een privé villa met je eigen gezin dan kun je in alle rust, ruimte en privacy genieten van je vakantie. Ook kun je alle gewenste hygiënische maatregelen treffen en bovendien thuis relaxed eten! Ga je naar je vakantiebestemming met eigen vervoer dan ben je bovendien niet afhankelijk van het openbaar vervoer in het buitenland of reizen met overvolle vliegtuigen. Zo heb je alles in eigen hand en ben je niet afhankelijk van eventuele restricties die worden opgelegd in je vakantieland! Maar waarom zou je dan niet gewoon thuisblijven? Deze vraag is simpel te beantwoorden, thuiszitten heb je immers al het hele jaar gedaan en verandering van omgeving doet wonderen.

Stel je besluit om in Corona-tijd een privé villa te huren in een warm en zonnig vakantieland, waarbij je dus zoals hierboven aangegeven simpel alle eventuele restricties kunt naleven. In tegenstelling tot thuis geniet je hier echter van zon, zee, strand, een prachtige nieuwe omgeving, rust, ruimte & privacy en niet te vergeten, in veel gevallen, over een privé zwembad! Daarbij heb je ook nog eens alle voorzieningen en faciliteiten die je thuis ook hebt! Je hoeft dus eigenlijk, m.u.v. een boodschapje, de villa niet eens te verlaten om een geweldige ontspannen vakantie te beleven! Aangezien je ook niemand kent zal bovendien het aantal contacten zeer beperkt blijven! Als dat niet corona-proof is, dan weet ik het ook niet!

Je kunt dus met een gerust hart stellen dat een privé villa de beste oplossing is in Corona-tijd, wellicht is zelfs het naleven van de maatregelen nog simpeler dan thuis! Zolang je je gezonde verstand blijft gebruikt!

2. Boek je graag met zekerheid?

Bij een gerenommeerde vakantiehuis verhuurder ben je verzekerd van zekerheid. En hier komen heel wat voordelen bij kijken: zo staan zij voor je klaar bij het boeken, kun je met allerlei vragen bij hun terecht en heb je ter plekke een duidelijk aanspreekpunt. Je kunt vertrouwen op je verhuurder waardoor je al veel meer vakantie(voor)pret zult beleven. Ga jij ook graag vol vertrouwen op vakantie?

Een ander belangrijk aspect van een gerenommeerde verhuurder is dat zij mogelijkheden bieden om je reissom te garanderen in geld. Helemaal in coronatijden is dit met alle verstrekte vouchers een pré! Boek je een vakantievilla bij Club Villamar dan kun je je reissom in geld terugkrijgen indien je vakantie niet door kan gaan wegens door de SPAANSE overheid opgelegde restricties ten gevolge van de Corona uitbraak of ziekte van jezelf of je reisgenoten! Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is een Corona dekking bijboeken! Wel zo’n fijn gevoel toch om je vakantieverblijf te boeken zonder onnodig risico te lopen?

3. Heb je liever geen verrassingen bij aankomst?

Je komt na een lange reis aan bij je accommodatie en beseft dat je in de aap gelogeerd bent. De airconditioning doet het niet. De zogenaamde authentieke stijl is eerder antiek te noemen. En het strand op loopafstand blijkt 30 minuten lopen te zijn… Door te boeken bij een gerenommeerde vakantiehuis verhuurder kun je dit soort vervelende situaties makkelijk voorkomen. Zij hebben verstand van zaken en je hebt 110% garantie dat zij hun beloftes waarmaken. Wil je ook graag dát krijgen waarvoor je geboekt hebt?

4. Wil je het liefste zo min mogelijk betalen?

Het voelt toch altijd goed om een slim koopje te maken? Om gegarandeerd voor de laagste prijs te boeken? Vakantiehuizen zijn heel erg voordelig, er bestaan namelijk villa´s in allerlei soorten en maten. Hierdoor kun je echt een accommodatie uitkiezen die helemaal bij de wensen en behoeften van jouw reisgezelschap past. Betaal je graag zo min mogelijk, maar krijg je daar wel graag iets moois voor terug?

5. Heb je graag een accommodatie helemaal voor jezelf?

Zo min mogelijk betalen is natuurlijk leuk, maar betekent dat dan ook dat je ruimte met anderen moet delen? Natuurlijk niet, dit is immers een geweldig voordeel wanneer je een vakantiehuis of villa huurt! Zo zijn vakantiehuizen voordelig én kun je genieten van de rust, ruimte en privacy waar jij naar op zoek bent. De hele accommodatie is voor jouw reisgezelschap en je hoeft het echt niet met vreemden te delen. Vraag jezelf dus af of  je liever jouw accommodatie niet deelt met vreemden?

6. Betaal je graag minder door met meerderen de kosten te delen?

Ga je graag met een groep vrienden of familie op vakantie? Dan kan het huren van een vakantiehuisje ook zeker iets voor jou zijn. Een vakantiehuis huren is nog nog voordeliger wanneer je deze samen met een grote(re) groep huurt. Je kunt zo samen met je reisgezelschap genieten van meer luxe tegen een scherpe prijs. Is het dus wat voor jou om een vakantiehuisje met een groep vrienden of familie te huren en daardoor nog minder te betalen?

7. Waardeer je je privacy?

Privacy op vakantie… Dat is genieten van rust en stilte wanneer jij dat maar wilt. Dat is de hele dag in je pyjama kunnen rondlopen zonder dat iemand dat ziet. Dat is heerlijk zonnen op het terras van jouw vakantievilla zonder bespied te worden door nieuwsgierige buren. Dat is lekker in je eigen privé zwembad zwemmen zonder dat je last hebt van luidruchtige vreemden. Is privacy op vakantie ook belangrijk voor jou?

8. Heb je graag veel ruimte?

In een vakantiehuis kun je van veel meer ruimte genieten dan in veel andere vakantie accommodaties. Veel hotelkamers zullen bijvoorbeeld niet meer dan 20m2 groot zijn. Jij en je reisgezelschap hebben zo alle ruimte om samen van elkaar te genieten, maar ook om je soms terug te trekken en wat privacy te hebben. Heb jij dus graag de ruimte om zo optimaal van je vakantie te genieten?

9. Ga je ook graag voor een accommodatie die aan alle wensen voldoet?

Het fijne aan een vakantievilla is dat ze in allerlei soorten en maten komen. Je kunt er zeker één vinden die aan al je wensen en behoeften voldoet. Ga bijvoorbeeld voor een villa met privé zwembad. Of kies voor een mooi vakantiehuis die direct aan het strand ligt. Het is immers jouw vakantie en jouw wensen. Kies jij dus ook liever voor een accommodatie die echt bij je past?

10. Beslis je ook graag over je eigen vakantie?

Het is jouw vakantie, dus dan zou je daar natuurlijk ook precies zo van moeten kunnen genieten zoals jij dat wilt. In een vakantiehuis ben je vrij van regeltjes, de ontbijttijden of de openingstijden van het zwembad. Eet je wanneer je wilt en spring in je zwembad wanneer jij daar zin in hebt. Ben jij ook graag de baas over je eigen welverdiende vakantie?

Club Villamar – Villa Elysium – Costa Brava

11. Bespaar je graag geld door thuis te koken?

Uit eten gaan kan heerlijk zijn, maar daar komen ook wel kosten bij kijken. Ook kan het nu in corona-tijd een stuk minder gezellig of moeilijker zijn om een hapje buiten de deur te eten! Als je een hotelkamer huurt, ben je echter gedwongen om elke dag op gezette tijden langs het eentonige buffet te struinen of om veel geld uit te geven aan het eten in restaurants.

Dit terwijl je misschien ook wel eens zin hebt om rustig met je reisgezelschap ¨thuis¨ wat te eten: lekker samen te genieten van een BBQ of een gezellige alfresco maaltijd, met een wijntje en de ondergaande zon op de achtergrond. In een vakantiehuis kan dit allemaal! Wil jij ook graag geld besparen op het eten, zonder hiervoor te hoeven inleveren op de gezelligheid?

12. Geniet je op vakantie graag van de comfort van thuis?

Een hotel kan heerlijk zijn, maar voel je je daar ooit echt thuis? Een camping is avontuurlijk, maar kun je daar languit op de bank chillen? In een vakantiehuisje heb je die kleine dingetjes waardoor je je echt thuis van huis zult voelen: een keuken, een fijne bank met televisie, een woonkamer of simpelweg een wasmachine. Het is de plek waar je na een lange dag strand heerlijk thuis kunt komen. Heb jij ook graag een comfortabel thuis ver weg van huis?

 13. Zijn je relaties belangrijk voor je?

Op vakantie gaan is natuurlijk het perfecte moment om even je batterij op te laden, maar daarnaast doet het ook wonderen voor je relaties met je geliefde, familie of vrienden. In een vakantiehuisje heb je echt even de tijd om samen te zijn in een ontspannende omgeving: doe de dingen waar je thuis nooit aan toe komt, klets urenlang bij, geniet van die speciale momenten aan het zwembad of drink samen een biertje op jullie privé terras. Wil jij ook in een ontspannende omgeving meer halen uit de relatie met je vrienden en familie?

14. Wil je de kinderen pas echt verwennen?

Ga je op vakantie met kinderen? Dan wil je natuurlijk voor een vakantie gaan die zowel aan al jouw als aan hun wensen voldoet. Helemaal nu zij zoveel thuis hebben gezeten, met weinig tot geen uitlaatkleppen! Wat is er dan fijner dan de kleintjes volop te zien genieten in het privé zwembad van je vakantiewoning? In een vakantievilla hebben de kids namelijk echt alle ruimte om helemaal hun gang te gaan. Kies jij ook voor een vakantie uit waar de kinderen echt ultiem van genieten?

Club Villamar – Villa Vista Alegre – Lloret de Mar

15. Vind jij het belangrijk om geweldige levenslange herinneringen te maken?

Samen met je geliefde, familie of vrienden geweldige herinneringen maken, dat is toch eigenlijk waar samen op vakantie gaan om draait? Prachtige stranden bezoeken, bruisende steden ontdekken, avontuurlijke wandelingen maken, tot in de laatste uurtjes dansen in de plaatselijke discotheek, urenlang bijkletsen op het balkon van je villa. Wat voor herinneringen je ook samen maakt, het zal tot een onvergetelijke vakantie leiden. Wil jij ook graag onvergetelijke vakantieherinneringen maken?

16. Wil jij ook graag een authentieke vakantie ervaring beleven?

In een hotel of resort heb je al snel een massale vakantie ervaring. Met honderden buitenlanders geniet je dan van dezelfde ervaring, en laten we daarbij niet vergeten dat in tijden van Corona dit een niet al te best idee is! Ben je een ondernemende vakantieganger en ben je dol op die unieke vakantie momenten? Dan is het huren van een vakantiehuis eerder iets voor jou: je krijgt een ervaring die dichter bij het “normale” lokale leven ligt. Onder het moto van ´Eet, Drink en Leef als een local!  Wil jij het leven van een local ervaren?

17. Maak je graag wat coole pics voor op Social Media?

Ergens gaan we natuurlijk allemaal wel een beetje op vakantie om al die achterblijvers in Nederland jaloers te maken met al onze mooie foto´s op Social Media. Een luxe vakantiehuis met een heerlijk zwembad of met uitzicht op de zee zorgt dan wel voor de perfecte jaloersmakende foto´s. Geniet van je vakantie, leg dit alles vast en laat al je Socal Media vrienden die wel hele coole vakantiefoto´s  zien. Wil jij ook graag heel veel likes op Social Media?

De uitslag…

Op hoeveel van de bovenstaande vragen beantwoorde jij “JA”? Wanneer je op meer dan de helft (9) “JA” beantwoordde, kun je er zeker van zijn dat het boeken van een villa bij Club Villamar een uitstekend idee is. Zelfs in corona-tijd! Je geniet in een vakantievilla namelijk,  tegen een scherpe prijs, optimaal van je vakantiegezelschap, mét luxe, ruimte, privacy, hygiëne en alle vrijheid die je maar wenst.

************************************************

Lijkt het jou dus wel wat om tijdens je ultieme vakantie in Spanje een vakantiehuis te huren ? Helemaal Corona-proof! Neem dan gerust contact met ons op, als echte Spanje experts helpen wij jou hier graag verder mee!