Vakantiehuizen Spanje Lloret de Mar: Een zonovergoten vakantie aan de Spaanse kust

Villa Blue Orchid – Lloret de Mar

Lloret de Mar is een populaire vakantiebestemming, onder alle soorten vakantiegangers, om een welverdiende vakantie te vieren. En dat is niet onterecht! Lloret de Mar ligt namelijk aan de prachtige Spaanse Costa Brava, waar de zon heerlijk schijnt, het zeewater een aangename temperatuur heeft en de restaurantjes overheerlijke lokale gerechten serveren. Maar bij je welverdiende vakantie hoort natuurlijk ook de perfecte accommodatie.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn de vakantiehuizen in het Spaanse Lloret goed betaalbaar, helemaal als je reist in het voor- of naseizoen! Ook zijn deze vakantiehuizen voorzien van alle gemakken en luxe die je nodig hebt voor een ontspannen vakantie onder de zon. En bij Club Villamar heb je niet alleen een groots aanbod vakantiehuizen in Spanje, maar krijg je ook nog eens de laagste prijs!

Bekijk het ruime aanbod aan vakantiehuizen in Lloret de Mar en boek vandaag nog!

De mooiste vakantiehuizen in Lloret de Mar en Spanje voor jouw droomvakantie

Veel mensen die op vakantie gaan naar Lloret de Mar kiezen voor een vakantiehuis, en dat is niet zonder reden! Het huren van een vakantiehuis zit namelijk boordevol voordelen, zo is de keuze is reuze, geniet volop van rust en privacy en het is ook nog eens voordeliger dan iedere andere accommodatie!

Tijdens het boeken van je vakantiehuis kun je zelf je budget en wensen bepalen, je weet zo precies wat je krijgt, én hoeft het ook nog eens met niemand te delen. Je kunt kiezen voor een vakantiehuis of villa met zwembad, met uitzicht op de zee, of juist midden in het centrum van Lloret de Mar. Vakantiehuizen in het Spaanse Lloret de Mar zijn er in alle soorten en maten, dus het maakt niet uit met hoeveel mensen je op reis gaat, je vindt altijd een mooi, luxe en modern vakantiehuis aan de Costa Brava.

Het voordeel van een eigen vakantiehuis die je boekt bij Club Villamar, is de privacy en vrijheid. Wat is er immers lekkerder dan tijdens de vakantie wat quality-time met je vrienden en familie. De woningen zijn compleet ingericht en voorzien van alles wat je nodig hebt. Je kunt zelf koken of een ontbijt maken als je daar zin in hebt, of ‘s avonds genieten van een barbecue op je eigen terras. Daarnaast zijn de vakantiehuizen vaak stukken goedkoper dan een duur hotel, zeker in het hoogseizoen, je betaald stukken minder voor een comfortabele vakantie.

Vakantiehuizen in Lloret de Mar zijn de ideale uitvalsbasis tijdens je vakantie

Als je kiest voor een vakantiehuis in Lloret de Mar, dan weet je zeker dat er tijdens je vakantie genoeg te doen is in de omgeving. Jouw vakantiehuis in Lloret de Mar, Spanje, is de perfecte uitvalsbasis. Je bent snel op het strand zodat je kunt genieten van het warme zeewater en de aangename zon. Bovendien kun je aan het strand verschillende leuke en spannende watersporten beoefenen.

Houd je van natuur en cultuur, dan zit je in Lloret de Mar ook goed. In de omgeving zijn talloze mooie natuurgebieden te vinden en pittoreske dorpjes. Wil je een dagje naar de grote stad, dan is Barcelona om de hoek en zeker een aanrader. ‘s Avonds kun je in Lloret de Mar heerlijk uit eten en genieten van een goed glas sangria, en na zonsondergang verandert de stad in een bruisend uitgaanscentrum.

Dit alles is te ontdekken vanuit je eigen vakantiehuis in Lloret de Mar. Veel vakantiehuizen in Lloret de Mar hebben een eigen terras of zwembad, zodat je rustig kunt bijkomen van alle activiteiten en feestjes in de stad. Je hebt een betaalbaar en luxe plekje zodat jouw vakantie een echte droomvakantie wordt onder de Spaanse zon in Lloret de Mar.

Bekijk het ruime aanbod aan vakantiehuizen in Lloret de Mar en boek vandaag nog!