Vakantiehuizen in Lloret de Mar – Vind jouw droomvilla aan de Spaanse Costa Brava!

Vakantiehuis Penelope – Lloret de Mar

Ben je op zoek naar een onvergetelijke vakantie boordevol zon, zee, strand en activiteiten? Dan is een vakantie in Lloret de Mar aan de Costa Brava echt iets voor jou! Of je nou met familie of vrienden een weekje weg wilt, bij Club Villamar vind je altijd een geschikt vakantiehuis aan de Spaanse kust in Lloret de Mar. Met een ruim aanbod aan vakantiehuizen in Lloret de Mar, van luxe villa’s met zwembad tot appartementen midden in de stad dicht bij het uitgaansleven, kun je altijd het vakantiehuis van je dromen vinden.

Boek de mooiste vakantiehuizen in Lloret de Mar!!

Een eigen vakantiehuis in Lloret de Mar

Of je nou een weekje weg wilt met het gezin of de hele familie en wilt ontspannen aan je eigen zwembad, of met je vrienden wilt relaxen in de zon en genieten van het uitgaansleven, bij Club Villamar vind je vakantiehuizen die passen bij jou. Er is een prachtig aanbod aan vakantiehuizen in Lloret de Mar. Dicht bij het strand, midden op de boulevard of rustig gelegen aan de rand van Lloret, alles is mogelijk.

Vakantiehuizen Lloret de Mar zijn ideaal voor een onvergetelijke en zonnige vakantie in Spanje. Met een paar uur vliegen sta je met je voeten in het zand en een biertje in de hand, of lig je te zonnen aan je eigen privé zwembad terwijl de kinderen aan het zwemmen zijn. Lloret de Mar is een compacte stad, waardoor je binnen no-time op het strand staat of in de supermarkt bent om wat boodschappen te halen voor een overheerlijke barbecue tijdens een adembenemende zonsondergang. Even geen zin om te koken, in Lloret de Mar zijn talloze restaurantjes waar je heerlijk uit eten kunt voordat je nog een drankje gaat doen aan de boulevard.

De ideale bestemming om de Costa Brava te ontdekken vanuit je vakantiehuis

De vakantiehuizen in Lloret de Mar zijn centraal gelegen aan de Costa Brava. Zo kun je een dagje cultuur gaan snuiven in Barcelona of de pittoreske Spaanse vissersdorpjes ontdekken. Of bezoek de Santa Clotilde tuinen, een van de mooiste en historische tuinen van Europa. Houd je meer van zon, zee en strand? Geen probleem, er zijn verschillende stranden rondom de vakantiehuizen Lloret de Mar waar je kunt zwemmen en zonnebaden.

Een vakantiehuis van Club Villamar in Lloret de Mar staat garant voor een onbezorgde vakantie. De vakantiehuizen zijn voorzien van alle gemakken en beloven haar gasten een onvergetelijk verblijf. Je hebt de luxe van een hotel, met de privacy en vrijheid van thuis. Je kunt kiezen uit een vakantiehuis in het bruisende hart van Lloret, maar ook voor een rustiger gelegen, meer luxe vakantiehuizen aan de rand van Lloret de Mar met privé zwembad! Ontdek hier alle voordelen van het huren van een vakantiehuis in Lloret de Mar!

De vakantiehuizen van Club Villamar hebben bovendien een tevredenheidsgarantie en laagste prijsgarantie, waardoor je nooit teveel betaald voor je vakantie aan de zonnige Costa Brava.

Boek de mooiste vakantiehuizen in Lloret de Mar!!