Vakantiehuis Lloret de Mar voor 10 tot 12 personen: Naar de zon met de hele familie of vriendengroep

Villa Leyla – Lloret de Mar

Wanneer je met een wat grotere groep van 10 tot 12 personen bent, is het vaak moeilijk om een goede bestemming uit te kiezen en de juiste accommodatie te vinden. Helemaal als deze ook nog eens aan de smaak en wensen van het hele gezelschap moet voldoen! Maar wij hebben de oplossing die bij alle gasten in de smaak zal vallen! Kies voor zon, zee, strand, cultuur en bruisende activiteiten in Lloret de Mar.

 En waar kun je beter verblijven dan in een vakantiehuis voor 10 tot 12 personen, in de omgeving van Lloret de Mar. Een vakantiehuis kent namelijk, naast de voordelige prijs, ook vele andere voordelen, als je reist met een groot gezelschap. Club Villamar heeft een prachtig ruim aanbod als het gaat om vakantiehuizen voor 10 tot 12 personen. Jouw droomvilla of vakantiehuis in Lloret de Mar zal er dan ook zonder twijfel bij zitten! De laagste prijsgarantie zorgt er bovendien voor dat je niet teveel betaald voor je vakantie en zorgeloos op reis kunt om te genieten van alles wat de Spaanse Costa Brava te bieden heeft.

Bekijk het aanbod en boek direct een vakantiehuis in Lloret de Mar!

Een vakantiehuis voor 10 tot 12 personen met uitzicht op zee of in het centrum van Lloret de Mar

Waar je ook naar op zoek bent, bij Club Villamar vind je jouw ultieme vakantiehuis voor 10 tot 12 personen in Lloret de Mar. In het ruime aanbod vindt je vakantiehuizen en villa’s aan de rand van Lloret de Mar met een prachtig uitzicht en zelfs privé zwembaden! Zo zit je dichtbij het centrum en de boulevard waar van alles te beleven valt, maar heb je toch de rust en ruimte die je thuis ook gewend bent.

Kom je met jouw groep naar Lloret de Mar voor het strand en uitgaan, kies dan voor een vakantiehuis in Lloret de Mar in het centrum. Binnen no-time sta je op het strand en het populaire uitgaansgebied met talloze clubs en barretjes. De vakantiehuizen zijn compleet ingericht en uitgerust, je hoeft er dus niet op uit te gaan om te ontbijten, maar je kunt heerlijk, met het hele gezelschap, genieten van de ochtendzon en met een eigen gemaakt ontbijtje op tafel!

Beleef spetterende avonturen of geniet van de prachtige natuur vanuit je vakantiehuis voor 10 tot 12 personen in Lloret de Mar

Ga je met de hele familie op vakantie om te genieten van de zon? Dan zit je in Lloret de Mar zeker goed. Het aangename klimaat zorgt ervoor dat het in Lloret in de lente, zomer en herfst heerlijk vertoeven is op één van de vele stranden! Je kunt naar het strand in het centrum van Lloret de Mar zelf gaan, maar ook naar een van de stranden net buiten Lloret, deze zijn net iets rustiger maar niet minder mooi. Ook zijn er bij de verschillende stranden allerlei activiteiten en watersportactiviteiten die je kunt doen zoals een ritje op de jetski of de beroemde banaan!

Je kunt ook met de hele groep een dagje naar het waterpark gaan of cultuur gaan snuiven in Barcelona, wat praktisch om de hoek is vanuit Lloret! Wil je avondje uitgaan of genieten van een culinair hoogtepunt in één van de vele restaurant, ook dan is Lloret de Mar ‘the-place-to-be’! Kortom, bij Club Villamar vind je gegarandeerd het perfecte vakantiehuis in Lloret de Mar!

Bekijk het aanbod en boek direct een vakantiehuis in Lloret de Mar!