Vakantiehuis Costa Brava: Jouw eigen vakantiehuis aan de Spaanse kust

Villa Rosalicia – Costa Brava – Club Villamar

Omring jezelf met luxe en ruimte in jouw eigen vakantiehuis aan de Costa Brava. Tijdens de zomermaanden is de Spaanse kust een van de beste plekjes om in de zon te vertoeven. En waar doe je dat beter dan in een luxe vakantiehuis of villa onder de zon. Aan de Costa Brava valt genoeg te beleven voor iedereen, of je nou voor zon, zee en strand komt, avontuurlijk bent ingesteld en de pittoreske dorpjes wilt ontdekken of voor het bruisende uitgaansleven van Lloret de Mar komt. Een vakantiehuis Costa Brava is de ultieme uitvalsbasis voor een fantastische en welverdiende vakantie in Spanje.

Huur een huis in Spanje bij Club Villamar!

Verblijf in een luxe villa of vakantiehuis aan de Costa Brava met alles erop en eraan

Vier jouw vakantie in een vakantiehuis waarin alles op en top geregeld is. Je kunt de vakantiehuizen aan de Costa Brava en in Lloret de Mar gemakkelijk boeken bij Club Villamar. Je kiest de grootte en welke extra’s jij wilt, zoals aantal slaapkamers, biljarttafel of zelfs een eigen zwembad, en je kunt direct online een prachtige accommodatie boeken. Bovendien biedt Club Villamar laagste prijsgarantie, waardoor je ervan bent verzekerd dat je nooit teveel betaald voor jouw vakantiehuis in Spanje.

De mooie vakantiehuizen en villa’s liggen op verschillende plekken aan de Costa Brava. Je kunt midden in een stad als Lloret de Mar jouw vakantie vieren, maar ook een villa boeken buiten de stad, omringd door mooie heuvels of aan het heerlijke, heldere zeewater van de Middellandse zee. In een vakantiehuis Costa Brava geniet je van de luxe en privacy van thuis, terwijl je de vrijheid hebt om te gaan en te staan waar je wilt tijdens jouw welverdiende vakantie. Een vakantiehuis in Spanje boeken is bij Club Villamar een fluitje van een cent!

Avontuur, cultuur en genieten vanuit jouw vakantiehuis aan de Costa Brava

De Costa Brava is niet voor niets een van de populairste bestemmingen in Spanje en Europa. Er valt zoveel te beleven dat de vakantie voorbij zal vliegen. Fans van uitgaan en het nachtleven kunnen hun hart ophalen in Lloret de Mar, waar iedere avond het centrum veranderd in een zomers paradijs vol feesten en leuke barretjes. Houd je meer van kunst en cultuur, dan zit je aan de Costa Brava ook perfect. De mooie vakantiehuizen aan de Costa Brava zijn een prima uitvalsbasis om een dagje strand af te wisselen met een bezoek aan het mooie Barcelona met al zijn musea en bezienswaardigheden.

De vakantiehuizen aan de Costa Brava zijn centraal gelegen, zodat je binnen no-time in een van de culturele steden staat. Liefhebbers van zon en strand worden aan de Costa Brava natuurlijk niet vergeten. De hele kuststrook bestaat uit prachtige witte stranden en gezellige boulevards waar je heerlijk kunt eten in een van de authentieke Spaanse restaurantjes. Een vakantie aan de Costa Brava in een prachtig vakantiehuis is een feest voor iedereen!

Groot aanbod vakantiehuizen in Spanje