Huur je privacy villa aan de Costa Brava – Top 5 voordelen

Ben je wel eens in een hotel of op een camping geweest? Dan weet je hoe druk het daar kan zijn. Op sommige campings zit je zelfs erg dicht op elkaar. In grote hotels denk je tot rust te komen, maar vaak is het zo vol bij het zwembad dat het moeilijk is om een plek te vinden. Dat kan natuurlijk anders – huur een mooie privacy villa aan de Costa Brava in Spanje. Daar kom je tot rust, want je hebt alle rust en ruimte voor jezelf. Hieronder lees je nog meer over de voordelen van de privacy villa aan de Costa Brava.

1.    Privé zwembad bij de villa

Bij een hotel of zwembad organiseren ze ook elke dag wel een activiteit. Volleybal, aerobics of waterpolo. Dat is best leuk, maar het is ook druk en luidruchtig. Aan zo’n zwembad kom je moeilijk tot rust door al het lawaai en dan is het natuurlijk nog maar de vraag of je überhaupt een bedje kunt vinden. Stel jij die kalmte juist op prijs en is het vechten voor een ligbed niet jouw grootste hobby? Huur dan een privacy villa met zwembad bij Club Villamar en lees je boek op je eigen ligbed zonder lawaai op de achtergrond.

2.    Eigen parkeerplaats

Niet alleen een plekje bij het zwembad, maar ook het vinden van een veilige parkeerplaatsen is bij veel accommodaties een crime. Zeker als je met het hele gezin in het hoogseizoen gaat. Dat kan – en dat wil je ook – natuurlijk anders. Bij een privacy villa heb je niet alleen een eigen tuin en zwembad, maar ook je eigen parkeerplaats. En om het nog mooier te maken, dit zit ook nog eens bij de prijs inbegrepen! Zo’n privacy villa aan de Costa Brava is dus lekker ontspannen vertoeven, voor jou en je auto.

3.    Buitenruimtes voor jou alleen

Een andere veel gehoorde positieve ervaring van onze gasten is dat ze in een privé villa optimaal kunnen genieten van de rust en ruimte buiten. Net als binnen zijn ook de buitenruimtes van een privacy villa helemaal alleen voor jou en je reisgezelschap! Geniet dus overdag van de ruimte aan het zwembad en strijk ‘s avonds lekker neer op je eigen terras met bbq. Veel van onze villa’s hebben zelfs een dakterras of balkon van waaruit je geniet van een prachtig uitzicht. Dat zijn de ideale plekken van de villa voor een wijntje, biertje of tropische cocktail. Kom lekker bij met je drankje in alle rust. Deze plek is helemaal voor jezelf en jouw gezin of vriendengroep.

4.    Je hoeft écht niets te delen

In de privacy villa hoef je écht niets te delen. Waarschijnlijk denk je dat het niets uitmaakt en dat je toch een eigen hotelkamer hebt. Maar je deelt wel meer dingen dan je denkt, en dan spreek ik nog niet eens van de kans op luidruchtige buren. Zo heb je in een privacy villa comfortabele rustieke slaapkamers, een eigen keuken, een privé zwembad, woonkamer en riant buitengedeelte! Nergens kom je iemand anders tegen dan je eigen vertrouwde reisgenoten! En zeg nou zelf, hoe fijn is dat?!

5.    Zelf eten bereiden in een luxe keuken of BBQ

Hou jij van koken en wil je niet dat je buren kunnen zien wat er bij jou op de barbecue ligt? Of ben je ook zo klaar met de drukte aan het buffet, welke bovendien iedere dag hetzelfde lauwe voedsel aanbiedt!  Met een privacy villa is deze frustratie verleden tijd! Hier maak je namelijk in alle rust je sateetjes en kip klaar, in je eigen keuken of op de BBQ. Ook op je drankjes hoef je niet te wachten en deze later nog eens apart af te rekenen. En heb je een avond geen zin om te kokerellen, aan de Costa Brava kun je heel simpel eten bestellen of gewoon lekker uit eten gegaan.

Kies dus voor gemak, comfort, ruimte en rust met een privacy villa aan de Costa Brava van Club Villamar. Je hebt het verdiend!