Goedkope villa huren aan de Costa Blanca – 5 fijne voordelen

Wat zijn nu de redenen om een goedkope villa aan de Costa Blanca te huren? In een mooie vakantievilla geniet je volop van rust, ruimte en privacy. We hebben nog meer goed nieuws: dit hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Je vindt bij ons goedkope villa’s voor nog geen 100 euro per nacht. Wat zijn voor jou de (financiële) voordelen van deze manier van vakantie vieren, vergeleken met een verblijf in een hotel? Daar vertellen we je graag meer over.

1. Voordelig naar het zwembad

Heb je weleens uitgerekend wat de kosten zijn van een dagje zwembad? Als je de uitgaven bij elkaar optelt, loopt het allemaal aardig in de papieren. Je betaalt al snel voor de toegang, het strandbedje, parkeerkosten en de consumpties. Met een privézwembad voor de deur heb je die kosten allemaal niet. Je hebt je eigen drankjes en eten in de koelkast staan. Parkeren en bedjes bij de villa zijn gratis. Dat scheelt enorm in de kosten!

2. Geen torenhoge rekeningen in restaurants

Op vakantie ben je makkelijker met geld uitgeven in de horeca. Een etentje hier, een paar drankjes daar en je bent zo weer honderd euro op een avond kwijt. Geniet je graag van lekker eten en drinken buiten? Dat kan bij je goedkope villa en is een voordeligere optie dan elke avond naar het terras. Haal je eten en drinken in de lokale supermarkt en verdeel de kosten onder het hele gezelschap. Spreek per avond af wie er kookt. Het is net zo gezellig, er is genoeg voor iedereen en het scheelt je per vakantie flink wat euro’s.

3. Goedkoop gaan en staan waar jij wil

Hoe fijn het ook is in je goedkope villa, je wil tijdens je vakantie toch ook de omgeving verkennen. Alleen zijn dagjes weg en excursies soms ook prijzig. Vooral als je bij een excursiebureau boekt. Of als je de hele tijd met het openbaar vervoer of de taxi reist. Met je eigen auto heb je die extra kosten niet. Het scheelt je nog meer geld als je een goedkope villa met gratis parkeerplaats huurt. Zelfs bij een budgetcamping betaal je nog voor de kosten van een parkeerplek. Bespaar jezelf het gedoe en geld door een budgetvilla aan de Costa Blanca te huren. 

4. Splits de kosten met de groep

Ga je met een grote groep van bijvoorbeeld 10 vrienden? Dan is de goedkope villa aan de Costa Blanca nóg voordeliger. Als je een vakantievilla hebt voor 100 euro per nacht, dan betaal je slechts 10 euro per persoon. Kun je een hotel vinden voor dat bedrag? Wat je met de kosten voor het slapen doet, kan natuurlijk ook met de uitgaven voor het eten en drinken. Je vakantie was nog nooit eerder zo goedkoop als nu.

5. Extra voordelig op vakantie? Zo doe je dat!

Een vakantie in een goedkope villa kan nog voordeliger. Als je buiten het hoogseizoen gaat betaal je slechts een fractie van wat je in juli of augustus betaalt. Wil je er voor een paar dagen tussenuit? Ook dan betaal je minder dan wanneer je een week of twee gaat. Er zijn dus genoeg opties om tegen zeer lage kosten op vakantie naar Spanje te gaan.

Ben jij benieuwd naar ons aanbod van goedkope villa’s aan de Costa Blanca voor nog geen 100 euro per nacht? Klik dan hier en boek jouw droomvakantie bij Club Villamar.