5 voordelen van een goedkope villa huren aan de Costa Brava

Steeds meer mensen huren een vakantievilla in Spanje en dat is niet voor niets. Vooral een budgetvilla is momenteel gewild. Dit komt voornamelijk omdat je geniet van dezelfde voordelen als wanneer je een luxe villa huurt, alleen dan voor een voordelige prijs. De meest genoemde voordelen zijn: volledige vrijheid & privacy, genoeg ruimte voor het hele gezelschap en je dag indelen zoals je zelf wilt.

Meer weten waarom een goedkope villa huren aan de Costa Brava, voor nog geen € 100,- per nacht, zeker de moeite waard is? Check dan hieronder onze Top 5 voordelen en ontdek hoe je op budgetvriendelijke wijze jouw droomvakantie kunt beleven!

1. Je kunt zelf koken in de keuken

Wil je eten als een vorst, zonder dat je elke avond de hoofdprijs betaalt in een restaurant? Dat kan als je een budgetvilla huurt aan de Costa Brava. Elke avond uit eten is prijzig. Zeker als je daar ook nog eens de drankjes bijrekent. Zelf koken is lekker voordelig. Je haalt voor het hele gezelschap eten en drank in de supermarkt. Je split de kosten en kookt samen. Dat maakt het gezelliger én goedkoper. Alle goedkope villa’s aan de Costa Brava hebben prachtige buitenruimtes. Heerlijk eten op het terras is dus ook zeker mogelijk.

2. Een privézwembad voor de deur

Een privézwembad bij de villa scheelt aanzienlijk in je vakantiebudget. Een dagje strand loopt al snel aardig in de papieren. Voor een strandbedje betaal je een paar euro per dag. Daar komen dan ook nog eens je drankjes en snacks bovenop en voor een parkeerplaats bij het strand betaal je nog eens extra. Met een privézwembad heb je die extra kosten niet. Je geniet elke dag van eten, drinken en zon tegen een normale prijs. Bovendien heb je alle ruimte en privacy bij je eigen zwembad. Dat is rustig en voordelig genieten…

3. Kosten splitsen met de rest van het gezelschap

Ga je met een grote groep? Dan kun je helemaal voordelig op vakantie naar een villa. Als je met meerdere families of een grote vriendengroep gaat, dan split je onderling de kosten. Er zijn villa’s voor nog geen 100 euro per nacht. Als je met 10 mensen gaat, betaal je amper een tientje per persoon. Daar kun je niet eens voor terecht in een hostel. Je betaalt relatief weinig voor een goede accommodatie. Is dat even lekker vakantie vieren?

4. Geen parkeerkosten

Ga je met de auto naar een hotel of een camping? Dan betaal je in veel gevallen een extra bedrag om te parkeren. Ook al is het maar een paar euro, het telt allemaal bij elkaar op. Huur je een goedkope villa aan de Costa Brava dan heb je deze kosten niet. Bijna elke villa heeft namelijk zijn eigen privéparkeerplaats, waar je geen extra kosten voor betaalt. Het heeft zelfs nog meer voordelen om met je eigen auto te gaan. Als je er een dagje op uit wil maak je ook geen extra kosten voor taxi’s of het ov. Je hoeft ook nergens op te wachten, wel zo makkelijk!

5. Kan de vakantie nog voordeliger?

Jazeker! Als je buiten het hoogseizoen gaat betaal je veel minder dan wanneer je in de maanden juli of augustus gaat. Wil je een korte vakantie? Ook dat is geen probleem. Een paar dagen er even tussenuit kost ook minder dan wanneer je voor meerdere weken wil. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om de vakantie in een goedkope villa zo voordelig mogelijk te spenderen.

Benieuwd geworden naar ons geweldige aanbod van mooie en goedkope villa’s aan de Costa Brava tot € 100,- per nacht? Klik dan hier en boek jouw droomvakantie bij Club Villamar!