Wanneer begint het seizoen in Lloret de Mar?

Zin om te ontspannen na de examens? Profiteer van de voorjaars- of zomervakantie voor een droomvakantie in Lloret de Mar. Geniet van het strand, geweldige activiteiten en feesten met jongeren van over de hele wereld.

Let op! Als je eenmaal in Lloret de Mar bent, zal je er nooit meer weg willen!

Wat is een spring en summer break?

Spring break (voorjaarsvakantie in het Nederlands) is een Amerikaans fenomeen dat steeds populairder wordt in Europa. Het vindt meestal plaats halverwege mei tijdens de vakantie die studenten hebben voor hun examens op het einde van het jaar. Om te ontspannen en een pauze te nemen van de eentonigheid van het studeren, gaan jongeren op vakantie in de zon om te feesten.

Hetzelfde geldt voor de summer break (zomervakantie), normaal aan het einde van augustus en met Kerstmis tijdens de kerstvakantie. Studenten hebben een week lang plezier en profiteren zo veel mogelijk van de vakantie!

Tijdens elk van deze drie periodes vult Lloret de Mar zich met studenten die uit heel Europa feest komen vieren. Dit komt omdat de stad de laatste jaren de ideale plek is geworden voor dit soort evenementen. Het heeft een zonnig en mild klimaat, tal van activiteiten, hetzij op het strand, de zee of in de bergen. En de stad heeft heel wat goede feestplekken.

Zak onderuit en feest in Lloret de Mar

Zoals je waarschijnlijk al hebt begrepen: Lloret de Mar is de ideale plek als je op zoek bent naar de bestemming voor je volgende voorjaarsvakantie. Lloret de Mar heeft alles wat je nodig hebt om een onvergetelijke tijd te hebben en geweldige mensen te ontmoeten.

Profiteer zoveel mogelijk van je week door op zoek te gaan naar feestjes en andere georganiseerde activiteiten. Bureaus zoals French Springbreak of de zeer bekende Playa y Fiesta organiseren een aantal evenementen met dit doel. Kies uit de volgende opties het feest dat je het leukst vindt: zwembadfeest, strandfeest of zelfs een catamaranfeest. Deze evenementen, vaak internationaal, maar soms ook alleen Nederlands, hebben over het algemeen een maaltijd en open bar inbegrepen, evenals een DJ. Alles op een privélocatie: boot, baai of zwembad.

Met hoeveel jullie ook zijn, jullie kunnen zonder problemen deelnemen aan een van de evenementen en profiteren van jullie vakantie in Lloret de Mar om nieuwe mensen uit Italië, Groot-Brittannië, Frankrijk of Duitsland te leren kennen.

Kom je met vrienden naar Lloret de Mar voor de voorjaars- of zomervakantie? Boek nu een eigen vakantievilla!

Bekijk welke villa’s er te huur zijn in Lloret de Mar.