Organiseer een vrijgezellenavond in Lloret de Mar

Een onvergetelijke vrijgezellenavond in Lloret de Mar

Op zoek naar ideeën om een vrijgezellenfeest te organiseren? Kom naar Lloret de Mar met je vrienden en beleef een geweldige tijd.

Organiseer een paar dagen die je nooit zult vergeten en deel al deze memorabele momenten met je beste vrienden!

Lloret, de perfecte bestemming voor een vrijgezellenfeest

In Lloret de Mar is alles samengebracht om een geweldig weekend met vrienden door te brengen: veel zon, het is warm en de omgeving is prachtig. Met de zee en de bergen aan de deur heb je genoeg keuze uit originele en leuke activiteiten… Hoe kan ik kiezen?

En laat ons de talloze bars, pubs en nachtclubs waar de hele nacht kan worden gefeest, niet vergeten!

Om je te helpen bij het organiseren van een vrijgezellenfeest, volgen hier enkele tips en ideeën. Ben je op zoek naar veel adrenaline, of wil je liever zo min mogelijk doen of op een avontuurlijke vakantie gaan? Wat het ook is, hier vind je alle informatie die je nodig hebt.

Een van de belangrijkste elementen van de reis is de verblijfplaats. Liever niet in een hotel of op een camping? Huur dan een villa met zwembad. Een ideale omgeving om volop van het weekend te genieten. Een duik in het water, zonnebaden en barbecueën wanneer je maar wilt!

Villa’s te huur in Lloret de Mar.

Dingen om te doen op een vrijgezellenfeest in Lloret – enkele ideeën

Er is geen gebrek aan ideeën en mogelijkheden om plezier te hebben in Lloret de Mar! Maar het verkrijgen van de juiste informatie is niet altijd gemakkelijk. Hier zijn twee ideeën voor een leuk weekendprogramma met vrienden: eentje om te ontspannen en een ander vol avontuur. Let’s go!

Vrijgezellenfeest voor vrouwen – een programma om te ontspannen

Dag 1:

Begin met een ochtend winkelen in de straten van Lloret: je vindt er mooie strandwinkels, grote ketens met Spaanse merken en kleine souvenirwinkels.

Waarom delen jullie geen tapas en genieten jullie van de zon op het strand? Lloret de Mar heeft verschillende idyllische stranden, ideaal om te ontspannen in het gezelschap van vrienden. Om de middag met een hoogtepunt af te sluiten, boek een massage of make-up workshop in een van de schoonheidssalons in de stad.

Voor het diner raden we het restaurant Atics-La Carpa aan. Dit is een restaurant met een cocktailbar, met een van de beste uitzichten over de baai van Lloret. Ontspan na de maaltijd rustig met een drankje op het loungeterras.

Een uitstekend startpunt voordat je je onderdompelt in het nachtleven in een van de tien beste nachtclubs van Lloret de Mar. Ongeacht de muziek en stijl die je wilt, heeft Lloret een aantal geweldige plaatsen waar je kunt dansen en plezier kunt hebben.

Dag 2:

Na een goed ontbijt, breng je een halve dag door op een privécatamaran. De boot gaat langs de kust en je kunt een duik nemen in een van de vele ongerepte baaien van de Costa Brava. Boek de reis als een groep en krijg onbeperkt eten en drinken.

Dit ontspannen weekend in Lloret de Mar laat de ‘vrijgezel’ en alle anderen in de groep hun batterijen opladen en zorgt ongetwijfeld voor mooie herinneringen.

Beleef een geweldig vrijgezellenfeest in Lloret de Mar!

Vrijgezellenfeest voor vrouwen – avontuurprogramma

Dag 1:

Een vliegende start (of op een zip-wire) in het boomklimpark Aventura, op slechts een paar minuten van Lloret. In de open lucht en goed uitgerust met een harnas, beklim je de bomen en trotseer je de wetten van de zwaartekracht.

In de middag ruil je de hoogte in voor snelheid in één van de waterattracties in Lloret de Mar. Neem de “fly fish” of de “bananenboot” en vlieg met hoge snelheid over de golven. Een fantastisch gevoel!

Dineer in een van de restaurants in Lloret de Mar. Er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen. Bekijk voor meer informatie onze beschrijving van de 20 beste restaurants in Lloret de Mar.

De eerste dag eindigt met een karaokewedstrijd met vrienden. Dit soort entertainment wordt aangeboden door verschillende bars. Zing tot je geen stem meer hebt en geniet van de internationale muziek.

Dag 2:

Profiteer van het weer in Lloret de Mar om de dag door te brengen in het Waterworld park met zijn waterattracties of ontspan in het solarium of in de jacuzzi’s als je je niet wilt wagen aan de steilste waterglijbanen. Als je meer een natuurliefhebber bent, waarom ruil je deze dag in Waterworld niet in voor een dag om te leren duiken? Lloret de Mar is de thuisbasis van een flink aantal duikscholen. Ga op ontdekking naar de diepten van de Spaanse kust!

Als je langer in Lloret de Mar verblijft, boek dan een excursie naar Barcelona voor jouw vriendin. Ontdek de hoofdstad van Catalonië met zijn architectuur, winkels, stranden en een ontspannen sfeer.

Organiseer een vrijgezellenfeest voor mannen in Lloret de Mar

Dag 1:

Begin de dag in Lloret de Mar met een potje paintball. Vermijdt om geraakt te worden of zet jezelf voor gek!

Profiteer van de Middellandse Zee. Ga ‘s middags jet-skiën of parasailen. Geniet van een compleet nieuwe ervaring en ontdek kleine verborgen plekjes aan de kust, op het water of van boven.

En nu, aangezien jullie een eigen villa hebben, kunnen jullie een zwembadbarbecue houden. Kom in de feeststemming met vrienden!

Ga in de avond naar een van de bars in de stad voordat jullie zich in het nachtleven storten. Kies een van de beste nachtclubs in Lloret, afhankelijk van jullie muzikale smaak en persoonlijke stijl.

Er is veel plezier te beleven met vrienden in Lloret de Mar.

Dag 2:

Boek een excursie en een speurtocht per catamaran aan de kust van de Costa Brava. Deze activiteit vertrekt vanuit Tossa de Mar, een stad op slechts twintig minuten ten noorden van Lloret, en duurt ongeveer 3 uur en 30 minuten en is inclusief drankjes en een maaltijd. Er is ook een tussenstop op zee, zodat je kunt zwemmen en plezier kunt hebben met de waterglijbaan en drijvende trampoline. Omdat het een gezamenlijke excursie is met andere groepen, ontmoet je jongeren uit heel Europa die hier komen feesten. Een originele activiteit die zorgt voor een geweldige herinnering voor alle leden van de groep en vooral de bruidegom.

Er zijn verschillende bedrijven die zich specialiseren in op maat gemaakte vrijgezellenfeesten. Je kunt ook je eigen programma samenstellen met behulp van onze verschillende artikelen over Lloret de Mar, die boordevol handige hints en tips geven voor een onvergetelijk verblijf.