5 voordelen van een goedkope villa huren aan de Costa Dorada

Ga jij graag op vakantie naar Spanje en betaal je liever niet teveel? Huur dan een mooie en voordelige villa bij Club Villamar. Voor nog geen 100 euro per nacht heb je een ruime villa waar je met meerdere families in kan verblijven. Wat zijn naast privacy, bewegingsvrijheid en rust de financiële voordelen? In dit artikel lees je meer over de 5 voordelen van het huren van een goedkope villa aan de Costa Dorada.

1. Zelf koken in een grote keuken

Merk jij tijdens je vakantie dat je wel erg veel geld kwijt bent aan eten buiten de deur? Wij zijn het erover eens dat je helemaal niet zoveel geld hoeft uit te geven aan de horeca. Huur een goedkope villa en je wil nooit meer buiten de deur eten. Al onze villa’s hebben een prachtige buitenruimte en een groot terras. Kook een maaltijd voor de hele familie en geniet daarvan tijdens een warme zomeravond. In combinatie met een koud biertje of wijntje is het helemaal fantastisch. Al doe je dit slechts een paar avonden, betaal je nog een fractie van wat je normaal buiten de deur betaalt.

2. Eigen zwembad voor de deur

Met een eigen zwembad voor de deur bespaar je ook aanzienlijk op je budget. Voor het privézwembad bij je budgetvilla betaal je geen toegang. Je hoeft niet apart te betalen voor een strandbedje. Eten en drinken staat gewoon in jouw eigen koelkast. Als je die bij de lokale supermarkt koopt, betaal je echt niet veel. Daarom is een villa aan de Costa Dorada met zwembad een stuk voordeliger.

3. Geen bijkomende parkeerkosten

Als je naar een camping of hotel gaat, betaal je vaak bijkomende parkeerkosten. Hotels vragen soms wel een bedrag van 20 euro per dag. Reken maar uit hoeveel dat is als je 14 dagen vakantie wil vieren. De parkeerplaatsen bij onze goedkope villa’s zijn gratis. Dat scheelt enorm als je ook tijdens de vakantie op de kleintjes let.

4. Dichtbij het strand

Al onze villa’s aan de Costa Dorada zitten dichtbij het strand. Waarom scheelt dat in de kosten? Als je even wil lunchen, kan dat lekker op je eigen terras met eten van de supermarkt. In een strandtent betaal je een stuk meer voor een etentje. Je kan ook makkelijk drankjes meenemen vanuit de villa. Zo bespaar je ook nog eens een hoop geld. Daarnaast hoef je niets te betalen voor een taxi of het openbaar vervoer. De benenwagen is lekker gratis én gezond!

5. Bepaal zelf wanneer en hoe lang je gaat om vakantiekosten laag te houden

Heb je dit jaar niet zoveel budget om er 2 weken tussenuit te gaan? Geen probleem! Huur dan een goedkope villa aan de Costa Dorada voor slechts een paar dagen. Al voor 500 euro ben je er een midweek tussenuit. Wil je de kosten nog meer drukken? Ga dan op vakantie buiten de schoolvakanties om. Dit scheelt aanzienlijk en het is ook nog eens een stuk minder druk. Heerlijk dus als je erg van rust houdt.