Huur nu een mooie privacy villa aan de Costa Dorada

Ben jij het hele jaar door druk en wil je op vakantie dan juist in rust genieten? Kies dan voor een privacy villa van Club Villamar. Voor een relatief laag bedrag geniet je van luxe voorzieningen, een prachtige omgeving en een vakantiewoning met omheining. Vooral aan de Costa Dorada staan bijzondere villa’s waar je graag met het hele gezin in verblijft. Wil je met nog meer mensen dan je eigen gezin? Er zijn zelfs villa’s voor meer dan 10 personen.

Boek dus snel je privacy villa bij Club Villamar en geniet van een onvergetelijke vakantie, boordevol voordelen!

1. Beleef de luxe van een privé zwembad

Boek je een privacy villa bij Club Villamar, dan is de kans groot dat je de beschikking hebt over een privé zwembad. Je hoeft dan slechts een paar stappen buiten je privé villa te zetten en je plonst zo lekker het koele water in. Geen last van andere vakantiegangers met wie je rekening hoeft te houden of te vechten om een ligbed aan de waterkant. Je kunt eindelijk rustig dat boek lezen waar je al het hele jaar naar uitkijkt.

2. Omheind perceel tegen pottenkijkers

Ben jij romantisch met je partner een paar dagen of weken weg? Of wil je gewoon wat quality-time beleven met je familie of vrienden? Dan wil je ook echt van elkaar genieten, zonder dat anderen er bovenop zitten. Met een privacy villa van Club Villamar is dat geen enkel probleem. Bij ons kun je namelijk kiezen voor privacy villa’s op ruime percelen die bovenal ook nog eens volledig omheind zijn! Perfect om in alle rust helemaal in elkaar op te gaan, maar ook prettig als je met het hele gezelschap een beetje beschut wilt zitten. Neem je je trouwe viervoeter mee, dan kan ook deze onbezorgd rondstruinen op het terrein.

3. Koken in een luxe keuken

Hou je van koken? Dan is een camping barbecue leuk voor een avondje, maar niet je favoriete kookgerei. Een luxe keuken is natuurlijk veel meer jouw ding. Goed nieuws: die vind je in de prachtige privacy villa’s die wij verhuren aan de Costa Dorada. Maak hier gebruik van luxe keukenapparatuur om de beste maaltijden te bereiden. Alle ingrediënten vind je in de koelkast. Als al het bestek vies is, maak dan gebruik van de snelle vaatwasser. Hoe fijn is dat? Onze keukens zijn vast nog beter dan thuis! En wil je een avond BBQ’en, niet getreurd! De meeste privacy villa’s aan de Costa Dorada beschikken ook over een BBQ of buitenkeuken!

4. Eigen parkeerplaats

Een andere heerlijke luxe van een privacy villa is dat als je met de auto op vakantie gaat en op je bestemming aankomt, je deze direct voor de deur van de villa kwijt kunt. Op een drukke camping of  hotel is dat niet altijd een optie. Zeker niet in het hoogseizoen – de maanden juli of augustus. Bij je eigen privacy villa stal je gelijk je auto voor de deur en betaald hier bovendien niets extra’s voor!

5. De perfecte uitvalsbasis

Naast het feit dat je In een privacy villa alle denkbare ruimte en voorzieningen hebt, is het ook nog eens een perfecte uitvalsbasis om de omgeving te verkennen! Zo liggen de privacy villa’s vaak om de mooiste rustieke plekken van waaruit je heerlijk kunt gaan wandelen, hiken of fietsen. Ook pak je eenvoudig de auto om de pittoreske dorpjes en steden aan te doen voor een dagje shoppen of sightseeën. Een dagje naar het strand? Ook dat is geen probleem! Vanuit je eigen privacy villa aan de Costa Dorada bereik je in een mum van tijd de mooiste stranden en baaien.

Verken dus eenvoudig de prachtige kustlijn en dorpen van de Costa Dorada of neem deel aan de eindeloze activiteiten die de regio rijk is. Dit alles terwijl je in alle rust en privacy vakantie viert in je eigen privé villa of vakantie! Wacht dus niet langer en boek vandaag nog een van de mooie privacy villa’s aan de Spaanse Costa Dorada.