Waarom een luxe vakantievilla huren aan de Costa Dorada?

Vind jij het heerlijk om je vakantie door te brengen in luxe? Dan ben je bij Club Villamar aan het juiste adres. Je vindt bij ons luxe vakantievilla’s vanaf 400 euro per nacht. Onze huizen aan de Costa Dorada zijn van alle gemakken voorzien. Ze liggen op de mooiste plekken. Als je wil zit je zo in het centrum van een prachtig plaatsje. Aan de andere kant heb je door de omheining om de villa ook alle privacy voor jou en je familie. Wat is er zo fijn aan je vakantie doorbrengen in een vakantievilla? Daar vertellen wij je graag meer over.

1. Uitstekende ligging

Je hoeft nog niet eens binnen te zijn geweest, om te zien dat onze vakantievilla’s aan de Costa Dorada luxe uitstralen. Villa’s in dit segment liggen dichtbij of zelfs aan het strand. Verder kijken wij ernaar of er wel enige vertier in de buurt is. Natuurlijk zijn de villa’s omheind en rustig gelegen, maar er is altijd wel een dorpje of stad in de buurt voor de gezelligheid. De juiste balans tussen drukte en rust maakt onze villa’s zo aantrekkelijk om in te verblijven.

2. Leven zoals thuis 

Een mooi hotel is heerlijk. Maar toch voelt het minder vrij en comfortabel, omdat je daar nog met veel anderen verblijft. Wil jij het gevoel van thuis op vakantie? Dat kan door te koken in een ruime keuken, je was in de wasmachine te doen of languit te liggen aan je eigen zwembad. Na het eten kom je tot rust op het dakterras, terwijl borden en bestek schoon worden in de vaatwasser. Wat ook zo lekker is, is dat je in een villa veel meer ruimte hebt dan in een hotelkamer. Een vakantievilla huren aan de Costa Dorada heeft eigenlijk alleen maar voordelen.

3. Luxe & gemak

Als je op vakantie gaat naar het buitenland, hoef je niet beneden de standaarden van thuis te leven. Vakantie vieren kan net zo goed zijn als thuis. Al onze villa’s zijn ruim opgezet met één of zelfs meerdere badkamers. Met een heerlijk bad natuurlijk. De keuken is ruim, schoon, luxe en voorzien van alle apparatuur. Je hebt een gratis parkeerplaats voor de deur, een zonnig dakterras en zelfs een privé zwembad. Je hoeft eigenlijk alleen de villa te verlaten voor de boodschappen.

4. Zelf de indeling van jouw dag bepalen

Een all-inclusive hotel is toch een beetje vakantie vieren met regeltjes. Er zijn vaste tijden voor ontbijt, lunch en diner. Als het erg druk is in het hotel, moet je er vroeg uit met je handdoek om een strandstoel te bemachtigen. Daar is vakantie niet voor bedoeld. In een vakantievilla bepaal je zelf hoe laat je eet en strandbedjes zijn er ook altijd aan het zwembad.

5. Geen last van Coronabeperkingen

Waarschijnlijk ben je de maatregelen van de afgelopen 2 jaar zat. Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Alleen in de hotels ben je nog wel aan die regels gebonden. In openbare ruimtes draag je dus mondkapjes, je staat in een strakke rij en overal hoor je 1,5 meter afstand te houden. Veel te vermoeiend om aan te denken op vakantie. In jouw eigen villa loop, sta en zit je zoals jij denkt dat goed is.

Boek daarom vandaag nog jouw luxe droomvilla aan de Costa Dorada met een vanaf prijs van 400 euro per nacht. Klik hier en boek jouw droombestemming bij Club Villamar.