Luxe vakantievilla huren aan de Costa Brava – 5 voordelen

Werk je het hele jaar hard en heb je daarom een luxe vakantie verdiend? Je kunt dan naar een hotel waar je met nog veel andere mensen verblijft. Of je geniet van alle rust, ruimte en privacy in je luxe vakantievilla aan de Costa Brava. Je bepaalt zelf je eigen dagindeling, het is niet extreem druk aan het zwembad en met Corona-maatregelen heb je al helemaal niks te maken. Bovendien is de inrichting van een luxe vakantievilla aan de Costa Brava ook fantastisch. Meer weten? Je boekt jouw plek onder de zon bij Club Villamar vanaf 400 euro per nacht.

1. Volledige privacy

Hou je niet zo van de drukte die je in sommige all-inclusive resorts ziet? In een vakantievilla kun je baden in luxe, zonder dat je je bekeken voelt door andere gasten. Onze luxe villa’s liggen  afgescheiden van de buitenwereld met een omheining. Geniet op je eigen terras van het zwembad, de jacuzzi of eten op het terras zonder dat je last hebt van pottenkijkers.

2. Luxe voorzieningen

Een luxe vakantievilla zegt het eigenlijk al: de voorzieningen in de woning passen helemaal bij de jetset lifestyle die jij tijdens je vakantie wil leven. Neem een duik in je grote privé-zwembad of dompel ‘s avonds onder in de grote jacuzzi. Kook in de grote keuken voor jezelf en de hele familie. Sluit de dag af met een drankje op jullie ruime terras en duik daarna je kingsize bed in. Je hoeft je niet druk te maken dat er te weinig kamers zijn voor het gezelschap. We verhuren zelfs villa’s voor meer dan 20 personen.

3. Prachtig interieur

Voor 400 euro mag je kwaliteit van leven verwachten. Als je binnenstapt in onze villa, weet je zeker dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Onze luxe vakantievilla’s zijn prachtig ingericht. Aan werkelijk alles is gedacht, tot in de kleinste details. In onze catalogus kies je uit verschillende interieurstijlen. Van strak, landelijk, modern of juist typisch Spaans. Alles ademt luxe, exclusiviteit, orde en rust uit. Kies jouw villa uit op basis van je favoriete stijl, het aantal gasten en je favoriete badplaats aan de Costa Brava.

4. Altijd en overal de zon in huis

In Spanje staat 320 dagen per jaar de zon fel aan de hemel. Als je er eenmaal bent wil je daar optimaal van profiteren. Pak die zonnestralen mee als je op het terras aan het zwembad ligt. Of vanaf je dakterras op de bovenste etage van je luxe villa. Ook daar heb je alle ruimte en privacy om een heerlijke siësta in de zon te houden. In onze vakantievilla’s is het ultiem genieten!

5. Geen last van Corona-maatregelen

Ben je de Corona-maatregelen ook zo beu na twee jaar? In hotels hanteren ze die nog steeds voor de veiligheid van de gasten. Alleen als jij met je eigen familie in een luxe villa verblijft, hoef je nergens op te letten. Geen mondkapjes, 1,5 meter of overdadig handen wassen – in je eigen villa vier je vakantie zoals je gewend bent. Dat is echt een verademing.

Ben je benieuwd naar onze luxe droomvilla’s aan de Costa Brava vanaf 400 euro per nacht? Klik hier en boek jouw luxe plek bij Club Villamar.