De voordelen van een luxe vakantievilla aan de Costa Blanca

Is het voor jou eindelijk  tijd om te genieten van een welverdiende vakantie? Verwen jezelf en jouw familie door een luxe vakantievilla te boeken aan de Costa Blanca. Deze kust staat bekend om haar witte stranden (Costa Blanca is Spaans voor witte kust), azuurblauwe zee, prachtige natuur en authentieke badplaatsen. Precies daarom verhuren wij van Club Villamar luxe vakantievilla’s in deze regio.

De villa’s zijn te huur vanaf 400 euro per nacht en bieden je alle ingrediënten, waarbij het je aan niets ontbreekt. Waarom wil je een luxe vakantievilla huren aan de Costa Blanca? Wij geven je vijf voordelen.

1. Luxe voorzieningen

Op vakantie wil je onthaasten. Je werkt het hele jaar door al hard genoeg. Een vakantiehuis met mooie voorzieningen helpt je om tot rust te komen. Je hebt veel meer rust en overzicht tijdens het koken, als de keuken ruim is en als je alle kookgerei paraat hebt. Je bereidt een maaltijd sneller en beter met de juiste apparatuur. Ben je klaar met eten? Zet dan al het servies en bestek in de vaatwasser en plof zelf lekker op je terrasstoel met een drankje in de hand. Zo, je hebt het verdiend!

2. Alle rust en privacy

De hotels aan de Costa Blanca zijn mooi, maar ook druk bezocht. Dat is vooral heel gezellig als je daar van houdt. Ben je juist meer op je rust en privacy gesteld? Kies dan voor een luxe vakantievilla aan de Costa Blanca. De villa’s en de bijbehorende buitenruimtes zijn omheind door een grote heg of muur. Er is dus altijd zon op je terras of bij je zwembad, maar niemand kan naar binnenkijken. Onze villa’s worden daarom ook vaak verhuurd voor zakelijke retreats.

3. Schitterende buitenruimtes

Het leven in Spanje speelt zich vooral buiten af. Daar zijn de huizen en de buitenruimtes ook op ingericht. Stel je voor: je komt in de woonkamer en je ziet dat buiten de zon al schijnt. Je opent de schuifdeuren, die over de hele breedte van de villa lopen. Je neemt plaats onder de overkapping op het terras en geniet van je ontbijt. Daarna spring je gelijk met je kinderen in het privé-zwembad. In de avond geniet je met je partner van een heerlijke cocktail op het dakterras.

4. Gelegen op A-locaties

Je betaalt niet alleen voor de villa bij Club Villamar. De hogere prijs voor het luxe vakantiehuis heeft ook te maken met de plek, allemaal gelegen op A-locaties. De villa’s liggen dicht bij of aan het strand en zijn op loopafstand van een dorp of stad. Het ene moment kies je voor rust en later juist voor gezelligheid. Dat is helemaal aan jou!

5. Beschikbaar voor lang en kort verblijf

Je hoeft niet lang in onze villa te blijven om het ultieme luxe vakantiegevoel te ervaren. Slechts een paar dagen is genoeg om helemaal tot rust te komen. Het is dus mogelijk om de villa korter dan een week te boeken. Ideaal voor jonge gezinnen in de schoolvakanties, maar ook voor werkende stellen die gewoon even een paar daagjes weg willen.

Ben je benieuwd naar onze luxe droomvilla’s aan de Costa Blanca vanaf 400 euro per nacht? Kijk wanneer je weg wilt en welke villa past bij jouw droomvakantie. Klik hier en boek jouw luxe plek bij Club Villamar.