Vakantie naar de Costa Brava!

Ultiem genieten met familie en vrienden aan het zwembad met uitzicht op zee

Bent u ook zo toe aan een heerlijke vakantie onder de zon? Even de stress van het dagelijks leven vergeten en wat echte quality-time beleven met uw familie? En dan bedoel ik uiteraard quality-time in een ontspannen en zonovergoten omgeving. Dan is de Spaanse Costa Brava de plek waar u moet zijn! Heerlijk relaxen in uw eigen luxe vakantiehuis met privé zwembad, in alle rust en privacy, en met het strand, prachtige steden en adembenemende natuur binnen handbereik! Dat wil toch iedereen?! In deze blog zal ik u laten zien waarom een vakantie aan de Costa Brava zeker de moeite waard is!

Kom helemaal tot rust aan de Costa Brava

Niets is zo lekker dan om na een drukke stressvolle periode even helemaal tot rust te komen in een compleet andere omgeving. Een omgeving waar u kunt genieten van ongekende luxe en comfort, in combinatie met een prachtige natuur, mooie steden en een heerlijk klimaat. Tel daar ook nog eens ruimte en privacy bij op en het ideaal plaatje is compleet!

Dit alles ligt voor u binnen eenvoudig bereik indien u een vakantiehuis huurt aan de Costa Brava! U heeft uw eigen faciliteiten en voorzieningen en hoeft deze met niemand te delen. Ook hoeft u zich niet te frustreren aan andere vakantiegangers. Dat is natuurlijk een goed begin van een mooie vakantie.

Prachtige natuur, bruisende steden en een heerlijk klimaat

Luxe, ruimte en rust van een vakantiehuis zorgt voor een gezonde dosis ontspanning. De ligging van uw vakantiehuis is in dit plaatje ook niet geheel onbelangrijk. In dit geval is het belangrijk om uzelf af te vragen wat u naast luxe, ruimte en rust nog meer verwacht? Bent u een natuur- of cultuurliefhebber, ligt u liever hele dagen bruin te pakken aan het zwembad of op het strand, of wilt u liever een vakantie boordevol uitgaan en avontuur? Wellicht wilt u zelfs een combinatie van dit alles? De prachtige Spaanse Costa Brava heeft het allemaal voor u in huis!

Stranden & Natuur

De Costa Brava is gelegen aan de kust in een prachtige bergachtige omgeving, boordevol ruige kliffen, rustige baaien, parelwitte stranden, beboste gebieden en weelderige natuur. Iedere natuur- en strandliefhebber kan hier dus zijn hart ophalen. Voor een ontspannen dagje zonnen brengt u een bezoekje aan een van de pittoreske baaien, terwijl de grotere publieke stranden van Lloret de Mar, Blanes en Tossa de Mar, u voorzien van talloze watersportactiviteiten en restaurants. Trekt u liever de wijde natuur in? Breng dan een bezoekje aan één van de vele natuurparken die het gebied rijk is of maak een heerlijke wandeling of fietstocht door de bergachtige omgeving.

Bruisende Steden

Ook voor cultuur, shoppen of uitgaan is er aan de Costa Brava meer dan genoeg te beleven. Zo ligt de wereldstad Barcelona met haar historische gebouwen, hoogstaande restaurants, legendarische voetbalstadion en wereldberoemde Rambla binnen eenvoudig bereik. Voor een avondje uitgaan of flaneren over de boulevard is Lloret de Mar natuurlijk de place-to-be. Echter ook in plaatsen als Blanes, Tossa de Mar, Roses, Sant Feliu de Guixols, Platja d’Aro, Malgrat en Girona zult u alles vinden wat u zoekt voor een heerlijk dagje of nachtje uit!

Heerlijk Klimaat

De Costa Brava heeft een aangenaam Mediterraan klimaat met milde winters en warme zomers. In de zomer schommelen de gemiddelde temperaturen tussen 21°C en 28°C, oplopend tot boven de 30°C. Ook de Middellandse Zee is in de zomer, met een gemiddelde temperatuur van 24°C, erg aangenaam. In de wintermaanden schommelen de gemiddelde temperaturen tussen 6°C en 10°C. Echt koud is het dus ook in de winter niet, zeker niet als u gewoon even lekker wilt ontspannen of wilt gaan sightseeing.

Luxe vakantievilla met privé zwembad

Club Villamar – Villa Nayara – Costa Brava

De Costa Brava heeft een ruime keuze als het aankomt op vakantiehuizen. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis of appartement midden in het centrum van een toeristische hotspot als Lloret de Mar, of liever de luwte opzoekt in een luxe vakantiehuis met privé zwembad op de Spaanse heuvels met zeezicht, aan de Costa Brava is er voor iedere vakantieganger wel wat wils.

Uiteraard zijn ook alle vakantiehuizen voorzien van alle denkbare moderne gemakken. Zo kunt u tezamen met uw familie of vrienden heerlijk chillen op het terras, aan de rand van het zwembad, of genieten van een goede film in de mooi uitgeruste woonkamer. Een ander groot voordeel is dat u in een vakantiehuis helemaal zelf kunt kiezen of u uit eten gaat of liever zelf een heerlijke maaltijd bereid in de compleet uitgeruste keuken of op de BBQ. Zo kunt u uw vakantie helemaal afstemmen naar de wensen van u zelf en uw familie, waarbij quality-time uiteraard voorop staat!

Wilt u weten welk vakantiehuis of villa aan de Costa Brava het beste bij u past? Neem dan eens een kijkje tussen dit geweldige aanbod aan vakantiehuizen aan de Costa Brava!