Villa Leyla: Schitterend zeezicht en prive zwembad

Alleen het beste zeezicht is goed genoeg voor U! Villa Leyla

Ook zo´n zin om lekker op vakantie te gaan? Eindelijk genieten van de dingen die er echt toe doen? Uw gezin, vrienden, mentale en fysieke gezondheid. Uitgebreid bijkletsen, zonder tijdsdruk. Eindelijk dat nieuwe boek lezen. Herinneringen ophalen bij de barbecue. Een drankje drinken met uw geliefde. De kinderen spelen in het zwembad en vermaken zichzelf prima. Klinkt goed? Kom dan ook naar de villa Leyla!

Het is niet vaak dat u een villa tegenkomt die u in alle behoeften voorziet. De villa Leyla is er zo een. Prive zwembad? Check! Schitterend zeezicht? Check! Ruim en modern interieur? Check! Bijna alle dagen zon? Check! En ga zo maar door.

Waar ligt de villa Leyla?

De villa Leyla is gelegen tussen Lloret de Mar en Tossa de Mar. Dat zijn gezellige plaatsjes aan de Spaanse Costa Brava. Dat is het Noordelijke deel van Spanje, dus gemakkelijk met de auto aan te rijden. Uiteraard zijn er ook vliegvelden in het nabije Girona (30km) en de metropool Barcelona (80km). Dat maakt de villa Leyla super makkelijk bereikbaar voor iedereen. Voor wie Lloret de Mar niet kent: Echt een typische Spaanse badplaats, waar altijd wat te doen is: watersport activiteiten, restaurants, uitgaan, terrasjes en ook veel activiteiten voor de kids. U hoeft zich geen moment te vervelen. Het pitoresque Tossa de Mar is ook heel gezellig om naartoe te gaan. Het strand het dichts bij de villa Leyla is het zandstand Canyelles (slechts 3 km). Daar gaat u menig uurtje bijkomen en genieten op het strand zelf of bij het restaurant en de zonnige terrasjes. Onze favoriet is de leuke strandbar ´El Chiringuito´.

Moderne villa nabij Lloret de Mar aan de Costa Brava in Spanje: Villa Leyla!

De villa Leyla zelf: Ultiem genieten

De villa Leyla bestaat uit 2 gedeelten, elk met een woonkamer en een keuken. Ideaal voor meerdere gezinnen dus! In totaal zijn er 5 slaapkamers voor maximaal 10 personen. U kunt uiteraard ook met minder personen in deze villa verblijven. De villa beschikt ook over 4 badkamers, waarvan 1 met een ligbad. Zo hoef je dus nooit op je beurt te wachten. De villa heeft ook 2 parkeerplekken op afgesloten eigen terrein en er is veel parkeer ruimte aan de weg. De keuken zijn goed ingericht: echt een paradijs om heerlijke gerechten klaar te maken. Uiteraard heeft de villa Leyla ook een barbecue en veel buiten meubels en parasols.

Maar waar de meeste gasten voor terugkomen zijn het zwembad (er is wifi in de villa, maar de kids zullen met name in het zwembad zijn) en het schitterende zeezicht. Hier kunt u echt lekker wegdromen!

Zin in uw vakantie in Spanje door te brengen in deze villa? Boek hem dan nu exclusief bij Club Villamar!