Hoe haalt u het meeste uit uw zomervakantie in Moraira?

Op zoek naar iets te doen deze zomer? Bezoek dan Moraira aan de Costa Blanca, waar genoeg activiteiten zijn om u te vermaken, van zwemmen en zonnebaden tot het verkennen van de plaatselijke cultuur. Met zijn prachtige stranden en mediterrane klimaat is Moraira de perfecte plek voor een ontspannen zomervakantie. Hier zijn enkele tips om het meeste uit uw verblijf te halen!

Het prachtige kasteel van Moraira

Bezoek het kasteel van Moraira voor een vleugje geschiedenis

Voor een vleugje geschiedenis en een indrukwekkende ervaring is het Castillo de Moraira een must tijdens elke gezinsvakantie aan de Costa Blanca in de zomer. Gebouwd in de 18e eeuw en gelegen op de kliffen van het strand van Moraira, biedt het Castillo de Moraira bezoekers een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. De ruïnes zijn doordrenkt van eeuwen geschiedenis en geven inzicht in de cultuur en levensstijl van die tijd. In het Castillo de Moraira worden ook veel interessante activiteiten georganiseerd, zoals archeologisch onderwijs en kunsttentoonstellingen. Mis deze fantastische kans niet tijdens uw verblijf in Moraira!

Neem een duik in het kristalheldere water van de Middellandse Zee

Hoewel de zomer de drukste tijd van het jaar is in Playa del Portet en Playa de l’Ampolla, lijdt het geen twijfel dat een gezinsvakantie in Moraira (Costa Blanca, Alicante) ideaal is als u een duik wilt nemen in het kristalheldere water van de Middellandse Zee. Aarzel niet om met uw kinderen een duik te nemen of een partijtje waterpolo te spelen in het ondiepe water, want zowel Playa del Portet als Playa de l’Ampolla zijn perfect om te zwemmen. En het beste? U kunt ze zelfs gadeslaan vanaf het strand! Dus ontspan en geniet van het kristalheldere water, geniet van de zon of doe een middagdutje – wat u ook kiest, Playa del Portet en Playa de l’Ampolla zullen u niet teleurstellen.

Platja de l’Ampolla, Moraira, Costa Blanca

Slenter door de pittoreske straatjes van de oude stad

Ontdek de charme en schoonheid van de oude wereld tijdens een wandeling door de oude stad van Moraira. Wandel over schilderachtige geplaveide paden die langs karaktervolle witgekalkte huizen slingeren, verken geheime steegjes en oude monumenten, en zak met uw voeten in het zachte zand van een van de vele aangename stranden. Geniet van de lokale sfeer op de populaire markt van Moraira, die vol staat met alles van souvenirs en zelfgemaakte lekkernijen tot traditionele lokale ambachten. Vang de energie, tradities en geschiedenis die u omringen; dit is het oude Spanje in zijn puurste vorm, tot leven gebracht aan de betoverende Costa Blanca. Bezoek in de zomer om te genieten van zonnige dagen die wachten om verkend te worden!

Markt van lokale producten in Moraira

Proef de lokale specialiteiten in een van de vele restaurants

Tijdens uw familievakantie in Moraira, wat is er perfecter dan het proeven van verse lokale specialiteiten terwijl u geniet van het prachtige landschap van de Costa Blanca? Met meer dan 100 restaurants om uit te kiezen, zult u zeker iets vinden dat zelfs de meest veeleisende fijnproever tevreden stelt. Ontdek vers gevangen visgerechten, traditionele Spaanse en Catalaanse gerechten, en alles waar u zin in heeft. Ontdek overheerlijke huisgemaakte maaltijden en hedendaagse fusiongerechten gemaakt van verse, lokale ingrediënten. Geniet van alles wat de heerlijk diverse restaurants en keukens van Moraira te bieden hebben voor een onvergetelijke eetervaring.

Geniet van een verfrissend drankje of twee in een van de vele bars en cafés

Op zoek naar een plek om te ontspannen en op adem te komen? Bar Jimmy’s in Moraira (Costa Blanca) is the place to be. Geniet van een heerlijke cocktail of een koud biertje, of u nu in de zomer wilt genieten van het uitzicht op de Middellandse Zee of van live muziek in de Saxo Disco Garden. Jimmy’s Bar is een geweldige plek om met vrienden of familie op vakantie te kletsen. Hier heeft iedereen iets te doen tijdens de avond, al is het maar genieten van een verfrissend drankje.

Neem deel aan een van de vele aangeboden activiteiten, zoals wandelen, fietsen of golfen

Als u op zoek bent naar tal van activiteiten voor uw gezinsvakantie in Moraira, zoek dan niet verder! De Costa Blanca is de perfecte bestemming om geweldige activiteiten te vinden waar iedereen van kan genieten tijdens het zomerseizoen. Van Torre del Cap D’or en Cap Blanc tot wandelen, fietsen en golfen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Torre del Cap D’or te voet verkennen is een geweldige manier om het adembenemende uitzicht en de omgeving in u op te nemen, terwijl u uzelf uitdaagt voor een steile maar spannende wandeling. Als u liever met een club zwaait, hoeft u niet ver te zoeken: er zijn genoeg golfbanen voor de plezierige speler. Wat uw keuze ook is, er is voor elk wat wils!

Villa Amipa, Moraira, Costa Blanca

Moraira is de ideale bestemming voor een gezinsvakantie. Er is voor ieder wat wils, van het verkennen van de plaatselijke geschiedenis tot zwemmen in de Middellandse Zee. En met ons ruime aanbod aan activiteiten zul je je nooit vervelen. Dus waar wacht u nog op? Boek vandaag nog uw vakantie en laat ons u helpen om geweldige herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.