5 redenen om Benissa te bezoeken tijdens uw volgende vakantie

Bent u op zoek naar een mooie en ontspannen plek om uw volgende vakantie door te brengen? Dan is Benissa, aan de Costa Blanca, de plek voor u! Hier zijn 5 redenen waarom Benissa bovenaan uw lijstje moet staan:

Mooie turquoise baai in Benissa, Alicante, Costa Blanca, Spanje

Benissa is de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen met zijn prachtige stranden en landschap

Benissa is de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen met zijn ongelooflijke stranden en prachtige landschap! Het strand van Bassetes, gelegen in de wijk Rotes, biedt een adembenemend uitzicht op de baai en de rotsachtige kustlijn. Ga verder weg naar Playa La Fustera voor een dagje zonnen en zwemmen. Voor iets rustigers gaat u naar Cala Pinets, dat minder druk is dan andere plaatselijke stranden, zodat u kunt genieten van een rustige onderbreking van het dagelijkse leven. Stop bij de berg Les Nories voor een adembenemend uitzicht op het prachtige landschap van Benissa – het zal u de adem benemen! En vergeet niet gebruik te maken van Benissa’s spectaculaire wandelpaden!

Er is genoeg te doen in Benissa, van wandelen tot het verkennen van de natuur en het bezoeken van historische plaatsen

Als u op zoek bent naar een vakantie vol activiteiten, dan is Benissa de plek waar u moet zijn! Voor natuurliefhebbers biedt de Sierra de Bèrnia unieke ervaringen – neem een Paseo Ecológico om verbazingwekkende landschappen en diverse wilde dieren te zien. Aan de andere kant is er geen gebrek aan culturele attracties – de Catedral de la Marina en het Casa-Museo Abargues bieden inzichtelijke en interactieve ontdekkingen van de geschiedenis van Benissa. Of u nu de natuur wilt verkennen of uw innerlijke cultuur wilt ontdekken, deze bestemming heeft het allemaal!

Esglèsia de la purísima Xiqueta, Benissa

Benissa is een geweldige plek voor gezinnen, met veel activiteiten en attracties om iedereen te vermaken

De BTT-fietsroutes zijn een geweldige manier om samen de omgeving te verkennen en te genieten van al haar schoonheid. Waarom probeert u het niet eens met peddelsurfen, of ontspant u zich gewoon op een van de vele stranden? Daarnaast kunt u vanaf de Mirador de Pedramala naar de absoluut adembenemende zonsondergangen kijken, of een bezoek brengen aan de Iglesia de la Purísima Xiqueta om meer te weten te komen over de plaatselijke geschiedenis en cultuur. Benissa biedt iets voor het hele gezin, dus kom langs en creëer samen met ons blijvende vakantieherinneringen!

Het eten in Benissa is fantastisch, met een grote verscheidenheid aan restaurants en cafés om uit te kiezen

Uit eten gaan in Benissa staat garant voor een heerlijke vakantie. Het aanbod aan restaurants en cafés is gevarieerd en biedt voor elk wat wils. Kijk vooral uit naar de “Putxero de polp” (een lokaal visgerecht). Of waarom niet ontbijten bij Chiringuito L’Espigó om de dag te beginnen? Voor een drankje aan zee gaat u naar Xiringuito Olalà, waar u naar livemuziek kunt luisteren terwijl u een van de vele heerlijke cocktails drinkt. Lokale gerechten zijn ook populair, waardoor Casa Cantó een geweldige plek is om de traditionele keuken van de Costa Blanca te proeven. Met zo’n breed scala aan eetgelegenheden vindt u altijd wel iets lekkers om te eten in Benissa!

Benissa is een prachtige plek, en als u hier tijd doorbrengt zult u zeker blijvende herinneringen creëren

Benissa is een paradijs om quality time door te brengen met familie en vrienden! Het prachtige landschap, de wandelpaden, de stranden en andere attracties maken het de perfecte plek om blijvende herinneringen te creëren. Of u nu quality time wilt doorbrengen met uw familie of op zoek bent naar een leuke vakantie met vrienden, Benissa heeft het allemaal! Met zijn brede scala aan activiteiten kan iedereen hier wel iets van zijn gading vinden. Zorg ervoor dat uw volgende vakantie wordt doorgebracht in het prachtige Benissa, ze zeggen dat de beste herinneringen worden gecreëerd door quality time in de buitenlucht door te brengen!

Villa Fustera in Benissa

Benissa is de perfecte plek voor een vakantie, of u nu wilt ontspannen en tot rust wilt komen of wilt verkennen en ontdekken. Met prachtige stranden en landschappen is er genoeg te doen in Benissa, en het eten is er fantastisch. Als u op zoek bent naar een plek om blijvende herinneringen te maken met uw familie of vrienden, zoek dan niet verder dan Benissa! En als u hulp nodig heeft bij het vinden van de perfecte accommodatie, dan kunnen wij u helpen. Bekijk vandaag nog onze prachtige vakantievilla’s!