Ben Je Het Zat Om De Eindjes Bij Elkaar Te Knopen? Probeer Een Luxe Leven In Spanje!

Dit luxe leven kan van jou zijn…

We kennen het gevoel allemaal. Het lukt je (maar net) om het einde van je werkweek te halen. Je hebt je voor 40, 50 of misschien zelfs 60 uur uitgesloofd en het is tijd om de voorraadkast bij te vullen. Je check je banksaldo om te kijken hoeveel je je kunt veroorloven.

Wat een schrik!

Je hebt minder geld op je bankrekening staan dan je dacht. En je stelt jezelf dezelfde vragen als altijd:

Waar is al dat geld heen gegaan?

Waar heb ik dan zo hard voor gewerkt?

Hoe kan ik ontsnappen en een luxe leven leiden?

Is dit de enige soort luxe?

Oh! Luxe! Waar denk je aan als ik dat zeg? Jachten? Reizen? Kaviaar? Dure schoenen?

Of zie je jezelf misschien ontsnappen aan je normale leven en het verruilen voor een leven van luxe, gewoon om te zien hoe dat is?

Wat als ik je vertel dat dat gewoon mogelijk is? Je kunt ontsnappen aan het normale leven, het saaie leven blokkeren en een leven vol luxe beleven in Spanje. Het enige wat hiervoor nodig is, is om te definiëren wat luxe voor precies betekent. Hoe dat in zijn werk gaat?

Luxe definiëren

Tim Ferriss, de auteur van het populaire boek De 4-urige Werkweek heeft het over de mythe van het bezitten van geld. Echte rijkdom, zegt hij, is wanneer je tijd en geld in jouw voordeel benut. Wat is het nut van het hebben van al het geld in de wereld als je geen vrije tijd hebt om het uit te geven? Of wat is de lol van doen wat je maar wilt met je tijd, als je vervolgens geen geld hebt om te doen wat je wilt?

Echte luxe is te vinden in balans. Door minder geld te gebruiken dan je denkt, kun je al een leven van echte luxe leiden in Spanje. Spanje is werkelijk één van de verborgen schatten van Europa, mede doordat het veel minder kost dan andere Europese bestemmingen. Dat betekent dat je meer waar voor je geld krijgt.

Laten we dus eens kijken naar een aantal van de luxe opties waarvoor je kunt kiezen tijdens een vakantie in Spanje.

Vrije Tijd aan de Costa del Sol

Leef het Costa del Sol leven

Als je aan mensen denkt die een leven van luxe leiden, stel je hen dan voor terwijl ze lang nadat de zon is opgekomen pas opstaan, een duik nemen in hun eigen zwembad en dan plannen maken voor de rest van hun dag?

Dat zou jij kunnen zijn wanneer je naar de Costa del Sol reist. Het is één van de best bereikbare bestemmingen in Spanje en je kunt er je tijd indelen zoals jij dat zelf wilt.

Het leven is over het algemeen altijd wat langzamer en relaxter in kustregio’s, aan de Costa del Sol is dat niet anders. Als jouw idee van luxe is om alle tijd van de wereld te hebben, je nooit te haasten, heel de dag uit te rusten en je langzaam voort te bewegen, dan is dit de perfecte plek voor jou.

Met meer dan 300 zonnige dagen per jaar, is het Spaanse klimaat ideaal om er wanneer je maar wilt vakantie te vieren. Als je het gevoel hebt dat je uitgeput raakt van een hectisch schema, haastend van afspraak naar afspraak gaat, dan is het tijd om het rustig aan te doen. Een luxe leven zorgt ervoor dat je je eigen planning kunt bepalen en dat de planning niet jouw leven bepaalt.

Privé verblijf in Lloret de Mar

Privé villa in Lloret de Mar

Iets anders waar gewoonlijk aan wordt gedacht als we het over mensen hebben die een leven van pracht en praal leiden, is dat ze in schitterende woningen verblijven. Zij verspillen hun tijd niet met het zoeken van motels of hostels. Zij liggen heerlijk naast hun eigen zwembad, bereiden een maaltijd in hun eigen keuken en slapen tijdens hun reizen in villa’s met meerdere kamers.

Lloret de Mar biedt je dezelfde ervaring – maar vergeet de hoge prijs die je in gedachten had. Privé villa’s in Lloret de Mar liggen binnen je budget. En je hebt de vrijheid om de hele familie mee te nemen zonder dat je het gevoel hebt op elkaars tenen te stappen.

In een privé villa kun je tot rust komen in je eigen tuin, ver weg van het gedoe van hotelregels, vervelende hotelgasten en onwelkome kledingrestricties. Wil je naakt zwemmen? Waarom niet? Dat is hoe het voelt om een echt luxe leven te leiden.

Lloret de Mar is één van de meest populaire kustbestemmingen in Catalonië en biedt geweldige uitzichten waar je vanaf je privé patio van kunt genieten. Drink Spaanse wijn tot laat in de nacht en geniet van een diner in je eigen privé eetkamer. Trek je terug in een grote gemeubileerde slaapkamer, zonder lawaai van hotelgasten die aan de andere kant van de muur verblijven of luid pratend door de hotelgangen lopen. Klinkt dit buiten bereik? Ik beloof je dat dat niet zo is.

In hotels zou je drie keer de prijs van een normale kamer moeten betalen om toegang te hebben tot je eigen privé keuken. Wil je een privé zwembad om in te zwemmen? Waarschijnlijk kost dit duizenden euro’s, als het überhaupt al te vinden is. Wil je geweldige uitzichten vanaf je balkon die uitkijkt over de stad? Je betaalt je blauw voor dat ‘voorrecht’.

In een privé villa kun je daarentegen al het bovenstaande hebben, en als je met een grote groep gaat, zal het je zelfs MINDER kosten dan de gemiddelde kamer in een matig hotel.

Wereldklasse Stranden aan de Costa Brava

Het voelt zeker als luxe

En welke droom van luxe is nou echt compleet zonder het doorbrengen van quality time op een wereldklasse strand? Denk aan mensen die een luxe leven leiden en je ziet ze vast en zeker voor je, cocktails aan het drinken terwijl ze genieten van de zon die in de kalme wateren van de zee zakt.

De Costa Brava heeft het ideale strand voor jou. Of je nou van watersport houdt, of graag in een privé hutje verblijft waar je in slaap kunt vallen met het kalmerende geluid van de golven, je kunt het vinden aan de Costa Brava. Het beste van op reis gaan naar de Spaanse kust is dat je altijd exceptioneel weer hebt en er ruime keuze is uit zonnige parelwitte zandstranden.

Als je een vakantie naar de Costa Brava plant, zorg er dan voor dat je een plek uitkiest met toegang tot een excellent strand. Begin en eindig je dag net zoals de miljonairs en biljonairs dat doen: op het strand. Het is geweldig hoe snel een aantal golven en een snelle duik in het water je al je problemen en zorgen van thuis doen vergeten.

En het beste van uitrusten op het strand? Het is gratis. De zee is de beste een meest effectieve spa retraite ter wereld en het kost letterlijk niets. Zelfs als je besluit je gehele vakantie aan zee door te brengen, je zult je nooit voelen alsof je het luxe leven mist. In tegendeel, je zult medelijden hebben met iedereen die niet dezelfde ontspanning en plezier als jij heeft gehad aan de Costa Brava.

Luxe Leven in Spanje

Zelfs iets simpels kan voelen als een luxe

Hoe ziet luxe er uit voor jou?

Vanuit mijn perspectief kun je in Spanje vrijwel alles vinden wat je nodig hebt om aan je saaie alledaagse leven te ontsnappen en een beter leven te leiden. Zelfs als het maar voor twee weken is, je zult nooit vergeten hoe het is om luxe te leven met weinig geld.

Je zult geen andere keuze hebben dan het plannen van je volgende ontsnapping naar het rijke leven.