Een appartement huren in Spanje, het ganse jaar door

Appartement in Spanje met zeezicht
Appartement in Spanje met een adembenemend zicht op de Middellandse Zee

Huur een gezellig appartement en geniet van een aangename vakantie in Spanje

Een appartement in Spanje is de ideale verblijfplaats voor een vakantie met z’n tweetjes of kleine gezinnen. Bij Club Villamar vind je een appartement dat deel uitmaakt van een complex, maar kun je ook op vakantie in een appartement met slechts twee verdiepingen. In het tweede geval woont de eigenaar meestal op de bovenste verdieping terwijl jij verblijft op de benedenverdieping. In Spanje is een appartement doorgaans beschikbaar voor 2 tot 4 personen, maar je kunt ook een appartement vinden voor 6 of 8 personen. Op de benedenverdieping is je appartement gezellig ingericht met alle modern comfort: een mooi ingerichte keuken, een ruime woonplaats en 1 of meerdere slaapkamers met badkamer.

Een appartement huren tijdens je vakantie in Spanje, ook met zwembad

Een appartement huren voor je vakantie in Spanje is trouwens helemaal niet duur. Bovendien geniet je bij Club Villamar altijd van de beste prijsgarantie. Kiezen voor een vakantie in Spanje op een appartement betekent niet dat je dan geen zwembad hebt. Een appartement dat deel uitmaakt van een complex is over het algemeen voorzien van een gemeenschappelijk zwembad dat je deelt met de andere vakantiegangers die ook een appartement huren voor hun vakantie in Spanje. Kies je voor een appartement dat deel uitmaakt van een villa in Spanje, dan verblijf je doorgaans op de benedenverdieping die uitgeeft op een tuin en een privé zwembad. Jongeren en groepen zijn vaak niet toegelaten in een appartement, waar de eigenaar boven woont. Een dergelijk appartement is echter heel gezellig en perfect voor paren en kleine gezinnen. Je hebt er alles bij de hand, inclusief de eigenaar die je hartelijk zal ontvangen en je wegwijs zal maken in de streek waar je op vakantie bent in Spanje.

Appartement in Spanje met ruimte en comfort
Appartement in Spanje met ruimte en comfort

Vakantie in een appartement in Spanje, het ganse jaar door

Spanje is nog steeds een populaire vakantiebestemming. Het klimaat speelt hierin een belangrijke rol. Tijdens de zomermaanden zal je tijdens je vakantie in Spanje overal kunnen genieten van een stralende en warme zon. En naarmate je een appartement meer naar het zuiden kiest, wordt het nog heter. Zoek je een appartement tijdens de wintermaanden, dan zal je rekening moeten houden met gemiddelde temperaturen die lager worden naarmate je naar het noorden komt. Plan je een vakantie in een appartement Spanje tijdens de winter, dan schommelen de gemiddelde temperaturen aan de noordelijke Costa Brava, de Costa Maresme, de Costa Blanca en de Balearen eilanden zoals Ibiza, Mallorca en Menorca rond de 8 graden en in het zuiden aan de Costa Del Sol rond de 13 graden. Wil je het tijdens je wintervakantie in een appartement toch iets warmer hebben, dan is Gran Canaria de juiste ideale bestemming voor je vakantie in Spanje. Hier vind je heerlijke winterse temperaturen die schommelen rond de 20 graden.

Op zoek naar een vakantie in Spanje met een bescheiden budget en toch kunnen genieten aan je zwembad?
Boek dan nu een appartement met zwembad bij Club Villamar, winter en zomer beschikbaar!