Waar overnachten in Tossa de Mar?

We weten het allemaal: de kwaliteit van de accommodatie is een van de belangrijkste factoren voor de tevredenheid van vakantiegangers. Het is dus essentieel om een accommodatie te reserveren die bij je past én groot en comfortabel genoeg is, zodat je optimaal van de vakantie kan genieten.

Hier zijn onze beste tips voor een vakantiehuis in Tossa de Mar. Zwembad, uitzicht op zee, wifi: kies jouw criteria en boek je vakantiehuis in Spanje!

Verschillende types accommodaties in Tossa de Mar

Het eerste wat je moet weten is dat de prijs afhankelijk is van het seizoen. Als je buiten het seizoen naar de Costa Brava komt kun je geld besparen en aan de drukte ontsnappen.

Hier zijn onze tips om je te helpen de beste accommodatie voor een klein prijsje te vinden.

Een accommodatie met de beste prijs-kwaliteitverhouding

De vakantie is het ideale moment van het jaar om te ontspannen en aan het dagelijkse leven te ontsnappen. Stel je het vakantiehuis van je dromen voor en begin je zoektocht naar een perfecte accommodatie met de zoekmachine van Club Villamar.

Als je denkt dat een huis met uitzicht op zee, privé-zwembad, parkeerplaats en wifi niet in jouw budget past, dan vergis je je! Er is voor elk budget iets te vinden. Appartementen, huizen en villa’s: wij bieden een grote keuze aan accommodatie in Tossa de Mar met een beste prijsgarantie.

Je vindt in ons aanbod een twintigtal accommodaties vanaf €400 per week voor een 8-persoons villa. Dat is €50 per persoon per week met zwembad en uitzicht op de Middellandse zee. Niet slecht toch?

Daarnaast kun je besparen op parkeerkosten en kosten voor het eten door in je eigen huis te eten. Afhankelijk van de gekozen accommodatie kunt je zelfs bij het zwembad barbecueën. Wat zeg je daarvan?

Het huren van een villa in Tossa de Mar is ideaal als je met een groep of familie komt, maar Club Villamar biedt ook appartementen en kleinere huizen. Stel je criteria samen (aantal kamers, badkamers, huisdieren toegestaan, faciliteiten, etc.) en vind de accommodatie van je dromen.

Vergeet ook niet dat wij verschillende last-minute promoties en aanbiedingen hebben gedurende het gehele jaar.

3 goede redenen om te kiezen voor Club Villamar:

1. De beste prijs: als je hetzelfde huis ergens anders goedkoper vindt, passen wij de prijs aan.

2. Tevredenheidsgarantie met bijna 1700 totaal tevreden gasten. Voldeed de accommodatie niet aan jouw wensen? Dan krijg je een vergoeding van 110%.

3. Betalen is eenvoudig en beveiligd door ons online betalingsplatform. In enkele klikken kun je jouw ideale accommodatie in Tossa de Mar reserveren.

En… overtuigd? bekijk dan de vakantieaccommodaties in Tossa de Mar!

Bekijk het vijftiental villa’s in Tossa de Mar!