Verplaatsen en parkeren in Tossa de Mar

Tossa de Mar is een klein stadje. Het bestaat uit een centrum en een historische kern omgeven door stadsmuren. Het is dus het beste om je te voet te verplaatsen.

Als je met de auto komt, hoef je alleen maar een goede plek te vinden om te parkeren in Tossa de Mar! Voor de rest kun je onze tips bekijken om je te verplaatsen in Tossa de Mar.

Hoe verplaatsen in Tossa de Mar?

Om maximaal te genieten van de stad en de charmante sfeer, kun je het beste rondlopen. Het is ook mogelijk om een taxi te nemen of het leuke kleine toeristische treintje dat door het stadje rijdt en je tot aan de vuurtoren meenemen. Deze activiteit, die ideaal is voor families, zal vooral de jongsten plezier doen.

Parkeren in Tossa de Mar

Als je een auto hebt, dan moet je een oplossing vinden om te parkeren. Laten we eerlijk zijn, in het hoogseizoen zijn parkeerplaatsen niet makkelijk te vinden!

In Spanje is er een streng parkeerbeleid: kijk dus uit waar je parkeert. Daarom raden we aan om vooral te voet de stad te ontdekken; minder risico!

Je kunt op straat parkeren als er genoeg plaats is waar je mag parkeren en als je kleingeld hebt voor de parkeermeter. Er zijn ook privé- en gemeenteparkeerplaatsen in Tossa de Mar. Bekijk het gehele overzicht van parkeerplaatsen op infotossa.com.

Door te kiezen voor een vakantiehuis met parkeerplaats, kun je in alle rust genieten van jouw vakantie zonder vervelende verrassingen van bonnen of zelfs wielklemmen.

Kies voor een vakantiehuis in Tossa de Mar!

Autohuur in Tossa de Mar

Je bent niet met de auto gekomen maar je wilt van jouw vakantie aan de Costa Brava gebruik maken om Catalonië te ontdekken? Wil je de omgeving van Tossa de Mar bekijken? In dat geval is het zeker handig, of bijna noodzakelijk, om een auto te hebben. Het beste is om je te oriënteren op een huurauto of -motor.

Er zijn 2 autoverhuurbedrijven in Tossa de Mar:

Viajes Internacional Tossa
Adres: C/ Peixateries, 1, Tossa de Mar
Tel: +34.972.34.02.41
Website

Viatges Tramontana
Adres: Av. Costa Brava, 23, Tossa de Mar
Tel.: +34.972.34.28.29

Voor een uitgebreidere keuze zul je naar Lloret de Mar moeten, dat ongeveer 20 minuutjes van Tossa de Mar ligt. Daar vind je bijbvoorbeeld het bedrijf Europcar, vlakbij het Fenals strand. Je kunt daar komen met de bus, de boot of de taxi!

Als je jouw auto zonder problemen kunt parkeren, kun je ook altijd een auto huren bij aankomst op het vliegveld van Girona of Barcelona. Daar vind je verschillende verhuurbedrijven en heb je een grote keuze tussen auto’s.

Autoverhuur op het vliegveld van Girona

Autoverhuur op het vliegveld van Barcelona

En je kunt natuurlijk ook de minder gangbare keuze maken voor een motor of scooter om de omgeving van Tossa de Mar te ontdekken. Jimbo Bikes en Glob & Tour hebben een vrij groot aanbod waar je zeker iets tussen zult vinden! Klik hier voor meer informatie.