Vrolijke vakantiefoto’s van onze gasten

Zeg… Cheese!!! 🙂

Herken je dat moment? ¨Oh, waarom heb ik er geen foto van gemaakt, zodat ik aan m’n familie en vrienden dat fantastische vakantie moment kan laten zien!¨
Om al die speciale momenten vast te leggen, gaat onze cameracrew langs onze gasten en leggen ze het vakantie plezier van onze gasten vast.

De vakantiepret begint al bij aankomst van onze gasten. Natuurlijk is ons team er voor de eerste zomerse foto van de hele familie en alle vrienden! Met zonnebrillen, hoeden en verschillende attributen komen onze gasten al meteen in hun vakantiestemming.

Lekker relaxen bij je privé zwembad en plezier aan het maken met je familie en vrienden. Dat zijn de momenten die de vakantie perfect maken. Maar hoe vaak maak je daar een foto van? Nou wij wel!! Tijdens de vakantie van onze gasten is onze cameracrew langs een aantal villas gegaan om al die fun momenten vast te leggen. Bekijk alle fotos van onze gasten en kom helemaal in de vakantiesfeer!

Vakantie fun bij aankomst

Ja, we weten het, de fotos zijn gefotoshopt! Bij aankomst namen we deze eerste vakantiefoto’s. Welke we als cadeautje aan onze gasten hebben gegeven!

Fantastische momenten bij de villa

Lees meer en zie meer!

Wil je nog meer reviews lezen en zien? Check onze video pagina en onze beoordelingen. Vergeet ook niet om onze Facebook pagina te bekijken voor nog meer fotos en videos! Natuurlijk wil je ook alle ins en outs van Club Villamar niet missen. Daarom, “volg” @ClubVillamarNL op Twitter en klik op “ik vind leuk” op onze Facebook pagina! We hebben al meer dan 20.000 fans!

Creëer je eigen moment!

Je eigen speciale moment is het waard om vast te leggen!

Kun je niet wachten om je vakantie te boeken na al deze geweldige foto’s? Jouw speciale moment begint hier! Geniet van je vakantie zoals alle andere gasten dat hebben gedaan en boek je villa of vakantiehuis bij Club Villamar!

Boek je villa of vakantiehuis hier!