Club Villamar reviews

Onze gasten en hun vakantie ervaringen

Wil jij ook zo´n schitterende vakantie beleven als onze gasten? Dat kan! Lees de vakantie ervaringen van onze gasten.

“We zijn erg tevreden en we zouden jullie diensten zeker aanbevelen. We hebben een fantastische vakantie gehad met de familie in dit huis en we raden het iedereen aan die op zoek is naar rust.”
Sana Alouani, Villa Doria, 10/09/2011 – 24/09/2011

En bekijk en luister naar de belevingen van onze gasten…

Volgens onze gasten: 94% Tevredenheid!

Onze gasten zijn ongelooflijk blij en tevreden over de kwaliteit van onze villa’s en onze service. Hoe weten we dat? Heel simpel, we hebben het gevraagd!

Nadat onze gasten van hun vakantie thuis kwamen, reagaeerden 1.630 op vragen zoals:
– Zou je nog een keer boeken met Club Villamar? JA!
– Raad je Club Villamar aan bij je vrienden en familie? JA!

Perfect toch?! Het kan zijn dat je hierover vragen hebt. Daarom delen onze gasten hun ervaringen en meningen met jou! Tijdens onze vakantie willen we allemaal plezier hebben met familie en vrienden. Je hebt al genoeg stress het hele jaar. Het is daarom de hoogste tijd om je dagelijkse routine los te laten!

Je verdient dan ook niets minder dan een glorieuze vakantie. Daarbij vindt Club Villamar het geweldig om jou als één van onze tevreden gasten te zien!

Het is nu tijd om de ervaringen van onze gasten tijdens hun verblijf in één van de villa’s van Club Villamar te zien, te horen en te lezen. Hieronder vind je video’s, foto´s en reviews van onze gasten – welke zij special voor jou hebben gemaakt!

Tip: Bezoek ook onze Facebook pagina voor meer video’s, foto’s en opmerkingen. We hebben al meer dan 20.000 “ik vind leuk” gekregen van onze fans! En we zijn ook op Twitter, zo blijf je helemaal op de hoogte. “Volg” ons gewoon, @ClubVillamarNL

Video reviews van onze gasten

Ondertiteling in het Nederlands:

Bekijk meer video reviews

Wat gasten over ons zeggen…

Tegenwoordig komt het steeds meer voor je reviews leest voordat je een villa gaat huren. Om jou en anderen deze kans te geven, vragen wij je een kleine persoonlijke gunst. Alsjeblieft, geef je feedback nadat je genoten hebt van je vakantie in je eigen villa met Club Villamar, net als andere gasten.

“ Altijd spannend om iets via een website te boeken, maar wij zijn erg tevreden over Club Villamar! Betrouwbare indruk achtergelaten. We werden vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Wij hebben een heerlijke week gehad! Zeer rustig gelegen, gezellig huis met een prachtig groot zwembad. mooi uitzicht op de baai, meerdere terrassen. Wij zijn dik tevreden!”
Anne-Marieke van den Berg, Villa Patufa, 24-08-2013 tot 31-08-2013

¨De villa was heerlijk. Sober, maar ontzettend schoon. Genoten van onze heerlijke plek met een privé zwembad wat zelfs tijdens ons verblijf door een poolman werd bijgehouden! Ook de service van Club Villamar was meer dan goed, de hostess kwam tussentijds nog informeren of alles naar wens was, echt super¨
Marielle Wilbers, Villa Serela, 07/07/2012 – 21/07/2012

“Goed georganiseerde organisatie. Voordat we op reis gingen werden we netjes gebeld of alles duidelijk was. Onwijs leuk ontvangst in Spanje met water en ijsjes voor de Kids. En wat een verrassing dat de Kids ook nog emmertjes en schepjes kregen. Vol lof!”
Miranda Prins, Villa Nina. 28/07/2012 – 11/08/2012

“Tijdens ons verblijf kwam er nog iemand langs te vragen of alles naar wens was. Geweldig!!! Tevens dat tijdens ons verblijf (rondom) het zwembad alles netjes werd bijgehouden. Dikke 10!!!”
Colinda Sanders, Villa Karmele, 23/07/2011 – 30/07/2011

“Ijsje en cadeautjes voor de kindjes en een heel fijn ontvangst na een vermoeiende reis was super. Een heel leuk huis buiten de drukte van Lloret en toch niet ver van het strand. Al mijn angst van voor de vakantie was onterecht, want het was allemaal dik in orde.”
Katrien Fiddelaers, Villa Anna, 02/07/2011 – 16/07/2011

Bekijk meer beoordelingen

Foto´s – Vrolijke gasten

Check het nu! Er zijn ook nog volop foto´s van onze gasten gemaakt terwijl ze genoten van hun vakantie. Het goede leven! Ga naar onze Facebook paginaen bekijk alle andere foto´s, video’s of opmerkingen, maar vergeet niet om op onze pagaine eerst te klikken op “ik vind leuk”. We hebben al meer dan 20.000 fans!

Bekijk meer fotos

Kies hoe jij jou vakantie wilt vieren!

Heb je gezien hoe onze gasten een geweldige vakantie hebben gehad? Nu is het jouw beurt! Wie wil er niet een fanatstische vakantie! Begin je eigen vakantie voor te bereiden. In een paar eenvoudige stappen ben je er al: Klik op de onderstaande oranje knop en gebruik de zoekmachine om je zoekresultaten te verfijnen.

Zoek je villa in Spanje voor je ideale vakantie!