Villa aan de Costa Brava, gezegend met een prachtige natuur

Genieten van de unieke fauna en flora van de Costa Brava
Genieten van de unieke fauna en flora in de prachtige natuur van de Costa Brava
De Costa Brava, een villa huren in de mooiste natuur die er bestaat

Wat ook je gewoontes, je smaak en je wensen zijn, een villa aan de Costa Brava beantwoordt aan de verwachtingen van de meest veeleisende vakantieganger. De natuur heeft de Costa Brava gezegend met het mooiste wat er bestaat. Vandaar de grote toeristenstroom naar de paradijselijke oorden van de Costa Brava, waar het klimaat uitzonderlijk zacht is. Een vakantie in een villa aan de Costa Brava betekent veel meer dan een vakantie aan de kust, die loopt van Roses tot in Blanes, net boven de metropool Barcelona. De Costa Brava maakt deel uit van de provincie Gerona en omvat ook de specifieke geografie van la Selva en de Empourda, de ruige en wilde kust van de Costa Brava en haar territorium, de bergstroom Tordera in het zuiden en de Tech in het noorden van de Costa Brava, de middellandse zee, en de bergen van Vidreres en de Llogostera in het achterland. In al deze mooie gebieden biedt Club Villamar een villa aan de Costa Brava die je ongetwijfeld zal kunnen bekoren.

Huur een villa aan de Costa Brava en ervaar de schoonheid van deze prachtige streek

Vakantie aan de Costa Brava, logeren in een comfortabele en aangename villa, lekker genieten …. Wat wil je nog meer? Omringd door zo veel schoonheid, weet je vaak niet meer wat eerst te bewonderen. De ongelofelijke vormen en witgrijze graniet van de rotsen, de eindeloze variatie aan flora, de heerlijke geuren van pijnbomen en rozemarijn, de kleurenpracht zoals enkel Van Gogh ze kan weergeven, de gouden stranden, het geluid van de golven en de helderblauwe hemel die weerkaatst in de heldere wateren, … is slechts een poging om de Costa Brava te omschrijven. Want iedereen ervaart deze mooie streek op zijn eigen manier. Huur een villa aan de Costa Brava en ontdek zelf hoe je deze ongeëvenaarde kuststreek ervaart. Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, Sant Felui de Guixols, Playa de Aro, Sant Antoni de Calonge, Palamos, Begur, Pals, Roses, … zijn slechts enkele badsteden langs de kust, waar je een villa kunt huren aan een beste prijsgarantie en een uitstekende service dankzij een 100% tevredenheidsgarantie.

Villa aan de Costa Brava met badkamer en jacuzzi
Villa aan de Costa Brava met badkamer en jacuzzi
Een villa aan de Costa Brava is puur genieten

Tijdens je vakantie in een villa aan de Costa Brava zal je baden in een zalige atmosfeer die gemaakt blijkt te zijn om tot rust te komen. De ongelofelijke blauwe hemel, het transparante en altijd rustige water, een bijna exotische vegetatie, je zou bijna vergeten dat je nog in Europa bent. Pijnbomen, kurkeiken, amandelbomen, citroenbomen, oranjebomen, rozemarijn, tijm en lavendel groeien aan de rand van de zee en buigen zich over het water zoals een attentvolle moeder over haar kind. Je kunt het bijna niet laten om hier aan de Costa Brava een villa te huren om te genieten van een zalige vakantie.

Verken de Costa Brava online voordat je een villa kiest

Voor meer toeristische informatie over de verschillende dorpen, badsteden en regio’s aan de Costa Brava verwijzen we je naar onze informatieve pagina’s over de Costa Brava, waar je onderaan de kaart kunt klikken op de verschillende steden of plaatsen. Van daaruit kan je dan verder klikken om een villa te kiezen en te boeken voor je vakantie aan de Costa Brava.

Gezocht en gevonden waar je een villa aan de Costa Brava wenst te huren?
Boek dan nu je villa aan de Costa Brava bij Club Villamar!