Luxe villa in Spanje en een actieve sportvakantie

Luxe villa met privé zwembad in Spanje
Luxe villa met privé zwembad in Spanje
Een luxe villa in Spanje als uitvalsbasis voor een heerlijke sportieve vakantie

Op zoek naar een luxe villa in Spanje voor een aangename en zorgeloze vakantie? De prachtige ruige kust van de Costa Brava, de ellenlange parelwitte zandstranden van de Costa Blanca, de goudgele stranden van de Costa Dorada of de hete stranden van de Costa Del Sol brengen je zonder enige twijfel naar hogere sferen tijdens je vakantie in Spanje. Zoek je eerder een luxe villa in een iets exotischere vakantiebestemming, dan moet je beslist op de Canarische eilanden zijn of op de Balearen zoals Ibiza, Menorca en Mallorca. Is een vakantie in Spanje à la dolce far niente helemaal je ding niet? Dan is een luxe villa de ideale manier om te genieten van een actievere vakantie in Spanje. Spanje is het land bij uitstek om sporten te beoefenen zoals golf, zeilen, paardrijden en diverse watersporten. En hoe kun je dit beter doen dan vanuit een luxe villa met privé zwembad en alles erop en eraan.

Luxe villa met volledig ingerichte keuken in Spanje
Luxe villa met volledig ingerichte keuken in Spanje
Een luxe villa in Spanje in de omgeving van de 250 beste golfbanen van Europa

Combineer een vakantie in een luxe villa in Spanje met een onvergetelijke golfervaring. Voor de golfliefhebber is Spanje immers een echt paradijs. Spanje beschikt momenteel over meer dan 250 golfterreinen, meestal met 18 holes, een tiental met 36 holes en de golfbaan Mar Menor in het zuidelijke Murcia met maar liefst 54 holes! Club Villamar biedt meer dan 1800 luxe villas, verspreid over heel Spanje. Wie kiest voor een luxe villa in het zuiden van Spanje, mag rekenen op gemiddelde temperaturen van 18 graden in de winter, en wie de voorkeur geeft aan een luxe villa in het noorden van Spanje zal maxima hebben die schommelen rond de 20 à 25 graden in de zomer. En als je weet dat in Spanje de zon gemiddeld 300 dagen per jaar schijnt, dan kan je hier bijna het ganse jaar door naar hartenlust golf spelen. De meeste golfclubs beschikken over complete faciliteiten zoals de verhuur van golfuitrusting en transportmiddelen, maar ook over fitnessruimtes, zwembaden, tenniscourts, squash- en paddlebanen en sauna’s. Kortom alles om het de veeleisende sportieve toerist naar zijn zin te maken. Binnen het aanbod van Club Villamar vind je beslist een luxe villa in de omgeving van de golfbaan die je op het oog had voor je vakantie in Spanje.

Luxe villa voor zeilers
Combineer je zeilvakantie met een verblijf in een luxe villa van Club Villamar
Of een luxe villa in Spanje langs de Middellandse zee voor de duikers en de zeilers

Een luxe villa in Spanje is ook de het perfecte vakantieverblijf voor de liefhebbers van watersporten zoals zeilen en duiken. De Middellandse zee heeft een zeer gunstig klimaat voor het beoefenen van de zeilsport. Ben je een ervaren zeiler voor wie zeilen aan een snelheid van 15 knopen met het groot zeil of de spinakker voor de wind het summum betekent? Dan moet je beslist een luxe villa kiezen langs de kustlijn van de Costa Brava, de Costa Maresme, de Costa Dorada, de Costa Blanca of op één van de Balearen eilanden. Er bevinden zich hier meer dan honderd jachtclubs en evenzoveel havens. Tenzij je liever wenst aan te meren in een idyllisch kreekje. Hiervoor moet je beslist aan de Costa Brava zijn. Ook de duikers die een luxe villa huren aan de Costa Brava in Spanje, zullen hun gading vinden in de schilderachtige baaien en verscholen onderzeese grotten. L’Estartit is één van de meest bezochte vakantieoorden voor de duikers.

Op zoek naar een luxe villa in Spanje met alles erop en eraan, inclusief privé zwembad?
Club Villamar biedt een zeer ruim aanbod, een 100% tevredenheidsgarantie en de beste prijsgarantie. Onze perfecte service en alle modern comfort beantwoorden aan de meest veeleisende vakantieganger.
Reserveer daarom je luxe villa bij Club Villamar!