Het beste restaurant in Lloret de Mar

Heerlijk genieten van een stukje kwaliteits vlees?

Kwaliteits Restaurant in Lloret? Echt?

Snel! Noem 5 restaurants in Lloret de Mar! Ik hoor het al: ‘McDonalds, Burger King, KFC, Subway……’ jaja, stop maar! Je hebt helemaal gelijk, die zijn er ook. Maar ja, soms (en misschien wel heel vaak) heb je net even behoefte aan iets dat op echt eten lijkt. Iets met voedingsstoffen ofzo. Iets wat niet uit een fabriek komt.

Op een plek waar je net even lekkerder kan zitten. Niet op stoeltjes en krukjes die er speciaal voor lijken gemaakt om je zo snel mogelijk weer uit de zaak te hebben.

Een plek waar je geliefde graag mee naartoe neemt. Een plek die ‘Social Media Foto’ waardig is 🙂

Nou is Lloret de Mar niet klein (er wonen zo’n 40.000 mensen) en in de zomer kan het er best druk zijn (tot zo’n 160.000 mensen), maar het is nog helemaal niet zo makkelijk om een leuk restaurant te vinden. Uiteraard is het best leuk om een keertje onder een TL balk een halve kip of Butifarra (worst) met patat te eten. Dat is zo’n beetje de beleving van ‘uit-eten-gaan’ in een hoop restaurants in Lloret de Mar. Maar soms wil je net iets meer.

Pssssssst! Luister: Het is een geheim……

Maar je hebt mazzel! Je beschikt nu over ‘ local knowledge’.

Bijna 10 jaar heb ik in Lloret gewoond en heb mezelf opgeofferd. Ik heb speciaal voor jou heel veel restaurantjes uitgeprobeerd! Geen dank! 🙂 Graag gedaan!

En ik vertel je dat het beste restaurant in Lloret de Mar niet makkelijk te vinden is. Het is een plek die de locals liever een beetje geheim houden. Dat het er niet te druk wordt. Het ‘ restaurant geheim van Lloret’. Maar ik deel het graag met je!

Het beste restaurant voor de Mediterraanse moderne keuken is het restaurant Giorgio. Heel veel gezellige avondjes al gehad hier.

Entree van Restaurant Giorgio

Het heeft alles wat je bij een klasse restaurant verwacht: Een goede kaart (met vegetarische opties), een hele goede wijnkaart, gezellige hoekjes en goede stoelen, uitermate vriendelijke gastheren en vrouwen. Hier kom je echt tot rust en kun je genieten van heel lekker eten. Er is een ‘ buiten’ gedeelte en 2 ruime binnen zalen.

Tijdens de lunch heb je vaak keuze uit een 3 gangen menu voor onder de 15 Euro en de normale kaart. OK, de kaart is uiteraard wat duurder dan de Mac, maar dan beleef je ook gelijk een Top avond.

Het leven is te kort voor slecht eten!

Gezellige hoekjes en comfortabele stoelen in Restaurant Giorgio’s

Restaurant Giorgio’s heeft uiteraard een website Giorgio en Facebook page. Je ziet het al: de beoordelingen op Tripadvisor en Facebook liegen er niet om.

Het is verstandig om te reserveren (telefoonnummer 0034-972360160).

Hou er wel rekening mee dat het restaurant waarschijnlijk pas om 8 uur ‘ s avonds open is. Er is gemakkelijk te parkeren aan de straat waar het restaurant gelegen is, in de luxe villawijk Condado de Jaruco (makkelijk te bereiken zowel van de Blanes als de Vidreres kant):

Av. Mare de Déu de Gràcia, 21

17310 LLORET DE MAR (Girona)
Alvast: ‘ Eet Smakelijk!’ enne……. Niet doorvertellen, hè? Ons geheimpje. 😉
Op zoek naar vakantievilla’s of vakantiehuizen nabij het restaurant Giorgio’s? Kijk dan eens hier!